Ziyaretçi
Adı Soyadı: Abdulvahap YERSİZ (2.2.1968–6.10.1992)
Doğum Yeri: Mardin İli Mazıdağı İlçesi
Baba Adı: Şeyhmus
Ana Adı: Reyhan
Medeni Hali: Zeliha hanımla evli, Hizbullah ve Meryem adlarında iki çocuğu vardır.
Mezun Olduğu Okul: Siirt Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu
Görevi:Diyarbakır'da 3 yıl görev yaptıktan sonra Mardin iline atanmıştır. Mardin İli Mazıdağı İlçesi Yukarı Konak Köyü İlkokulu Öğretmeni iken, 6.10.1992 tarihinde şehit edilmiştir.
---
Adı Soyadı: Abdurrahman Nafiz ÖZBAĞRIAÇIK (1.2.1957–25.10.1993)
Doğum Yeri: Konya İli Taşkent İlçesi
Baba Adı: Ahmet
Ana Adı: Hatice
Medeni Hali: Zeyniye hanımla evli. Hatice ve Ahmet adında iki çocuğu vardır.
Mezun Olduğu Okul: Anadolu Üni. Açık öğretim Fak. Coğrafya Bölümü mezunu
Görevi: 1982–1991 yılları arasında İstanbul'da görev yapmış ve Bitlis İli Merkez Yolalan Köyü Ortaokuluna müdür vekili olarak atanmıştır. Bu görevde iken, 25.10.1993 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Bitlis İli Hizan ilçesinde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Abdurrahman TANER (1.1.1953–29.8.1992)Doğum Yeri:Mardin ili Nusaybin ilçesiBaba Adı:İbrahimAna Adı:HaznoMedeni Hali:Gülistan hanımla evli, Mesut, Leyla, Pelşin, Şermin, Nesrin adlarında beş çocuğu vardır.Mezun Olduğu Okul:Mardin Eğitim Enstitüsü mezunuGörevi:Kahramanmaraş'ın Merkez ve Göksün, Batman'ın Gercüş, Karaman'ın Ermenek ilçelerinde öğretmen olarak görev yapmış, 29.8.1992 tarihinde Adana'da şehit edilmiştir.
--
Adı Soyadı: Ali BULUT (26.1.1967–11.10.1994)
Doğum Yeri: Trabzon İli Of İlçesi
Baba Adı: Cemal
Ana Adı: Gülizar
Medeni Hali: Bekâr
Mezun Olduğu Okul: Karadeniz Teknik Üni. Giresun Eğitim Fak. Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu.
Görevi: Erzurum Tekman Taşkesen Köyü stajyer Öğretmeni iken, 11.10.1994 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Trabzon ili Of ilçesinde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Halil KANDEMİR (1955–21.11.1993)
Doğum Yeri: Çanakkale İli Yenice İlçesi
Baba Adı: Veli
Ana Adı: Ayşe
Mezun Olduğu Okul: Ankara Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu
Görevi: Adana, Çanakkale ve Zonguldak İllerinde görev yaptıktan sonra Tunceli İli Merkez Geyik Suyu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğretmenliğine atanmış, bu görevde iken 21.11.1993 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Çanakkale ili Yenice ilçesi Pazarcık köyünde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Halis ŞİŞMAN (2.2.1967–5.1.1995)
Doğum Yeri: Osmaniye İli Kadirli İlçesi
Baba Adı: Süleyman
Ana Adı: Zeliha
Mezun Olduğu Okul: Uludağ Üni. Necatibey Eğitim Fak. Coğrafya Bölümünden mezunu.
Görevi: Bitlis Tatvan Yassıca Köyü İlkokulu öğ¬retmenliğine atanan Halis ŞİŞMAN, 3.1.1993 tarihinde görev yaptığı Yassıca Köyünde şehit edilmiştir.
Adı, Osmaniye ili Kardirli ilçesinde bir mahalleye verilmiştir.
