Arkadaşlar geçenlerde bir görünüm paketi yükledim ; kaldırmama rağmen simgeler hala eskisi gibi değil.. Yani paket tam olarak silinmedi.. Simge dosyaları hala duruyor ... Nasıl silebilirim
Arkadaşlar geçenlerde bir görünüm paketi yükledim ; kaldırmama rağmen simgeler hala eskisi gibi değil.. Yani paket tam olarak silinmedi.. Simge dosyaları hala duruyor ... Nasıl silebilirim
Sistemini Kurulum yapmadan önceki bir zama geri yükle...
meraba arkadaşlar.benim masaüstü bilgisayarımda xp yüklü pc yi açınca masaüstü ekranına geliyor ama fareyle başlat tuşunun üstüne gelince kum saati çıkıyor işlem yapıyor gösteriyo.hiç bir işleme izin vermiyor.oturumu kapatıp açtığımda sorun düzeliyo.geçenlerde yeni bir laptop aldım onda vista yüklüydü.vistayı kaldırıp xp yüklettim aynı sorun ondada ortaya çıkmaya başladı.sorunun nedeni nedir sizce yardımcı olabilirseniz sevinirim.iki aletede yüklediğim bir oyun veya program neden olmuş olabilirmi? yardımınızı bekliyorum.
meraba arkadaşlar.benim masaüstü bilgisayarımda xp yüklü pc yi açınca masaüstü ekranına geliyor ama fareyle başlat tuşunun üstüne gelince kum saati çıkıyor işlem yapıyor gösteriyo.hiç bir işleme izin vermiyor.oturumu kapatıp açtığımda sorun düzeliyo.geçenlerde yeni bir laptop aldım onda vista yüklüydü.vistayı kaldırıp xp yüklettim aynı sorun ondada ortaya çıkmaya başladı.sorunun nedeni nedir sizce yardımcı olabilirseniz sevinirim.iki aletede yüklediğim bir oyun veya program neden olmuş olabilirmi? yardımınızı bekliyorum.
Farklı XP Cd si ile tekrardan format atınız.sisteminiz zarar görmüş ya da yüklediğiniz anti virüs vb programdan sorun olusmus olabilir..
Herhangi bir simge değiştirme programı kullanabilirsiniz. Mesela Icon Packager gibi. Bu programı kullanırken öncelikle başka bir simgeyi uygulayın, bilgisayarı yeniden başlatın. Oturum yeniden açıldıktan sonra programı açıp bu defa Windows Default simgelerini seçip uygula dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlatmayı şunun için söylüyorum. Görünen klasör simgeleri kolayca değişir ancak sistemle ilgili veya o anda kullanılan simgelerde bi değişiklik görülmeyebilir. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda bu sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.
Ayrıca görünüm değiştirme veya entegre (görünüm ile ilgili olanları) programlarını kaldırırken Güvenli Mod'a geçerek kaldırmayı deneyin. Normal modda kaldırdığınızda bu tarz sorunlar çıkabilir ya da sistem simgelerini değişirken bu dosyalara zarar verebilir.