03.11.2012 Koç Burcu
Sevgili Koçlar cumartesi günümüz saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Ailevi veya özel hayatınızla ilgili konularda geçmişte yaşanmış olayların sizi fazlasıyla duyarlı hale getirebileceği bir gündesiniz. Aynı evi paylaştığınız eşiniz, çocuklarınız veya yaşınız gereği anne-babanızla özenli bir şekilde iletişimde bulunmak gerekiyor. Eğer aranızda sevgi, saygı ve güven dolu bir ilişki varsa gün boyu kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkündür. Tam tersine sorunlar varsa hassasiyet dorukta olabilir. Ay Yengeç burcunda son derece güçlü bir enerji olduğundan bu etki altında, dış dünyada rahat biri olarak bilinmenize rağmen, konu yuvanız olduğunda hemen müdahalede bulunabilirsiniz.
Saat 19:27 Venüs-Pluto arasındaki görünüm bir yandan ilişkinizde dengeleri yerli yerine oturtmak için birbirinize karşı adil ve tarafsız bir şekilde davranmanız gerektiğini gösteriyor. İş hayatında, toplumsal alanda gücünüzü kanıtlamaya, sorumluluklarla başa çıkmaya, krizleri aşmaya çalışıyorsunuz. Ki bu o kadar kolay değil. Diğer yandan huzur verici, paylaşıma dayanan bir beraberlik arzusu içindesiniz. İki alanda bir şeylerin yerli yerine oturması için bu kadar mücadele verirken haklı olarak yoruluyorsunuz. Ancak ben bu enerjinin çatışmaya yol açmadan sizi yormadan olumlu şekilde kullanabileceğini düşünüyorum. Şu sıralar en çok hangi konu sizi yoruyor. İş mi, ilişki mi? Eğer iş hayatım diyorsanız, biliniz ki bu görünüm iş konusunda kararlılığınızı yükselticidir. Oldukça yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Ama işinize odaklanmaya devam ediniz. Çünkü Pluto, sizi zirveye taşıyabilecek gücün simgesi. İlişkilerde zorlanıyorum diyorsunuz. Venüs-Terazi burcunda astrolojik olarak gayet güçlüdür. Sadece bir taraf bencil davranıyor veya kendi istediği şekilde davranmanızı, düşünmenizi bekliyordur. Bu yüzden gün boyu biraz gerginlik duyabilirsiniz. Ancak bu gerginliği ortadan kaldırmanın yolu, sevgi-saygı ve güven üçlüsünü aranızda temin etmek ve ılımlı bir şekilde konuşmakla mümkün.
Kaynak: