Arama

AceHTML Free - Web Siteleriniz için HTML Editörü

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2013 Gösterim: 8.094 Cevap: 0
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
28 Nisan 2006       Mesaj #1
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Site yöneticileri için harika bir HTML editörü program ile yaklaşık 25000 civarı hazır grafik,175 tane Java script ve DHTML örneği,HTML kod kontrol aracı geLmektedir.Uluslararaı alfabeyi desteklediği gibi bunun sayesinde gelen bir StyleSheet editör ile web sitelerinize kolayca CSS2 kodları ekleyebilirsiniz.Program bunların yanında XML,Perl ve WML desteği sağlıyor.Entegre AceFTP ile dosyalarınız gönderebilme (Upload) özelliği de ilavesi.Üstelik tamamen ücretsiz...Özellikleri ise HTMl sözdizim denetleyicisi,Uluslararası alfabe desteği,Windows Xp uyumlu,Kod gezgini,Önceden tanımlanmış 175 adet DHTML ve JavaScript kodu,Güçlü stil katman editörü,Kod renklendirmesi ile arayüz,Tam HTML ve kod yönetimi,Kalite garantisi,Proje yönetimi..

Sponsorlu Bağlantılar
242419ba

DownLoad

>Freeware<

Ektra Bilgiler:

Alıntı
speedocean adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ...önce herhangi bir gafım olurasa kusura bakmayın...ben yeni bir site açtım acizane ...ama sitemde müzik nasıl dinletirim ...bilmiyorum ....kara çömez değilim ama çömezim bu konuda ....yardımcı alabilirseniz sevinirim

Merhaba..Siteniz ne tabanLı bir site..?Bu dediğinizi yapmanın bir çok yoLu war.Bir kaçını söyLiyim size..Sitenizin kodlarını ekLediğiniz böLümde wereceğiim kodLarı ekLeyerek bunu yapabiLirsiniz..

Eğer bir script iLe müzik dinLetmek istiyorsanız..

Kod:
<script>
var musicsrc="BU ALANA MÜZİK LİNKİ"
if (navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer")
document.write('<bgsound src='+'"'+musicsrc+'"'+' loop="infinite">')
else 
document.write('<embed src=\"'+musicsrc+'\" hidden="true" border="0"  width="20" height="20" autostart="true" loop="true">')
//-->
</script>
yok eğer ben scriptLe uğraşmıyım diyorsanız..

Kod:
<bgsound src="muzik.mp3">
yada...

Kod:
<embed src="muzik.mp3" autostart="true" hidden="true" height="0" width="0">
hidden="false" yaparsanız ve height ve width değerlerini artırırsanız sitenize giren ziyaretçiler müziğin sesini değiştirebilirler.İstedikleri yerde durdurabilirler (bi panel çıkıo yani) şarkının otomatik başlamasını istemiosanız autostart="false" yapabilirsiniz ses yerine görüntü dosyası koyarak sitenizde video da oynatabilirsiniz..
Son düzenleyen ahmetseydi; 29 Haziran 2013 12:43