Arama

Online TV Live

Güncelleme: 11 Ağustos 2008 Gösterim: 4.650 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
onlineliveicon11048934nw6

Sponsorlu Bağlantılar
Online TV Live

Online TV Live, 3645'ten fazla ücretsiz hizmet veren internet televizyonlarını ve radyo istasyonlarını bilgisayarınızda izlemeyebilmenizi ve dinleyebilmenizi sağlayan ücretsiz bir yazılımdır. Binlerce televizyon kanalının bulunduğu dünya çapında bir veritabanına sahip olan yazılım, ilave gereçlere ihtiyaç duymaz.

Windows Media Player ve Real Player programlarını destekleyen OnLine TV Live, popüler medya biçimlerini oynatabildiği gibi kanal listesinde arama yapabilmenizi sağlar. Sahip olduğu televizyon rehberiyle televizyon kanalları ve radyolarda hangi programların hangi saatlerde olduğunu görebilmenize imkan verir.

250 adet tam filmi, 1540 adet film fragmanını ve 2500'ten fazla müzik videosunu (ücretsiz ve legal) izleyebilmenize ve bilgisayarınıza innDirebilmenize izin veren yazılım ile ekran penceresini istediğiniz boyutlarda ayarlayabilir ve tam ekran modunda televizyon izleyebilirsiniz.

Online Live lets you watch 3645+ free Internet TV, on demand videos and listen free online radio stations on your PC, Games and Newspapers on World Wide Web. our live Television channels database is the biggest worldwide. No additional equipment required. Online TV Player support Windows Media Player. You can play most of stream formats in this program.
(07/27/2005) !!! 850 Newspapers Added on World Wide Web !!!

CHANNELS LIST
Kanal Listesi (Cok Uzun Olduğundan Buraya Yazamandım Aşagıdaki Linkten Bakabilirsiniz)
Online TV Live - Watch TV Online for Free - Sports, Movies, News, Music and more!
download



Benzer Konular

11 Ağustos 2011 / CrasHofCinneT Taslak Konular