Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 157

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 344.600 Cevap: 1.758
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Yakın dostlarınızı sınama gereği duyacağınız bir gün. Beklentileriniz konusunda alınganlık gösterebilirsiniz. Onların sizi anlamadıklarını sanıyor, olayları gereğinden fazla abartıyorsunuz. İletişim konularının gündem kazanması sonucunda, kuracağınız zincir halkası, bilmediğiniz konularda sizi bilgi sahibi yapacak...
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1562
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #1563
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu

Entelektüel çalışmalara özen gösteriyor ve beraber olduğunuz kişilerin size olumlu bir katkısı olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün, yakınlarınıza karşı derin bir duygusallık besliyorsunuz. Ayrıntıların konuşulduğu bir ortam paylaşacaksınız. Çevrenizin güçlü olması, enerjinizin yükselmesine neden olurken, ruhsal anlamda da rahatlıyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, bugün içinde senin için fazla hareketlilik oluşmuyor. Günler hep aynı tempoda aynı sıradanlıkla geçip gidiyor. Aslında sen farkında olmadan hayat geçiyor. O nedenle değişikliğe ihtiyacın var. Kendini fazlaca üzüntülü olaylara kaptırmışsın. Bu hal içinden süratle çıkmalısınız. Hayalleriniz var. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yarının iyi olacağını düşün..Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizde yoğunluk artışı var. Derin düşünmenize neden olan konular, meraklı yapınızın uç boyutlarını ortaya çıkarıyor. Bugün, her şeyi sorgulama gereği duyuyorsunuz. İkili ilişkilerinizde aşırıya kaçabilir ve partnerinizle sizi ilgilendirmeyen konularda tartışabilirsiniz.
Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramadığınız sürece, değişim enerjisi ne kadar kuvvetli olursa olsun yanlış seçimler yapabilirsiniz. Kendinize karşı adil olun ve yaptıklarınızı sorgulamaktan, kendinizi sürekli suçlamaktan vazgeçin. Özel yaşamınızda ise anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalı, aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız.

Günün Olumlaması:Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi, gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana ben sürekli ölür dirilirim. Aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 21 MAYIS 2014

Geçmişte yaşadığınız aşkları ve eski sevgiliyi rüyanızda görmüş olarak uyanabilirsiniz. Veya bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen unutulmuş istekler ve arzular hissederek güne başlayabilirsiniz. İdeallerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada masallar, efsaneler ve masalsı aşkları anlatan film ve kitaplar dikkatinizi çekecek. Sanatçıların bulunduğu ortamlarda dolaşabilirsiniz ve hayal gücü gerektiren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Hareket halinde olmak sizi rahatlatacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1566
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, özel yaşamınız karmakarışık ilişkileriniz arapsaçına dönmüş.görünüyor. Bazı konuları konuşmak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız haklı olabilirsiniz ama denemek zorundasınız. Her şeye rağmen değişebilecek bazı şeyler var. Karşınıza çıkacak fırsatlardan sonuna kadar faydalanmaya çalışmalısınız..
Bugün Ay kardeş bir su grubu burcuna giriyor, bu sayede kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kolay bir akışa ve şiirsel bir berraklığa hazır olun. Sınırlar hafifçe belirsiz belki ama duygularınızı tam olarak biliyorsunuz sevgili Yengeçler. Bunu kelimelere dökemiyorsunuz belki ama resimler kafanızda.
Duygusal ilişkilerinizi kendi tarzınızda yaşamak istiyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz doğrultusunda sabit tavırlar içinde olmanız partneriniz açısından olumsuz olabilir. Onun istekleri ve sizin davranışlarınız arasında oluşan çelişkiler, ikiniz için zaman kaybı anlamına gelecek. Akşam saatlerinde olumsuzluğunuzu yenebilirsiniz..
Keyifli bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda başarılı olmanız için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Günü akıllıca değerlendirmeli ve hızlı kararlar vererek hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerin zamanından önce gelmesi ile oldukça rahatlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde samimiyetiniz ve güven veren tavırlarınız arkadaşlarınızdan da destek almanızı sağlayacak, bulunduğunuz ortamın hakkını vereceksiniz. Özel yaşamınızda gerginliklere dikkat etmeli ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Anlayışlı davrandığınız sürece kazanan siz olacaksınız.

