Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 274

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 963.507 Cevap: 2.932
kaplan85 - avatarı
kaplan85
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #2731
kaplan85 - avatarı
Ziyaretçi
emegine saglik ise yaradi
Sponsorlu Bağlantılar
hierro_fe - avatarı
hierro_fe
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #2732
hierro_fe - avatarı
Ziyaretçi
Benim sorunum henüz çözülmedi, hala beklemedeyim...
Sponsorlu Bağlantılar
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #2733
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hierro_fe adlı kullanıcıdan alıntı

bunların ikisini de (bios default dediğin biosa girim F9 a basmaktan ibaretse) denemiş bulunuyorum. Sorun format ile de çözümlenmiyormuş. Başka yollar önerirseniz sevinirim. TŞK

Mac değiştirme yenileme üzerine bi program bulman lazm kardeşim.Benm sana önerdiğim programı yanlış bi uygulama yapmadın dimi düzelmesi lazmdı ama neden olmadı acaba.biraz kurcala bakayım bi kaç program indirde düzelir inş.bende araştırma yapıyorum bu konu üzerine tmm...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #2734
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hierro_fe adlı kullanıcıdan alıntı

Benim sorunum henüz çözülmedi, hala beklemedeyim...

Premier Computer Canada

bu adreste bi patch mevcut işine yararmı bi bak arattır sayfada "APC" diye bi link çıkacaktır..

Not: Mac adresii çeşit çeşit programlarla değiştirilemez bu tip programlara itibar etmeyin.
Mac adresi sadece bi tane olmayıp kasanın içindeki her donanımın bir mac adresi mevcuttur tamamen donanım ayırt etmek için kullanılır.(Eğer mac adressleri değiştirilebilseydi dünyadaki hackerlar nasıl yakalanırlardı bi düşünün Msn Inlove )

Bu tip sorunlar ya M830 tipi mikroişlemcide ya da ECS K7S5A tipianakartların mac adresinde bi hata oluşmasından dolayı oluyor

bilgisayarım windowsa düşmüyor peki bu patch nasıl kurulacak diyorsan bi disket alıp içine bu patch i atacaksın (boyutu büyük ise cd de olabilir) başlangıç disketi oluşturacaksın ve disketle boot edersen işe yarayacaktır (tabi patch işini yapıyorsa orada bi garanti veremem Msn Inlove ) kolay gelsin....
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2735
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
"hierro_fe" Bence sen ne yap biliyon mu yeni bi anakart al at onu çöpe eğer yine aynı hatayı verirse ara beni valla göndercem bitane ne sorunmuş be Msn Happy Başlangıç disketi yap bi de öyle dene kardeşim.arkadaş doğru söylüyo sıkıntılı bi iş bu insana stres veriyo be Msn Happy
tutuklu - avatarı
tutuklu
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2736
tutuklu - avatarı
Ziyaretçi
1 ay kadar önce bozuldu diye yenisini aldığım harici hard diskimde yine aynı sorunu yaşıyorum.

Eski diskimde yaklaşık 10.000 tane mp3 den oluşan müzik arşivim vardı.Tüm dosyalar gözüktüğü halde (resim-belge gibi)bu müzikleri depoladığım klasör gözükmüyordu.Bu işten anlayan birine gösterdim."Bu ölmek üzere yenisini al kurtaralım dosyalarını" dedi ve bende aldım.Hallettiğini söledi.Ancak evde takıp baktığımda yine aynı sorun.Yine dosyalar gözükmüyor.9 GB. lık alan kullanılıyor ama görünen dosya 1 GB.Diğer tüm dosyalar var mp3ler yokMsn SadYaptım diyen kişiye kızgınlığımdan tekrar ona götürmedim.Bu işin ehli birine götürmek oldukça masraflı..Zaten eski disk ,yeni alınan disk, yapamadığı halde yaptım diyene ödediğim para...Beni baya zorladı...Eğer bu işin bir çözümü varsa lütfen beni bilgilendirin.O kayıp parçaları bir daha asla bir araya getirmem mümkün değilMsn SadŞimdiden teşekkürler
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2737
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Harddiskinize suç atmayın 56kb virüsü yemişsiniz.bu virüsün özelliği dosyaları gizler bulamazsnız fakat gizlenen dosyaların kac Mb oldugunu özelliklerlere tıklayarak öğrenebilirsiniz.Dosyalara girme çözümü ise Adres çubuğuna o dosyanın tam adını konumunu yazaraktır. bu virüs bilgisayarına bulastıgı için amerikadan da hard disk getirmiş olsanız bile bulaşacaktır tek çözüm kaspersky ile güncelleme yaparak tam virüs taraması yapmaktır.Bu tarama da verilerinizin fazlalığına göre değişir ne kadar süreceği sabretmelisiniz ve tarama yapmalısınız..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2738
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tutuklu adlı kullanıcıdan alıntı

