Arama

Corel DVD Copy Plus

Güncelleme: 28 Haziran 2008 Gösterim: 2.872 Cevap: 0
c0lin - avatarı
c0lin
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #1
c0lin - avatarı
Ziyaretçi
Corel DVD Copy Plus v.6.0 (Multilang.)
8eizpk4
Sponsorlu Bağlantılar

Program Tanımı:
Corel DVD Copy 6 Plus programı ile mükemmel kalitede video kopyaları yapabilir ve bunları çok kısa bir sürede istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. İnternet, email, taşınabilir medya oynatıcıları dahil bir çok yere mükemmel DVD kalitesinde kopyalar koyabilirsiniz...
Corel® DVD Copy 6 Plus DVD videolarını çevirmek için en ideal çözüm. 3 adımda kolayca DVD'lerinizi çevirin ve ardından hemen Web, iPod®, iPhone™, PSP®, Zune™, mobil telefonlara veya taşınabilir medya oynatıcılara yükleyin. Bu program sayesinde videolarınızı nereye isterseniz oraya taşıyabilirsiniz.

İhtiyacınız olan herşey 3 adımda elinizde
DVD Copy ile kaynağı seçin, hedef sürücüyü belirleyin ve Start tuşuna basın. Mükemmel kopyalar yolda. İnternetten mükemmel kopyalar edinmek, birebir DVD kalitesinde kopyalar elde etmek bu program ile çok kolay.

main 1

Daha fazla format destekli

H.264, AVCHD ve DivX® video, HD formatında çevirin. DVD'leri veya DivX disklerini PDA, cep telefonu, Zune™, iPod® ve PSP® formatlarına dönüştürün.

main 2

Hızlı performansHızlı bir şekilde açın ve hızlı bir şekilde kopyalayın. Intel® Core™2 Duo ile çok daha iyi performans sağlama özelliği...

main 3

BOYUT: 300 MB

Corel DVD Copy 6.0 Build 009


Benzer Konular

11 Mayıs 2015 / kaaaaaadir Soru-Cevap
27 Haziran 2010 / NOVALGİNE Bilgisayar
26 Şubat 2008 / virtuecat Bilgisayar