Arama

2015 Yılı için Yengeç Burcu Yorumu

Güncelleme: 7 Ocak 2015 Gösterim: 5.094 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Yengeç Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2015 yılında hayata daha cesur yaklaşımlarda bulunacak ve kendinizi tamamıyla baştan yaratacaksınız. Öncelikle böyle bir yıla hazır olmanız gerekiyor. 2015 yılı oldukça hızlı başlangıçlarla beraber gelecek. Mart 2015'ten sonra, şuan için uykuda olan başarma isteğiniz, Uranüs'ün etkisiyle beraber hızlı bir uyanış içerisinde olacak. Zaman zaman çok fazla hırslanabilir, zaman zaman gereksiz yere sinirlenebilirsiniz ancak yaşanacak her şey Uranüs'ün sizi kahraman yapma isteğinden kaynaklanmaktadır. Aldığınız etkiler sonucunda artık hiçbir şeyin eskisi olmayacağını anlayabilirsiniz. Endişeli ve girişken olmayan yapıya sahip olan Yengeçler, 2015 yılında tüm bu davranışlarından sıyrılacak ve üzerlerinde bulunan tutuk davranışları ortadan kaldıracaklar. Yaşantınızın bazı bölümlerinde tek başınıza lider olma cesaretini kendinizde hissedebileceksiniz.

Yaşanacak değişimi, 21-27 Haziran tarihlerinde dünyaya gelen Yengeçler daha fazla hissedecek. Yaratıcılığınızı ve güçlü yapınızı isyan eder bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. İnsanlara kendinizi kanıtlama isteğinde olacaksınız. Otoriter bir tavır içerisinde olacaksınız ve özellikle iş hayatınızda üstünüz olan kişilerle aranız eskisi gibi olmayacak. Özetlemek gerekirse, Uranüs'ün göstermiş olduğu etkiler gelecek iki yıl boyunca da devam edecek. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren, beklenmedik gelişmeler ve değişimler söz konusu olacak. Başlangıçlar ya da bitişler konusunda fazlasıyla cesur olacaksınız.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde, Jüpiter'in de etkisini fazlasıyla hissedeceksiniz. Alacağınız etki sayesinde kariyerinizde hızla ilerlemeler gösterebilir, fazlasıyla dikkat çekebilirsiniz. Tüm bunlara sahip olmak için tek yapmanız gereken şey üzerinizde bulunan çekingenlikten kurtulmak. Bu konuda başarılı olduğunuz takdirde atılımlarla ve mücadelelerde gündeme gelecek. Jüpiter'in etkisiyle iş konusunda terfi alabilir, sosyal hayatınızda dikkat çekebilirsiniz. Yükseleceğiniz konum, fazlasıyla dikkat çekici olacak.

2015 yılında olumlu transitler olacak ve yılın ikinci altı aylık döneminde maddi açıdan içinizi rahatlatacak gelişmelerin yaşandığını göreceksiniz. Sizi tatmin edebilecek, bereketli paralar kazanacaksınız. Haziran ayından sonra yeni umutlar yeşerecek ve geleceğe yönelik planların ilk temelleri atılacak. Bu dönem içerisinde işinizden somut başarılar elde edebilir ve yeni kazanç kapıları açabilirsiniz. Hayata bakış açınız daha huzurlu ve oldukça hevesli olacak. Sosyal yaşantınızda hareketlenecek ve arkadaş çevreniz de genişlemeler söz konusu olacak. Hayatınızın her bölümünden fazlasıyla keyif alacaksınız.

Satürn, sınırlamanın ve disiplinin gezegeni olarak bilinmekte. Göstereceği etkiler sayesinde olumsuz koşullardan kurtulacaksınız. Geride bıraktığımız yıllarda, sürekli olarak yeni şeylerin temelini atmakla vakit geçirdiniz. Sürekli olarak çabalamak zorundaydınız. 2015 yılı tamamıyla değişik olacak ve hem iş hayatınızda hem de özel hayatınız da mantıklı süreçler yaşanacak. Kendinize yeni bir yön arıyorsunuz. Ekim 2015'e kadar, alacağınız kararların ileriye dönük olmasına özen gösterin. Zaman zaman hayatınızı kısıtlayacak engellerle karşılaşacaksınız. Özellikle evli olan Yengeçler, diplomatik olmak zorunda. Bu dönem içerisinde ev değişikliği gündeme gelebilir ya da yeni bir ev sahibi olabilirsiniz.

