Arama

Flash Disk, USB Bellekten Windows XP Yüklemek ve Kurmak - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Ağustos 2012 Gösterim: 153.277 Cevap: 32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
FormatEx Error[11]: An Error Occurred Formating the Drive ...aldığım hata
Sponsorlu Bağlantılar
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
14 Şubat 2011       Mesaj #12
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Elimde uzun zamandır bir laptop var dvd sürücüsü bozuktu. o yüzden sistem kuramıyordum. USB MultiBoot 10 ile yapılanları aynen yaptım. şuan kurulum başladı. Bu konuyu hazırlayan Mehmet69 a çok teşekkürler. Allah razı olsun.

Ben Teşekkür ederim arkadaşım demek ki oluyormuş, Anlatılanlarda bir yanlışlık YOK.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım hal.DLL sorununu nasıl hallediyoruz? açıklayarak anlatabilirmisin acaba_?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mehmet69 arkadaşım bn XP klasörünü seçiyorum fakat I386 ve AMD64 hatası veriyor ne yapmayılım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle selamlar ben dediği gibi yaptım oldu hic bir sorun yok ama dediği gibi hata çıkabilir tekrardan usb bios göstermeniz lazım vista veya windows 7 yüklü ise bu hataları alabilirsiniz donanım izin vermiyordur tekrar tanıtmanız lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benım xp 34 dakıkadakı korulumda donuyor neden bu işlemlerin hemsını eksıksız yaptim bide o boot dosyası falan ınmıyor lınkınde problemmı var
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Win Setup 1-0 ile çok basit bir şekilde XP kurun sıkıntılı işlerle uğraşmayın.Bir sürü yazılım ve yöntem denedikten sonra çok basit 3 adımda xp kurabildim.Programı çalıştırın XP cd'yi gösterin,usb aygıtını gösterin ve GO.İşlem biraz uzun sürecek.1GB falash disk yeterli. Dosyalar kopyalanınca boot seçeneklerinden USB gösterin.Kur başlarken gelen pencereden ''.......boot maneger'' sekmesini seçin yine gelen pencereden
''.......partition 0 sekmesi seçin'' gerisi normal kur işlemleri.40 dakikada XP kuruldu.(Not:Kasada olmadı.cd romu olmayan notebook ile başarılı sonuç verdi.)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir sürü program denedikten sonra WinSetup 1-0 programı ile kurmayı başardım.Hem kolay hem sorunsuz.Başka bir pc'de programı çalıştırın.USB yi gösterin,Cd Romu gösterin ve GO sekmesine tıklayın.1GB Flash Disk yeterli.Dosyalar yüklenince notebookun boot seçeneklerinden USB'den boot seçin.(Bazı kasalarda olmuyor)Kur başlarken gelen pencereden ''.......boot maneger'' sekmesini seçin
Yine gelen pencereden ''.....partition 0'' sekmesi seçin gerisi normal kur işlemi.Bir sürü pencere ve seçenekle uğraşmayın.Başarılar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben yaptım ama benim ki ön yükleme yaptı tam geldi hardisk bölümleneceği yere orda mavi ekran geldi
windows kapatıldı dedi nasıl çözebilirim yardım lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadasım dedıklerını aynı sekılde yaptım ama flah bellegımı sımdı bır daha kullanamıyorum ne ıişimi gordu ve flash bellegım bozuldu flah belledımıpc cdrom gıbı goruyor f sürücüsüne bir disk yerleştırım dıyor sımdı benım ne yapmam gerekır