Arama

Photo Builder Platinum

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Ekim 2015 Gösterim: 58.170 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar
PhotoBuilder programı dijital fotoğraflar oluşturmanız ve fotoğrafların üzerinde çeşitli görsel oynamalar yapabildiğiniz bir program.
Karışık resimleri bir resim üzerinde toplayarak yeni imaj dosyaları oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca program sayesinde evlilik albümü oluşturabilir
isterseniz de evlilik kartpostalı oluşturup bunları yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

Program ile uğraştıkça yeni özelliklerini keşfedebilir
Ve çok güzel fantastik resimler elde edebilirsiniz

DOWNLOAD

installation compact Download (size 64MB)
installation full Download (size 148MB, more textures)

Ekstra Bilgiler:
Alıntı
hayalet31 adlı kullanıcıdan alıntı

Dreamteam anlıyorum, serial ve crack yardımı yapılmıyor ama photo builder de regıster cod olmayınca bır ıse yaramıyor... hani bunu bulabileceğimiz bir fikir verseniz yine de işe yarayacaktır ama yine de olamayacaksa sorun değil yine de teşekkür ederim

İki seçeneğiniz var.

Programı satın almak, ilgili aramayı Google'da yapmak.

Alıntı
yalnıztürk adlı kullanıcıdan alıntı

evet arkadaşlar Photo Builder de size nasıl resim kayıt edeceğinizi anlatacagım bunun için şunları yapmanız gerekiyor

1) Resmimizi bitirdikten sonra hiçbir şey yapmadan direkt klavyemizdeki Print Screen tuşna basıyoruz

2) Paint programını açıyoruz...

3) Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz

4) Resmimizin oldugu kısmı soldaki menü içerisindeki Seç tuşu ile kare içine alıyoruz

5) Dosya menüsünden Yeni yi tıklıyoruz açılan değişiklikleri kaydetme penceresinde Hayır diyoruz ve kalbiniz kadar bembeyaz bir sayfa geliyor burada tekrar Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz.

6) Son olarak ise Dosya menüsünden Farklı Kaydet tuşuna basıp resmimize ad veriyoruz ve alt kısımda ise jpeg türünü seçiyoruz ve kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet diyoruz hayırlı olsun resmimiz hazır

SAYGILARIMLA

NOT : Umarım yardımcı olabilmişimdir

Alıntı
MaviKoridor adlı kullanıcıdan alıntı

ııı.. birşey yapamadım programda resmin boyutlarını bile ayarlayamadım ShyMsn Disappointed

Alternatif program kullanabilirsiniz :Picasa - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetseydi; 29 Haziran 2013 11:51 Sebep: içerik düzenleme
metin atala - avatarı
metin atala
Ziyaretçi
12 Ekim 2015       Mesaj #2
metin atala - avatarı
Ziyaretçi
ben bu programı satın aldım çok istedğim programdı fakat yolladıkları şifre maalesef işe yaramadı müşterii
hizmetleri yada muhattab yok yandı bizim para
Sponsorlu Bağlantılar