Arama

Yükselen Burcu Yengeç Olanlar

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 7.133 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yükselen Burcu Yengeç Olanlar

Sponsorlu Bağlantılar
Yükselen Yengeç'lerin verdiği en önemli izlenimlerden biri de, sizde uyandırdıkları bir histir, omzunda ağlayabileceğiniz türden biri hissi uyandırırlar. Yükselen Yengeç'ler besleyen, büyüten, şefkatli birer anne gibi çevrelerini sevdikleriyle kuşatırlar adeta. İnsanlara annelik etmeye, öğütler vermeye bayılırlar.
Öte yandan bazen fazlasıyla duygusal hatta bu açıdan zorlayıcı olabilirler. Ama insanlara kendilerini güvende hissettirmekte üstlerine yoktur. Yumuşak tabiatlıdırlar, onları gördüğünüzde tanıdık bir şeyler hissetmeniz kabildir. Bir mekâna girdiklerinde kenarlardan köşelerden ilerleyerek kendilerine yer açarlar.

Çevreye karşı çok duyarlıdırlar. Herhangi bir tehdit sezdiklerinde kabuklarına çekiliverirler, utangaçtırlar. Tatlı ve masum görünürler. Yine de sağları solları belli olmaz. Yükselen Yengeç'ler partnerlerinde sağlamlık ve güven ararlar. Hem duygusal hem de maddi güvence onlar için esastır. İlişkinin tanımlanmış kurallar içinde gitmesini arzularlar. En önemli ihtiyaçları güvenliktir. Partnerlerine fazlaca özgürlük alanı bıraktıkları hiç mi hiç söylenemez. Ailelerine ve özellikle de annelerine çok bağlıdırlar. Onlara en küçük bir söz dahi ettirmezler. İş evliliğe geldiğinde ise pratik bir yaklaşımları vardır. Genelde yuvarlak yüzlüdürler ve yöneticileri olan Ay'ın etkisiyle şişmanlama eğilimleri vardır. Kadınlarında özel bir cazibe göze çarpar.
Ünlü sinema yıldızı Angelina Jolie, korku romanları yazarı Stephen King, sinemanın dahi çocuğu Steven Spielberg yükselen Yengeç'lerin iyi birer örneğidir.


Benzer Konular

8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar