Arama

Flash Disk, USB Bellekten Windows XP Yüklemek ve Kurmak - Sayfa 3

Güncelleme: 20 Ağustos 2012 Gösterim: 153.055 Cevap: 32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
önyukleme sırasında dosya 3waredrv.sys bulunamadı diyo ne demek bu bilen var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
akpks - avatarı
akpks
Ziyaretçi
30 Ekim 2011       Mesaj #22
akpks - avatarı
Ziyaretçi
Kardeşim Şu Resimleri Göstersen de Biz De Anlasak. Ne Yapacağımızı Bilelim En Azından. Neden Resim Yerine Reklam Koyuyorsanız, Ya da Koyuluyorsa....!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar
Ama Sakın Yanlış Anlamayın....!!!!!!!!!! ;Q Türkiyem Turkiye

---------- Mesaj tarihi 13:25 ---------- Önceki mesaj tarihi 13:24 ----------

Msn Angry

---------- Mesaj tarihi 13:26 ---------- Önceki mesaj tarihi 13:25 ----------

;Q = Msn Angry :lips:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yha Bende İndirmiyor Dikimizi Virüs Bulamşmış Arkdşlar Format Asla Armayın
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2011       Mesaj #24
misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim tesekkür ederim anlattıkalrını uyguladım ve ilk kez usb den format atmayi da denemiş oldum . ve gayet de basarılı bır sekılde formatı attım. öncelıkle yapamayan arakdaslara bır kac lafım sudur ki bu işlemi yapabilmek için biraz da şahsi fikirlerinizin olması gerekıyor . her eline usb alan format atamaz. bu kadar ayrıntıyla ugrastıgı ıcın arkadasıma tekrar tesekkur ederım
barismanco41 - avatarı
barismanco41
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #25
barismanco41 - avatarı
Ziyaretçi
Kardeşim Hdd tek parça olması lazım demişssin. Şimdi bi açıklık gerekiyor anlamam için. Mesela 80 Gb Hdd var bende C - D diye 2 ye ayırık olursa hata mı alınır, olmaz mı bu yöntem ? Yani ille 80 Gb tek parça olarak mı Hdd yi kullanabilirim?
barismanco41 - avatarı
barismanco41
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #26
barismanco41 - avatarı
Ziyaretçi
Anlatım on numara olmuş rahatlıkla yaptım. Şu anda format işlemindeyim. Kur biçimlendiriyor diyor ve sonrasında windows xp sp3 kurulumuna geçecek inşallah bi sorun çıkmaz bundan sonra. Sistemimde 120 GB hdd c ve d diye 2ye ayrık ve 1TB hdd 5 e bölük hdd var 2 sinide gördü. 120 liğin C tarafını biçimlendirip kurulumu yapıyor kardeş çok saolasın şimdiden mehmet69 kardeş. Bu anlatığım kısımdan sonra sorun çıkma ihtimali nedir kardeş acaba ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2012       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn yaptım oldu ama 34 ü dakikada aygıtlar yuklendikten sonra cd ley istiyor ama yaptıgım cd den atınca istemiyoum acilll yarıdımmm !!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Son olarak verilen hazır dosyalar indirilmiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2012       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu işlemler XP ya da Vista da geçerlidir. Win 7 de flash bellegi görmüyor bende hem xp hem 7 yüklü ordan tecrübe ettim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2012       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
usb sürücünüzle işiniz bittikten sonra yani hazır hale geldikten sonra sürücünün içine girip system32 klasörünün içine hal.dll kopyalanırsa bu hatayı vermeyecektir... denenmiştir.