"Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor.
"Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz.
"Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz.
"Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz.
"Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz yazıyınızı belirlliyorsunuz.
"Text Effect" menüsünden flash dosyamıza yerleştirdiğimiz yazımız için effect uygulamaları yapıyoruz.
"Font" menüsü ile eklediğimiz yazının boyut, renk ve yön ayarlamalarını belirliyoruz.
"Interaction" menüsünden flash dosyamızın hareket sayısını ve aktarmak istediğimiz link seçeneklerini ayarlıyoruz.
"Sound" menüsünden de flash dosyamızda yer almasını istediğimiz ses dosyasını belirliyoruz.
Bu kadar...
Ekstra Bilgiler: Alıntı
Tech_Children adlı kullanıcıdan alıntı Alıntı
FENİX adlı kullanıcıdan alıntı bak vallahı artık utanıyorum sızden bılgı almaya bunu denedım ama bır yerde hata yapıyorum.. cunku benım pc senın one sub dedıgın gıbı kayıt yapmıyor
aynı sekılde yapıyorum ama farklı kaydedıyor ...((( abı vallahı yardımcı olursanız sevınırım olmazsanız da galıba sorma kredım doldu =)

Dosya adı:
benimadimidris yazıp enter'a basmanız yeterli. Elinizde
benimadimidris.swf dosyası olacak, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...
Alıntı
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı Hazırladığımız imzayı foruma eklemek için öncelikle hazırlayıp kaydettiğimiz swf uzantılı flash dosyamızı imageshack.us sitesine upload ediyoruz.
Upload ettikten sonra bize, aşağıda gösterdiğim gibi dosyamızın yüklendiği linki vericektir.
Bu linki kopyalayıp tarayıcımızın üst kısmına yapıştırıyoruz ve imzamızın yüklenerek görünmesini bekliyoruz.
İmzamız yüklendikten sonra "Görünüm" menüsünden "Sayfa Kaynağını Göster" menüsüne tıklıyoruz.
Menüye tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi kaynak kodların yer aldığı pencere açılacaktır.
Bu pencerede, "Düzenle" menüsüne, burdan da "Bul ve Değiştir" menüsüne tıklıyoruz ve alt kısma yani "Bul" kısmına bulmasnı istediğimiz sözcük olarak swf yazıyoruz.
"Bul" dediğimiz zaman bir kaç tane swf uzantısının yer aldığı satır çıkaracaktır ama bizim aradığımız " dosya ismimiz.swf " uzantısı şeklindeki linktir.
Aşağıdaki gibi o linki bulduktan sonra linki seçerek "Kopyala" diyoruz.
Kopyaladığımız linki aşağıda yer alan "kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz" yazdığım kısma yapıştırıyoruz : )
Yapıştırdıktan sonra da yukardaki satırın tümünü kopyalayıp Kullanıcı Kontrol Panelinde ki imza bölümüne yapıştırıyoruz.
Ve bitti.....
[flash=http://img226.imageshack.us/img226/9460/deneme36tb.swf]width=400 height=160[/flash]
Alıntı
kanki34 adlı kullanıcıdan alıntı
kardeşim cevap biraz geç oldu sen bulmuşsundur çözümünü ama merak eden başka arkadaşlar için çözümünü söyliym...
dreamweaver kullanıyosanız
1- swf filminiz seçili iken aşağıdaki özellikler(Properties) panelinden parametreleri tıklayın
2- açılan pencerede
parameter bölümüne
value bölümüne
yazın
3-dosyanızı kaydedin ve önizleme yapın..hepsi bu kadar
Dreamweaver kullanmayanlar için ise
1- swf filminizi sayfanıza koyun ve html kodun u açın
2- <object> tagının içine
Alıntı
<param name="wmode" value="transparent">
3- onu takip eden <embed> tagının içinede
4- verdiklerimi copy/paste (kopyala/yapıştır) yapın
5- dosyanızı kaydedin ve önizleme yapın..
Bitti
kolay gelsin...