Plüton, geride kalan yıllardan itibaren evlilikte, arkadaşlıkta ve ikili ilişkilerde mücadeleci ve kontrollü olmanız konusunda sizi zorlamakta. Yaşananların uzun süreden beri devam ediyor olması, bu konuda fazlasıyla tecrübe edinmenizi sağladı. Geride kalan yıllarda çok zorlu süreçler geçirmiş olabilirsiniz. Yaşadıklarınız ne kadar zorlu olursa olsun, 2015 yılından itibaren fazlasıyla güçlendiğinizi hissedeceksiniz. Plüton, fazlasıyla baskı göstererek kişinin değişmesini sağlar. 2015 yılında, özellikle iş konusunda ve ortaklaşa çalışmalar konusunda mücadeleci bir tavır sergileyeceksiniz. 26-30 Haziran tarihinde dünyaya gelen Yengeçler, 2015 yılında sağlıkları konusunda dikkatli olmalılar.

Neptün, uzun süredir ruhsal açıdan zenginleşmenize yardımcı oluyor. 2015 yılında dini, felsefi ve metafizik konularıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Bazı Yengeçler, bu açıdan yeni bir eğitim hayatına başlayabilir. Bu konuda ufak uyarıda bulunmalıyız, yapacağınız seçimler hayatın akışına oranla daha gerçekçi olmalı ve yapacaklarınızı planlı bir şekilde yapmalısınız.

Yengeç Burcu 2015 İş Hayatı

2015 yılında, kariyeriniz açısından hızlı ilerlemeler yaşayacaksınız. Yılın başlangıcından itibaren hızlı bir iş hayatınız olacak. Bazı Yengeç burcu insanları, çoktan bu durumun etkilerini hissetmeye başladı. Yenilikler konusunda arzunuz çok yüksek ve bu konuda sizi iten bir şey olduğunu düşüneceksiniz. Hayatınızın daha yeni başladığını da düşünebilirsiniz. 2015 yılında kullanabileceğiniz en önemli cümle ise; "İşte şimdi başlıyoruz" olabilir. Herkese, her şeyi yeniden ispat etmek isteyeceksiniz. Başarınızı tüm dünyaya duyurmak için çabalayacaksınız. Bu yıl içerisinde yalnız başınıza çalışmak isteyebilirsiniz. Karşınıza önemli iş olanakları çıkacak ve siz de bu durumdan istediğiniz şekilde faydalanabileceksiniz. Tüm bunların sonucunda, 2015 yılının iş açısından oldukça iyi geçeceğiniz söylemek gerekir. Jüpiter, yılın ilk altı aylık döneminde size olumlu etkilerde bulunmakta. Bu dönem içerisinde karşınıza çok fazla fırsat çıkacak ve sizin de bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Nisan 2015'ten sonra Jüpiter'in etkisini daha fazla hissedeceksiniz. Bahar döneminde, motivasyonunuz daha da artacak, iş hayatınızda önemli hareketlenmeler olacak ve sanki yüz metre koşucusu gibi ön plana doğru koşacaksınız.

Satürn, 2015 yılının bazı bölümlerinde ev ve aile konularını da gündeme getirecek. Bu dönemler içerisinde aile konuları daha fazla ilgi çekecek. Aile işiyle uğraşan Yengeçler, kendi bağımsızlıklarının peşinden koşabilir. Ev hayatınız ve iş hayatınız arasında dengeli olmalısınız. Bu konu sizin için fazlasıyla önemli olabilir. 2015 yılının bazı dönemlerinde, iş ve ev hayatınız kritik düzeyde ilerliyor olacak.