Günün Olumlaması:Beyazın saflığını, siyahın gizemini, kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyorum. hepsini yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği, çok sesliliği benim zenginliğimdir. Sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor, başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda da önemli olan bu durum, hem eski meselelerin hem de mevcut sorunların çözülmesinde rahatlatıcı olabilir. Sevgilisi uzakta olanlar kavuşmaya başlarlar. Evlenmeyi düşünenler hazırlıklara başlarlar. Evin içinde hem bir aktivite hem de ortaklaşa hareket etme yönünde etkiler devreye girer. Huzursuzluk çıkmaması için, problemli çiftlerin el birliğinde bulunmalarında yarar vardır.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Kariyer konularında şimdi olan bitenleri, yaşadıklarımızı, işimizle ilgili meseleleri, gerileme hareketinde bu yana yaşananları bir daha gözden geçirelim. İç dünyamızda huzursuzluğa yol açan sebepleri ancak ve ancak insanların etkisi altında kalmadan, kendimize güvenerek ve işimize odaklanarak ortadan kaldırabiliriz. 24 Mayıs tarihindeki görünüm, iş konularında umut verici.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta destekleyici enerjiler mevcut. Ortaklaşa kazançların tekrar bir gözden geçirilmesi, beklediğimiz bir takım mali haberlerin olumlu yönde gelişeceğine dair gelişmeler yaşanması rahatlatıcı gözüküyor. Bekleyip, sabırlı olmamız işimize yarar.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1567
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün dalgınlığınız ve aceleciliğinize dikkat etmeniz gerekecek. Her türlü konuda başarı görülüyor. Ama zannettiğiniz kadar ani ve hızlı olmayacaktır. Yavaş ama emin adımlarla ilerlediğinizi göreceksiniz. Sizi başarıya götürecek sabır ve çalışma azmi, bu dönemde bir hayli fazla mevcut olacak. Aşk ve sevgi konuları ise yeniden bir canlanma devresine girecektir. Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz. Bunda da başarılı olacaksınız. Değişik sanatsal faaliyetler, bu devrede yeniden gündeme gelebilir. Hatta genelde sosyal ilişkileriniz uyumlu ve her zamankinden daha gündemde olacaktır. Bunun yanında sevdiğiniz birisi ile ilişkinizi geliştirme imkanı da bulabilirsiniz. Yalnız bu birlikteliğin umduğunuz gibi çıkmama ihtimali çok yüksek.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu


Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, içinize kapanmak ve duygularınızı saklamak sevdiğiniz kişiyi şaşırtabilir. Gizli duyguların çekimine kapılabilirsiniz. Siz inanmasanız da çevrenizde sevilen biri olduğunuzu aklınızdan çıkartmayınız.. Yinede herkese güvenip sırlarınızı onlara açmanız doğru olmuyor. Kolayca aldanabilir aldatılabilirsiniz..Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İş konusunda güvendiğiniz bir kişiyle çalışmak içinizi rahat ettirecektir. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor..
Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyonda tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yengeç"ler birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacaksınız. Yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.

Günün Olumlaması:Aklımı kalbimle birleştirdim, yüreğimin sesine kulak verdim ve ruhumun armonisiyle bütünleştim. Kör gözlerim ışığa, sağır kulaklarım evrenin eşsiz müziğinin sesine mühürlenmiş. Kalbim sonsuz aşkın içine açıldı.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1570
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Yeniay-İkizler burcunda oluşacak. Bu durum aşkta hem duygusal hem de bilinçli bir şekilde düşünmek, gereksiz yere meseleleri büyütmemek gerektiğini işaret ediyor. Kendi içinizde oturup bir düşününüz. İletişimi engelleyen ne gibi hususlar var, gözden geçiriniz. Bazılarınız iki aşk arasında kalabilirsiniz. Hangisi doğrudur ve hangisi daha olumlu. İki hafta boyunca bunlar üzerinde durabilirsiniz. Venüs, 29 Mayıs tarihinde Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu sizi huzurlandırır. İlişkileri güçlendirir. Bekar Yengeçler için bir tanışmanın, aşkın işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Zorlu bir görünümle haftaya adım atacağız. Artık geçmiş ve gelecek arasındaki tercihi iş ve yuvanızla ilgili konularda yapma zamanınız. Ya işinize tümüyle kendinizi vereceksiniz ve yolunuzu çizeceksiniz. Hırsla çalışacaksınız veyahut evimdeki huzurum önemli diyerek bu denli dışarıda gergin olmayacaksınız. Ancak ben derim ki, iki ucu da dengede tutabiliriz. Dış dünyada kimseyle çatışmadan evimizde de huzuru önemseyerek gerekli dengeyi sağlarız. Gerginlikler sizin en büyük engeliniz.

PARA
26-31 Mayıs haftası: Rahatlatıcı ve bizi mali anlamda umutlandırıcı gelişmeler 29 ve 31 Mayıs tarihlerindeki geçişlerle bir oh çekip ayı bitireceğiz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar