8 Kasım 2012 Koç Burcu Yorumu
Herhangi bir önemli işiniz yüzünden sevdiğinizi görememe tehlikesi varsa yapacağınız en iyi şey, işinizi erteleyip, zamanınızın çoğunu ona ayırmanızdır. Siz bir kadın koçsanız, bugün, birlikte olduğunuz erkekten, sevgilinizden ya da evliyseniz eşinizden bir hediye almanız olasıdır. Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır. Bu durumu fazla dert etmeniz gerekmez çünkü önümüzde.
Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor Sevgilinizin sorunları karşısındasabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz İş disiplininiz mükemmelBugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken daha temkinli olmanızda fayda var Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor Sevgilinizin sorunları karşısındasabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz İş disiplininiz mükemmelBugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken daha temkinli olmanızda fayda var Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:38
Sebep: Açık link.