Arama

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Şubat 2015 Gösterim: 95.615 Cevap: 42
ttnet - avatarı
ttnet
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #11
ttnet - avatarı
Ziyaretçi
hepside silinmiyo bazen hata verebiliyo ama genelde iyi çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
ozzan - avatarı
ozzan
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #12
ozzan - avatarı
Ziyaretçi
harbi ya biraz daha açık olabilirmi
Sponsorlu Bağlantılar
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #13
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
amatör68 adlı kullanıcıdan alıntı

selam.

Alıntı
amatör68 adlı kullanıcıdan alıntı

bende pc me ebeveyn koruması için webjini diye bir program kurdum. fakat proğramı kaldırmak istediğimde silemedim.proğram ekle kaldırda gözükmüyor ama internette engelleme işlemine devam ediyor.c de webjini dosyası mevcut ama silinmiyor.
Yardım ederseniz sevinirim.

bu hatayımı verıo?
19wj
Sürüm : 1.8.5
Boyut : 191 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
Üretici Firma : Cedrick Collomb

Tanıtım:
Unlocker, silinemeyen dosyaları silmek amacıyla hazırlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Yazılımın Türkçe desteği de bulunmaktadır. Çalışma mantığı ise şudur: Silinmeyen dosyanın hangi uygulamalar tarafından kulanıldığını denetlemek ve bu uygulamalara son vererek dosyanın silinmesini sağlamak. Zaman zaman her kullanıcının başına bu tür sorunlar gelebilir. Yani siz bir dosyayı silmek istediğinizde dosyanın kullanımda olduğu ve silinemeyeceğine dair uyarı iletileri alabilirsiniz. Bu gibi tüm problemlerde Unlocker, işinize yarayacak en iyi sağ tuş yardımcınız olacaktır.

Yazılımın Kullanımı

Silmeye çalıştığınızda uyarı iletisi almış olduğunuz bir dosyayı Unlocker yardımıyla silmek için silemediğiniz dosyaya sağ fare tuşuyla tıklayın. Unlocker programı kendisini zaten sağ tıklama menüsüne yerleştirmiştir. "Unlocker" ifadesine tıklayın, karşınıza o dosyanın hangi uygulamalar tarafından kullanıldığını gösteren bir pencere çıkacaktır. Burada yapmanız gereken tek şey seçim menüsünden "Sil" komutunu kullanıp, "Bütün kilitleri aç" tuşuna tıklamak olacaktır. Daha sonra dosyayı rahatlıkla silebilirsiniz. (Özellikle dosyanın Explorer.exe uygulaması tarafından kullanıldığı için silinemediği ve bir sonraki sistem açılışında temizlenmesi gerektiği yazılı bir uyarı mesajı alırsanız, bu uyarıyı gözardı edebilirsiniz. Zira program, bir sonraki açılışta dosya silmeyi teklif etse de ekranı yenilediğinizde, tekrar başlatma zorunluluğu olmadan silindiğini görüyorsunuz)

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler

Bazı dillerde oluşan hatalar giderildi.
Birden fazla dosya seçerken program işlem yapmıyordu. Bu sorun giderildi.
Yeni diller eklendi.
Seçilen dosyalar bazen yanlışlıkla kendi kopyasını oluşturabiliyordu. Bu sorun giderildi.
index.dat isimli geçici internet klasöründe bulunan tanımlama dosyası silme desteği geliştirildi.
Kopya korumalı dosyaların da silinebilmesi imkanı sunuldu

ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
28 Aralık 2007       Mesaj #14
ener - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
ben bir süre önce messenger dıscovery yükledim fakat sildim bunu ama sildiğim halde bilgisayarı her açtığımda modül takılı değil diye uyarı oluyo ne yapmam lazım
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #15
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
ener ozman pc format cekılene kadar aynı hatayı verecektır
hakankobra - avatarı
hakankobra
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #16
hakankobra - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bide bana yardımcı olun şimdi ben dictionary diye bi sözlük programı kurdum sonra kaldırdım başlat menüsünde bi klasör kaldı onu masaüstüne aldım ama şimdi ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum hatta klasörü sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman dosya türünün altında birlikte aç yazıyoo. Bir klasör neyle birlikte açılabilirki. Silmeyi denediğimde verdiği uyarı şu " dosya silinemiyor: Kaynak dosya veya diskten okuyamıyor " güvenli modda denedim olmadı. Bir iki silme programıyla denedim olmadı. Bi klasör içinde format atmak istemiyorum. Şimdilik dosyayı gizledim ama orda olduğunu biliyorum ve silmek istiyorum lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun. Bu arada klasörün içi boş hatta sistem dosyalarını göster deyip öyle baktım 0bayt hiç bişey yok. Cevaplarınızı bekliyorum
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #17
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
sn. hakanbora pek yardımcı olamayacagım ama ynede solym aynı sey bazen bende de oluyor bırakıyorum dosyayı orda sonrakı pc yı actıgımda hala orda duruo ama bu sefer silmek istedıgımde sılebılıyorum.
sahra61 - avatarı
sahra61
Ziyaretçi
1 Nisan 2008       Mesaj #18
sahra61 - avatarı
Ziyaretçi
c sürücüsünde disk birleştirme ne yaptıysam olmadı.. Msn Sad
Cyber Snake - avatarı
Cyber Snake
Ziyaretçi
10 Nisan 2008       Mesaj #19
Cyber Snake - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sahra61 adlı kullanıcıdan alıntı

sana bi sır vereyim, disk birleştirme, rastgele dagilmis olan dosyalari toparlar, yani bi faydası olmaz, programlardan yardım alacaksın..
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
10 Nisan 2008       Mesaj #20
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sahra61 adlı kullanıcıdan alıntı

Disk birleştirme silinmesi zor olan dosyaları silmeye değil, birleştirmenin yapılması halinde dosyalara hızlanmış bir şekilde erişmenizi sağlar. Normal oturumda silme işlemi yapamıyor ve sürekli bu dosya bir program tarafından kullanılıyor olabilir uyarısı geliyorsa Güvenli Modda oturum açılarak silinebilir. Ancak burda dikkatli olunması gereken bişey var. Bilmeden silinen herhangi bir dosya programın bağlı olduğu bir dosya olabilir ve bundan sonra çalıştırıldığında ya normal çalışmasını sağlayamaz ya da hiç çalışmaz halde olabilir. Emin olduktan sonra silinmesi daha uygun olur o yüzden.