26-30 Haziran tarihinde dünyaya gelen Yengeçler, iş konusunda ağır baskılar altına girebilir. Hem kurumsal hem de devlet işinde çalışan kişiler, yaşanacak etkilerden nasibini alacak. Hal böyle olunca, ortaklaşa işler konusunda fazlasıyla dikkatli olmanız gerekiyor. Var olan kuralların dışına çıkmak, size tahmin edemeyeceğiniz kadar zarar verebilir. Yapmakta olduğunuz işten kaynaklı tehditler alabilir ya da manipülasyonlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

2015 yılının bazı bölümlerinde Mars burcunuzla uyumlu açıda olacak ve özellikle iş hayatınızdaki hedefleriniz konusunda istediğiniz ilerlemeleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Yapacağınız veya şuan yapmakta olduğunuz ilerlemeleri, diğer insanlarla mücadele etmek zorunda kalmadan gerçekleştireceksiniz. Bu durumların yaşanacağı tarihler, Şubat ve Nisan ayları arasında olacak. Bu dönem içerisinde medya işlerinde başarılı olabilir ya da yabancılarla önemli iş ilişkileri içerisine girebilirsiniz.

Nisan ve Mayıs 2015 tarihleri arasında, özellikle iş konusunda fazlasıyla rekabet etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönem içerisinde önemli başarıların altına imza atacaksınız. İhtiyacınız olan en önemli şey, soğukkanlılık olacak. Ağustos ve Eylül ayları arasında girişimciliğiniz üst seviyelere ulaşacak ve özellikle hakkınızı koruma konusunda dikkatli olmaya çalışmalısınız. İş konusunda gereksiz çatışmalar içerisine girmemeye çalışın!

Yengeç Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında kişiliğiniz daha ön planda olacak ve var olan sınırlarınızı daha net biçimde ortaya çıkaracaksınız. Bu nedenle aşk hayatınızda ve birliktelikleriniz de realist davranışlar içerisinde olmanız gerekiyor. Geride kalan yıllar içerisinde, hem aşk hayatınızda hem de duygularınız konusunda acı tecrübeler edinmiş olabilirsiniz. Yaşadıklarınızın sonucu olarak, birlikteliklerinize daha akılcı bir şekilde bakıyorsunuz. Özetlemek gerekirse, söz konusu aşk hayatınız olduğunda tedbiri elden bırakmıyor ve daima kontrollü olmaya çalışıyorsunuz.

26-30 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen Yengeçler, aşk hayatında daha mücadeleci tavırlara sahip olabilir. Birliktelikleriniz konusunda tam bir güç savaşının içerisine girebilirsiniz. 2015 yılı içerisinde bir takım birliktelikler yaşayabilirsiniz ve bunun sonucunda kişiliğiniz yerine oturabilir. Kendinize yeni bir kimlik de yaratabilirsiniz. Uranüs'ün etkisinden kaynaklanabilecek, beklenmedik ani birliktelikler gündeme gelebilir. Aynı zamanda, uzun süredir devam eden birlikteliğiniz ya da evliliğiniz var ise beklenmedik bir şekilde sonlanabilir de.

Aşk gezegeni Venüs, bazı dönemlerde size olumlu etkiler sunacak. Bu durumdan kaynaklı olarak fazlasıyla mutlu olacağınız dönemler olacak. Mart ve Nisan tarihleri, bu açıdan ilk dönem olarak dikkat çekiyor. Bu tarihler içerisinde karşı cinse daha çekici ve cazibeli geleceksiniz. Temmuz 2015'te ise aşk hayatınızda daha büyük mutluluklar söz konusu olacak. Ekim ve Kasım aylarında ise, aşk hayatınızda yeni maceraların peşinde olacaksınız. Farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Nisan - Mayıs, Eylül - Ekim ve Kasım - Aralık dönemlerinde partnerinizle zevklerde uyuşmazlıklar yaşanabilir. Bu dönemler içerisinde partnerinizin sizi yanlış anlama ihtimali oldukça yüksek, dikkatli olun.

Yengeç Burcu 2015 Sağlık

2015 yılı fazlasıyla hareketli olacağınız bir yıl ve enerjiniz konusunda bu yıla hazırlıklı olmalısınız. Bu yıl içerisinde kendinize fazlasıyla yüklenebilirsiniz ve özellikle Nisan ve Mayıs tarihleri arasında kendinizi fazlasıyla yoracaksınız.

Haziran ve Ağustos ayları arasında sinirleriniz fazlasıyla gerilebilir. Bu nedenle sağlığınız, geride kalan yıllara göre daha fazla ilgi istiyor. Gereğinden fazla stresli olmanız, cildiniz ve mideniz açısından sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Yine de, 2015 yılında sağlığınız çok önemli tehditler altına olmayacak.

Kaynak:


Benzer Konular

9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
25 Nisan 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar