Arama

Bir Dosyayı Tamamen Silmek

Güncelleme: 29 Şubat 2012 Gösterim: 31.641 Cevap: 4
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
23 Aralık 2008       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bilgisayardaki Bir Dosyayı Tamamen Silmek

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayarınızdan bir dosya sildiğiniz zaman bu tamamen harddiskinizden silinmez. Veri kurtarma programlarını kullanarak bu dosyayı geri döndürme şansınız vardır. Eğer sildiğiniz öğelerin sisteminizden tamamen kaldırılmasını ve bir daha geri döndürülememesini istiyorsanız eğer Eraser programı sizin işinizi görecektir. Program sildiğiniz dosyanın yerine rastgele veriler getirerek silinen veriye bir daha ulaşılamamasını sağlıyor.

Diğer Özellikleri:
# 95, 98, ME, NT, 2000, XP ve DOS'ta boş alanı temizler.
# Geri dönüşüm kutusunu temizler.
# Tekrar yazılabilir CD'leri ve disketleri temizleyebilirsiniz.
# "Temporary internet files" klasörünü temizler.
# Cookie'leri temizler.
# Internet Cache'i temizler.
# Fat32 ve NTFS dosya sitemleri ile uyumludur.

> > İ n d i r < <

Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler benim sorum temporary dosyalarım silinmiyo açıkladığınız gb denedim ama bazı dosyalar kaldı ve silinmiyo yardeımcı olrsanız sevinirim iyi geceler
Sponsorlu Bağlantılar
saka_laz - avatarı
saka_laz
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #3
saka_laz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

iyi geceler benim sorum temporary dosyalarım silinmiyo açıkladığınız gb denedim ama bazı dosyalar kaldı ve silinmiyo yardeımcı olrsanız sevinirim iyi geceler

O bazı dosyaları hemen silemezsin. Muhtemelen bilgisayarında halen çalışmakta olan programların ekleridir onlar.

Arkadaşlar sildiğiniz bir dosyayı harddiskinizden tamamen kaldırmak için program kullanıpta kendinizi riske atmayın. Madem kimsenin geri getirmemesini istiyosunuz... O halde basit bir işlem söyleyeyim size...

Silmek istediğiniz dosyayı sağ tıklayın ve birlikte aç seçeneğinden not defteri şeklinde açın. Karşınıza anlamsız bir sürü karakterler gelir. Siz bunlardan bir kısmını silin ya da birşeyler ekleyin. Ya da ne bileyim oynayın dosyayla Msn Happy Sonra tekrar Dosya menüsünden kaydedin. Daha sonra bu dosyayı açmaya çalışsanız da imkansız. Sildiğiniz karakterleri yeniden yazıpta kaydetseniz bile gene imkansızdır... O belge mefta olmuştur artık Msn Happy...

Bu bir resim dosyası, video, belge ya da herhangi bir şey olabilir. Hiç farketmez. Sonradan o dosyayı silin...

Merak etmeyin, o dosyayı geri getirmek isteyen biri geri getirse bile asla içeriğini göremeyecektir Msn HappyMsn HappyMsn Happy

Nasıl fikir amaMsn Happy Walla bir gün böyle bir şey aklıma geldi yaptım. Ama benim yapış amacım farklıydı Msn Happy Kolay gelsin....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bir dosyayı pcden Ctrl+shıft+delete yaparak tamame sildim geri getirme şansım var mı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Ben Bir Yöntem Biliom Ama Bende Açılmıyor
Hani
/DİSK TEMİZLEME\ diye bir yer varya oraya tıklıyorum 35 dk geçiyor hala açılmıyor benim bildiğim tek yol o . Bide bazı şeyleri tamamen silmeyi söylermisiniz ?