Alıntı
ELeCtRiC adlı kullanıcıdan alıntı Morrigan Abla "Text" menüsünde bende bir şey çıkmıyor. Ben izlediğim adımları anlatıyorum. Önce zipteki dosyayı çıkardım. Ondan sonra çıkan klasörden istalli yaptım. Ardından masa üstüne her hangi bir kısayol atmadı bu program bende bu yüzden. Üşendiğim için, aynı dosya içinde swftext SWFtext AntsSoft adlı dosyaya tıkladım program açıldı ama açılır açılmaz şu hatayı verdi... Resim altta:

İşte hata buydu. Bana zipten çıkardıktan sonra hangi adımları izlemem gerektiği anlatabilirmisiniz? Ayrıca "text" dosyaları hakkında yardım edebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... Siz hele bana yardım edebilirseniz, ben teşekkür butonuna tıklarım...
Zip dosyasına tıkladıktan sonra Actions menüsünden Check Out seçeneğine gelip tıklayın.
Aşağıdaki adımları izleyin
Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Swftext v1.1.exe dosyasına tıklayıp kurun.
Alıntı
ahmetmx adlı kullanıcıdan alıntı Güzel..Herşey İyi..Anlatım İçin Teşekkürler..Şimdi SWF Dosyasını Avi ye veya Gif Formatına Çevirmek İçin Bir Program Bulabilirmiyiz.
Linki inceleyin lütfen sorunuzun cevabı sanırım.
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/11076-amor-swf-to-video-converter-v2-37-a.html?highlight=Amor
kolay gelsin.
Alıntı
Kokoin adlı kullanıcıdan alıntı dostum bunun patchınıda verinde tam kullanalım.. ayıp oluyo valla...
Yasa dışı Crack, Serial, Warez ve Telif Hakkı Bulunan Mataryellerin Paylaşımını Yapmıyoruz...
Lütfen Bu Tarz İsteklerde Bulunmayınız...
Bkz : Google isteğiniz ile ilgili arama yapabilirsiniz...
Alıntı
shekiLL-Pepe adlı kullanıcıdan alıntı ya benim yapdım resmin üstünde kocaman ;
Created BY unregisteded ve version of
böle bişi yazii
Program demo sürüm olduğu için üzerinde o yazı yazıyor... Alıntı
snptk adlı kullanıcıdan alıntı ya arkadaslar ben yapıyorum boyutu oldugundan büyük oluyor ve imageshack.ustan upload edemiyorum ve yaptıgım flashın üstünde sarı bir yazı var onuda silemiyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir
Demo sürümünü kullanıyorsanız programın reklam olabilir o sarı yazı. Boyutuda yaptığınız eklediğiniz içeriklere bağlı flash'ın...
Alıntı
tamermeral adlı kullanıcıdan alıntı Teşekkürler öncelikle emeğine saglık kardeş, yalnız bunun cracki yokmu?
Sitemizde Yasa dışı olan Crack\Serial\Warez isteklerini karşılamıyoruz... Program'ların Sadece Demo\Beta\Tanıtım\Free (Ücretsiz) sürümlerini bulabilirsiniz... Bu Tarz İstekleriniz İçin ; Bkz: Google Alıntı
bulut_61 adlı kullanıcıdan alıntı ya arkadaşlar bu program süperde yanlız flaaşın üstünde sarı renkli reklam var bunu nasıl kaldıracaz...
Demo olduğundan dolayı bu sarı yazı var. Programı full sürüm kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca sitemizde programların sadece demo\beta\deneme\tanıtım sürümleri yer almaktadır.
Google'a girerek alternatif çözümler arayabilirsiniz.
Saygılar
Alıntı
ahmetabi adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar masa üstüme swf olarak kaydediyorum--fakat oranlarını küçük yapsam da büyük açılıyor ve doğal olarak imageshack.us sitesi upload yapamıyor---kod olarak mı upload edeceğiz inanın anlamadım lütfen yardımmmmmm
Swftex te veridğini oranlarla kaydedin ve upload ettikten sonra kullanacağını yerdeki değerleri kullanın ...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı herseyi yaptımda nası uploadlıcam
Konuyu inceleyiniz > https://www.msxlabs.org/forum/flash-video-dunyasi/43556-flash-dosyalarini-y-kleyebileceginiz-upload-siteleri.html Alıntı
xenobia54 adlı kullanıcıdan alıntı Bir soruda benden
müzik eklediğimiz flash ın sadece mause üzerindeyken çalmasını nasıl sağliycaz bu programda öle birşey varmıdır
Bu programı eskiden kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam bu programda istediğiniz özellik yoktu. Bu programda mouse üzerindeyken ses çalma mevcut >
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/261726-swish-max-turkce-yama.html https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/7290-swishmax-dersleri.html