1 ay kadar önce bozuldu diye yenisini aldığım harici hard diskimde yine aynı sorunu yaşıyorum.

Eski diskimde yaklaşık 10.000 tane mp3 den oluşan müzik arşivim vardı.Tüm dosyalar gözüktüğü halde (resim-belge gibi)bu müzikleri depoladığım klasör gözükmüyordu.Bu işten anlayan birine gösterdim."Bu ölmek üzere yenisini al kurtaralım dosyalarını" dedi ve bende aldım.Hallettiğini söledi.Ancak evde takıp baktığımda yine aynı sorun.Yine dosyalar gözükmüyor.9 GB. lık alan kullanılıyor ama görünen dosya 1 GB.Diğer tüm dosyalar var mp3ler yokMsn SadYaptım diyen kişiye kızgınlığımdan tekrar ona götürmedim.Bu işin ehli birine götürmek oldukça masraflı..Zaten eski disk ,yeni alınan disk, yapamadığı halde yaptım diyene ödediğim para...Beni baya zorladı...Eğer bu işin bir çözümü varsa lütfen beni bilgilendirin.O kayıp parçaları bir daha asla bir araya getirmem mümkün değilMsn SadŞimdiden teşekkürler

birde dosya seçeneklerinden gizli klasörleri göster ibaresini işaretle bakalm olacakmı Msn Inlove

Araçlar>Klasör seçenekleri >Görünüm

buna nerden vardım dersen resim filan gösterip mp3 göstermeyen ilk virüs türü diyebilirim Msn Inlove ayrıca mp3 lerin bulunduğu kısımda bad sector de oluşmuş olabilir ki yenisini aldım yine aynı diyorsun büyük ihtimal dosya seçeneği gizlidir
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2739
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Yok Görünümden gizlenen virüsten değil bu ne oldugu anlayamıyosun valla ben ilk bu virüsle tanıstıgımda şok olmuştum mesela bi dosyaya biriyon ya çıkıyon o dosya hemen kayboluyo ancak virüsü silince hersey normal hale dönüyo..
tutuklu - avatarı
tutuklu
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2740
tutuklu - avatarı
Ziyaretçi
yardımlarınız için her ikinizede teşekkür ederim arkadaşlar.her ikinizinde önerilerini uyguladım.Öncelikle belirteyim gizli klasörleri göster seçeneğini açtım ama işe yaramadıMsn SadDiğer arkadaşın dediğini uyguladım.Kaspersky online 7.0 ile tarattım.Üzgünüm ama virüs bulamadı.(virüs yok diye üzülebileceğimi hiç düşünmemiştimMsn Grin)Ama bana bu taratma gözükmeyen dosyanın adını buldurdu.Ve tavsiye ettiğiniz şekilde o ismi araç çubuğuna yazıp dosyayı açabildim.Şu anda şarkıları yedekliyorum.Sonrasında da hepsini cdlere kaydetmeyi düşünüyorum.

Şimdi sormak istediğim şey şu.Virüs olmadığına göre ben bu dosyaları neden hdd'de göremiyorum.Yedeklemeleri tamamen yaptıktan sonra bu hard diskin içini tamamen silip sıfırlayabilirmiyim.(gözükmeyenleride tabi)

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim