Arama

Arama Motorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 Gösterim: 35.620 Cevap: 12
ersinnn - avatarı
ersinnn
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #1
ersinnn - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar
Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #2
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ersinnn adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar
Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...

G ye basın.

Garanti kelimesi çıktığında mause ile üzerine gelin,

DELETE tuşuna klavyeden basın.

Not: Başlık teknik destek başlığı ile birleştirildi.

vahsi_sel - avatarı
vahsi_sel
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #3
vahsi_sel - avatarı
Ziyaretçi
Slm kardeşim hellboyun dediğigibi yapacan ama sayfayı yenile delete yap yani ilede harf harf basmana yerk yok bir kere tıkladığında mause en üstekinin üstünde tut del basık tut. ok
ersinnn - avatarı
ersinnn
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #4
ersinnn - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim arkadaşlar... söledikleriniz işe yaradı.

Bir istyeğim daha olacak sizden bunların bir daha çıkmaması için ne yapmam gerekiyor bilen varmı... Yani girdiğim kelimeleri kaydetmemesi için ne yapmam lazım... Bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinicem. Şimdiden herkese teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Araçlar (Tools)" menüsü altındaki "Internet Seçenekleri (Internet Options)"a girin ve "İçerik (Content)" sekmesini seçin. Profilim (personal information) alanındaki 'Otomatik Tamamla (AutoComplete)'yı seçin. "Formları Temizle (Clear Forms)" butonuna tıklayın.

Ayrıca aynı penceredeki formlar kutusundaki işareti kaldırarak gelecekte eski aramalarınızın görünmesini engelleyebilirsiniz. Alternatif olarak, tekil maddeleri geçmişten silmek için "aşağı" ok tuşuna basarak silmek istediğiniz aramayı seçebilir ve Delete tuşuna basarak silebilirsiniz.
katil_27 - avatarı
katil_27
Ziyaretçi
2 Ocak 2009       Mesaj #6
katil_27 - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaşlar googlede yazdıgımız konuyu nasıl silceğiz üstte yazdıgımız altta yazdım sildim ama üste yazdım silemıyom lütfen biri sölesin acele
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2009       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben bütün işlemleri denedim delete bastım, shift delete bastım araçlar internet seçeneklerinden hesini sildim ama olmuyo geçmişi silmiyo delete basılı tutuyorum hiç bişey silmiyo lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2009       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sistemdeki gereksiz dosyaları silen bir program var indirmenizi tavsiye ederim Msn Happy
C Cleaner sistemdeki tüm geçmişi ve gereksiz dosyaları ,çerezleri siler.. Google da aratırsanız
bulursunuz.. Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm verdiğiniz C Cleaner ı yükledim çalıştırdım fakat hala google da girilen yerler çıkıyo başka yolu varmı yazarsanız sevinirim
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
28 Ağustos 2009       Mesaj #10
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm verdiğiniz C Cleaner ı yükledim çalıştırdım fakat hala google da girilen yerler çıkıyo başka yolu varmı yazarsanız sevinirim

Araçlar > Özel Verileri Temizle >(Sılınıcek kutucuklerı işaretle)Şimdi Temizle dermısın bide bunu deniyelım ?