Arama

Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 25 Kasım 2012 Gösterim: 379.985 Cevap: 70
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bndede sistem geri yükleme yok
onu napıcam ya ltfen yardım edin dnm ödewim silindiiiiii Msn ConfusedMsn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadas benm pc vista nasıl yapıcam Sistem araçlarında yok zamani geri al komudu kardes
Sponsorlu Bağlantılar
DiSs-eR - avatarı
DiSs-eR
Ziyaretçi
30 Ekim 2010       Mesaj #43
DiSs-eR - avatarı
Ziyaretçi
Sistem Geri Yüklemek İçin Vista da;

geriykleme

Yada Direk Başlat/Çalıştır'a: "rstrui.exe" Yazıp Enterlerseniz Direk Sistem Geri Yüklemeyi Çalıştırabilirsiniz. Eğer Sistem Geri Yükleme Çalışmıyor sa Muhtemelen Sistem Geri Yüklemeyi Kapatmışsınızdır. Sistem Geri Yükleme Yapamazsınız... İyi Günler Kolay Gelsin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu bilgisayar medya center diyo başka bişey demiyooooooooooooooooo yaaaaaaaaaa ne yapcam bennnnnnnnnnnMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende donatılarda sistem araçlarında geri yükleme yok başka nereden ulaşabilirim
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #46
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende donatılarda sistem araçlarında geri yükleme yok başka nereden ulaşabilirim

Sistem geri yüklemenizindevredışı olup olmadıgını kontrol ediniz....Sistem Geri Yükleme'yi açmak için şu adımları izleyin:Başlat'ı tıklatın, Bilgisayarım'ı sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın.Sistem Geri Yükleme sekmesini tıklatın..Sistem Geri Yükleme'yi kapat (veya Bütün sürücülerdeki Sistem Geri Yükleme'yi kapat) onay kutusunu temizleyin ve Tamam'ı tıklatın .

Diğer Ulaşabileceğiniz Yollar ;

1-Başlat- çalıştır - rstrui yazarak ulaşabilrsiniz.Veya

Başlat-Denetim Masası - performans ve bakım-sistem geri yükleme(solda üst köşede )...Eğer performans ve bakım yoksa Sol tarafta "kategori kısmına geç" linkini tıklayınız.(winxp için geçerli)

Vistada -->Başlata restore yazın ve karşınıza en üstte System Restore gelecek. (Eğer Türkçe Windows Vista kullanıyorsanız Sistem Yedekleme yazın.)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sistem geri yükleme açılmıyor açılıyor 1 saniye sonra geri gidiyor ne yapmam gerek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pc kapalıyken olurmubu iş acill cevwapp bekliorm
cihad345 - avatarı
cihad345
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #49
cihad345 - avatarı
Ziyaretçi
kardeş link nerde aceba ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mer ya benm pc windows xp sp3 evolution 5 kullanıyorum bilgisayarımda baya bi birikintim vardı çocuklar girmiş bişiler karıştırmış bütün dosyalar bozulmuş herneyse bilgisayarda sistem geri yükleme yok çok uğraştım ama bulamadım yani hiçbi yerden ulaşamadım eğer bildiğiniz bi yol varsa bana yardımcı olun lütfen