Arama

İsminizin Baş Harfine Göre Düşünceleriniz, Duygularınız ve Aşkınız - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 Gösterim: 15.837 Cevap: 25
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #11
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
G
Aşık olduğunda gözün hiç bir şey görmüyor. Sevdiğin için kim ne derse desin, haklı bile olsalar, umrunda olmuyor. Eleştirileri dikkate almaman, kimi zaman üzülmene neden olabilirHıh 2

Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #12
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Aşık olduğunda gözün hiç bir şey görmüyor. Sevdiğin için kim ne derse desin, haklı bile olsalar, umrunda olmuyor. Eleştirileri dikkate almaman, kimi zaman üzülmene neden olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
valla doğruu yaw gerçiii anlamayanlar var yada ben gösteremedim ..neyse

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ö
Fedakar bir aşıksın. Kendini değil, hep onu düşünüyorsun. Hatta öyle ki; “bitti” kelimesini bir türlü söylemeyemiyorsun. İlişkiniz bitse bile kurtarmaya çırpınıyorsun.
Sanmam Msn Happy
blue_rose - avatarı
blue_rose
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #14
blue_rose - avatarı
Ziyaretçi
K
Utangaç görünüyorsun, ama sevgiline karşı son derece açık oluyorsun. Erkek arkadaşınla herşeyini paylaşıyorsun. Onun mutluluğu senin mutluluğundan önde geliyor.
evet öle ya
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #15
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
M
Sevdiğin çocuğa karşı anaç ruhlusun. Bu yüzden birlikte olduğun kişi bazen kendini çocuğunmuş gibi hissediyor ve bu durumdan çok bunalıyor. Buda ilişkinizin monotonlaşmasına neden oluyor.

Mesela yaniiMsn GrinMsn GrinMsn Grin
CeSeT - avatarı
CeSeT
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #16
CeSeT - avatarı
Ziyaretçi
Bakışların gülüşlerin iyi hoşta, bu süre uzayınca geriliyosun. Dobra bir kızsın ve erkeklerden de açıklık bekliyorsun. Ayrıca fiziksel güzelliğe çok önem veriyorsun.

kim gerilmezki yahuMsn Happybilmem hiç düşünmedim fiziksel güzelliğin benim için ne kadar önemli olduğunuMsn Thinking
monarosa - avatarı
monarosa
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #17
monarosa - avatarı
Ziyaretçi
ZHayalperestsin.Karşı taraftan beklediğin o kadar şey var ki! Aradığın özelliklerin hepsini bir kişide bulman imkansızlaşınca hayal kırıklığına uğruyor ve bıraz kırıcı olabiliyorsun.
ölemiymişiiim demek o yüzdenn hhıııımm:d tmm bundan sonra hiçkimseden bişey beklemicem verdikleriyle yetinecem:d
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #18
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
N
Aşk, hayatının odak noktası. Yaşamındaki her şeyi sevgiline ve ilişkine endeksliyorsun. Ona bu kadar çok bağlandığını belli etmezsen içinde bulunduğun ilişkiyi dahada sağlıklı yaşayabilirsin. Msn ThinkingMsn RolleyesBilmemUfDon't Know
zynep_ - avatarı
zynep_
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #19
zynep_ - avatarı
Ziyaretçi
Z
Hayalperestsin.Karşı taraftan beklediğin o kadar şey var ki! Aradığın özelliklerin hepsini bir kişide bulman imkansızlaşınca hayal kırıklığına uğruyor ve bıraz kırıcı olabiliyorsun. Msn Sad
WapSL - avatarı
WapSL
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #20
WapSL - avatarı
Ziyaretçi
B
Çok duygusalsın. Mum ışında yemekler, süpriz hediyeler sana göre ilişkinin olmazsa olmazları. ” Seni seviyorum ” cümlesini sevgilinden sık sık duymak sana inanılmaz keyif veriyor.
D
İstediğini elde etmeye alışmışsın. Kafayı birine takınca onu mutlaka tavlıyorsun! Kıskançlığın dozunu kaçırıyor ve gereksiz gereksiz gerginliklere neden oluyorsun.

hangisine kanayim ?