Arama

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Şubat 2015 Gösterim: 95.615 Cevap: 42
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2012       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar size bir yöntem sunuyorum ama herkezin problemine çözüm olmamakla beraber belki bazılarının işini görür.

Sponsorlu Bağlantılar
şimdi aşağıdaki kodu yeni bir not defteri açıp yapıştırıyoruz. Daha sonra klasör seceneklerinden bilinen dosyalar için uzantıyı gizle seceneğini
kapatıp gizli dosya ve klasörleri göster seceneğini açıyoruz. sonra bu notepad klasörünün adını "Deskop.ini" yapıyoruz.
(Yeni Metin Belgesi.txt ------> Deskop.ini şeklinde) Daha sonra salt okunur ve gizli yapıp silinmeyen klasörümüzün içine atıyoruz.
Denemekten zarar gelmez.

Kod:

-------------------------------------------------------------------------------------

[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21790
InfoTip=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-12689
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-108
IconFile=%SystemRoot%\system32\shell32.dll
IconIndex=-237

-------------------------------------------------------------------------------------
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2014       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende Öyle Bir Sorunla Karşılaştım...Banada Wolfteamdan Oldu Bilgisayarı Kapatın Açıldığı Zaman hemen Durmadan Hızlı bir Şekilde Silin Sonra Silinecektir Çünkü Daha Bilgisayar Hazırlanmadığı için Silinebiliyor..... Saygılarımla
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2015       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
admin elinden öpem işe yaradı çok saol bide ben security alert hatası alıyorum çözümü varmı?...teşekkürler