Ziyaretçi
Barbar Klasör Kilidi - Klasör Şifreleme Programı
Bkk dediğim gibi benimde kullandığım bir dosya şifreleme programı ve kullanması çok kolay sürükle bırrak yöntemi ile dosyalarınızı şifreleyebiliyorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar
Link: RapidShare: 1-Click Webhosting - Rar Şifresi: msxlabs.org
Alternatif Link: Barbar Klasör Kilidi 4.0 Yükle - Boyut: 143 KB / Lisans: Freeware
Ekstra Bilgiler:
Vista'da hiç denemedim ama ilk gördüğüm vista'da denerim fakat herhangi bir sorun çıkartıcağını düşünmüyorum yani program ufak bir program zaten deneyip görebilirsiniz..
Fakat yine'de denemek istemiyorsanız vista uyumlu olan folder lock var tıklayıp download edip kullanabilirsiniz.
Selam çagrı, işte dogru şifre :msxlabs.org
saygılar
Bir önceki cevapta iyice açıklamıştım bunu programın seçeneklerinden kurulum sırasında vermiş olduğunuz şifre ile girerek gereken ayarlamaları yapabilirsiniz..
Program çok basit ve küçük bir program yani sizin dediğiniz gibi makineyi (Pc) mahwedicek türden bir program değil..Sağ tıkla ve şifre aç yo,sizde olmayabilir çünki programın seçeneklerinden şifreyi açmak için sağ tuşta ne yazmasını istediğini siz kendiniz yazarak belirliyorsunuz ben öyle yazmıştım ondan şifre aç yazdım..2.olarak denetim masasına yönlendiriyor demişsiniz program eğer şifreli bir klasörü açmaya çalıştığınızda yani klasöre şifre girmeden tıkladığınızda yada şifreyi yanlış girdiğinizde yönlendirir zatan programın amacıda bu değilmi dosyalarınızı,girilmesini istemediğiniz dosyalarınızı saklamak,şifreyi girdiğinizde dosyalarınıza sorunsuz ulaşabilrsiniz.Zaten şifreli dosyaların üzerlerinde de şifreli olduklarına dair ufak semboller belirmektedir..3.olarak da ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bu programı ve onlarca kez kurup kaldırdım herhangi bir sorun çıkarmadı,şifre güvenliği yada ne kadar sağlam bir şifreleme sistemi olduğu tartışılır belki ama kullanımı ve basitliği sorunsuz.Bu yüzden kullanım hatalarını programa maletmeyin..
Şifrelediğiniz dosyayı kaldırmak için şifreli dosyanın üzerine sağ tıklayıp şifre aç diyeceksiniz we şifrelerken girdiğiniz şifreyi girip açıcaksınız,kullanımı gayet basit bir program..
Alternatif Link: Barbar Klasör Kilidi 4.0 Yükle - Boyut: 143 KB / Lisans: Freeware
Ekstra Bilgiler:
Fakat yine'de denemek istemiyorsanız vista uyumlu olan folder lock var tıklayıp download edip kullanabilirsiniz.
saygılar
Son düzenleyen ahmetseydi; 24 Haziran 2013 15:33
Sebep: içerik düzenleme