Doğum Yeri: Mardin İli Mazıdağı İlçesi
Sponsorlu Bağlantılar
Ana Adı: Reyhan
Medeni Hali: Zeliha hanımla evli, Hizbullah ve Meryem adlarında iki çocuğu vardır.
Mezun Olduğu Okul: Siirt Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu
Görevi:Diyarbakır'da 3 yıl görev yaptıktan sonra Mardin iline atanmıştır. Mardin İli Mazıdağı İlçesi Yukarı Konak Köyü İlkokulu Öğretmeni iken, 6.10.1992 tarihinde şehit edilmiştir.
---
Adı Soyadı: Abdurrahman Nafiz ÖZBAĞRIAÇIK (1.2.1957–25.10.1993)
Doğum Yeri: Konya İli Taşkent İlçesi
Baba Adı: Ahmet
Ana Adı: Hatice
Medeni Hali: Zeyniye hanımla evli. Hatice ve Ahmet adında iki çocuğu vardır.
Mezun Olduğu Okul: Anadolu Üni. Açık öğretim Fak. Coğrafya Bölümü mezunu
Görevi: 1982–1991 yılları arasında İstanbul'da görev yapmış ve Bitlis İli Merkez Yolalan Köyü Ortaokuluna müdür vekili olarak atanmıştır. Bu görevde iken, 25.10.1993 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Bitlis İli Hizan ilçesinde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Abdurrahman TANER (1.1.1953–29.8.1992)Doğum Yeri:Mardin ili Nusaybin ilçesiBaba Adı:İbrahimAna Adı:HaznoMedeni Hali:Gülistan hanımla evli, Mesut, Leyla, Pelşin, Şermin, Nesrin adlarında beş çocuğu vardır.Mezun Olduğu Okul:Mardin Eğitim Enstitüsü mezunuGörevi:Kahramanmaraş'ın Merkez ve Göksün, Batman'ın Gercüş, Karaman'ın Ermenek ilçelerinde öğretmen olarak görev yapmış, 29.8.1992 tarihinde Adana'da şehit edilmiştir.
--
Adı Soyadı: Ali BULUT (26.1.1967–11.10.1994)
Doğum Yeri: Trabzon İli Of İlçesi
Baba Adı: Cemal
Ana Adı: Gülizar
Mezun Olduğu Okul: Karadeniz Teknik Üni. Giresun Eğitim Fak. Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu.
Görevi: Erzurum Tekman Taşkesen Köyü stajyer Öğretmeni iken, 11.10.1994 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Trabzon ili Of ilçesinde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Halil KANDEMİR (1955–21.11.1993)
Doğum Yeri: Çanakkale İli Yenice İlçesi
Baba Adı: Veli
Ana Adı: Ayşe
Mezun Olduğu Okul: Ankara Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu
Görevi: Adana, Çanakkale ve Zonguldak İllerinde görev yaptıktan sonra Tunceli İli Merkez Geyik Suyu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğretmenliğine atanmış, bu görevde iken 21.11.1993 tarihinde şehit edilmiştir.
Adı, Çanakkale ili Yenice ilçesi Pazarcık köyünde bir ilköğretim okuluna verilmiştir.
--
Adı Soyadı: Halis ŞİŞMAN (2.2.1967–5.1.1995)
Doğum Yeri: Osmaniye İli Kadirli İlçesi
Baba Adı: Süleyman
Ana Adı: Zeliha
Mezun Olduğu Okul: Uludağ Üni. Necatibey Eğitim Fak. Coğrafya Bölümünden mezunu.
Görevi: Bitlis Tatvan Yassıca Köyü İlkokulu öğ¬retmenliğine atanan Halis ŞİŞMAN, 3.1.1993 tarihinde görev yaptığı Yassıca Köyünde şehit edilmiştir.
Adı, Osmaniye ili Kardirli ilçesinde bir mahalleye verilmiştir.
Biyografi Konusu: Şehit Öğretmenler nereli hayatı kimdir.