Arama

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Şubat 2015 Gösterim: 95.626 Cevap: 42
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar bende rar falan diyo silemiyorum diyor ki rar.exe dosyası sileinemiyor dosyanın ulanılmadığına emin olun diyor lütfen yardım edin Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben su wolfteam furyası nedr die merak edip indirdim ancak bı dosya (wolfteam türkiye 2011 fln die devm edio) silinmiyor ve ayrıca bilgisayarımı asırı dercede yawaslatıor uzerine gelp sag tıklaadımda win7ultimade war bende bişi donup duruo pc dusunuo ama hep devm edio geri donusume surukleyorm ama silinmeye hazrlanıor dio ve ole saatlerce devm edio ccleanerla temizledm ama olmadı denetm masasını kullandım ama o program yada exe nedr artık bilmourm cunku acılmıoda gozukmuo dier dosyasını sildim bu dosya silinmior o kdr guzel oyunlarm war silinsinde istemıorm o kdr gec bolumleri formattan baska tavsiye edebilceiniiz warsa
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yada redegitten girebilirsin oraya
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bs player yüklemiştim pcme fakat daha sonra spash pro kurmak için sildm.Kuramadım olmadı, Bs p.tekrar yükledim fakat müzik,film açmak istediğimde pc hangi programda açılmasına dair bir liste çıkarıyor. Bs yüklü olduğunda ilk onda açılıyordu. Sizde ne yapmalıyım?
Müzik ve filmlerime baktığımda, Açılış programı olarak hala Bs P.görünüyor ama program pcmde yok.. Yardımcı olursanız sevinirim.
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
İNTERNET ADMİNİ
Ziyaretçi
17 Aralık 2011       Mesaj #35
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BU DENETİM MASASINDAN KALDIRAMADIĞINIZ PROGRAMLARI SİLMEK KOLAYDIR. BAZI BİLGİSAYARLARDA SONUÇ VERMEYEBİLİR AMA BU PROGRAMLARI SİLMEK İÇİN PROGRAMIN KLASÖRÜNÜ SİLİN. SONRA DENETİM MASASINDAN PROGRAM EKLE VE KALDIR' A GİRİN. ORDAN PROGRAMMIN İSMİNİ BULUN. SONRA KALDIR KOMUTUNU VERİN. SİZE DOSYAYI BULAMADIĞINI SÖYLEYECEKTİR. SİZ YİNE SİL KOMUTUNU VERİN (BU BAZI BİLGİSAYARLARDA KALDIR VB. OLABİLİR). PROGRAM SİLİNMİŞTİR.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2012       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu başlıgı açan arkadaş gibi ben de wolfteam in setup'unu indirdim tıkladıgım zaman pc donuyor. ve o setup yüklendi yükleneli bilgisayarım çok yavasladı. silmeye çalısıyorum. önce bu programı kullanan programı kapatın diyor. windows xp sp3 kullanıyorum. dosya pc yi yavaslattıgı için silmek istiyorum ama sılemiyorum ne zaman silmek için tıklasam pc donuyor. ne siliniyor ne de yükleniyor lütfen yarrrdımm.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2012       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler Setup Geridonusumun Ustune Getirin Ve Sonucbu Sonra Pc reset Atın ve Geri Dönüşümü Bosaltın Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2012       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu Allttan Acılan close Onu İstisem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2012       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bilgisayara wolfteamı kurdum ama çalışmadı geri kaldırdım ama bir klasörü silinmiyo ne yapabilirim benimkinin programı windovs xp lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir dosya bilgisayardan kesin olarak nasıl silinir? - TeknoTV - Hürriyet WebTv

buradan belki istediğiniz her şeyi silebilirsiniz ama sonsuza dekkkkkk !!!!!!!!!dikkatttt!!!!!!!!