Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 157

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.312 Cevap: 1.757
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Maddesel güvenliğinizi yoğunlaştırarak, gücünüzü çevrenizle birleştirme amacındasınız. Bugün, kendi doğrularınızla hareket ediyorsunuz. Organizasyon yeteneğinizi, kazançlarınızı desteklemek amacıyla kullanacaksınız. Bilinçaltınızda sakladığınız korkularınızı bir an önce yenmelisiniz. Gerilimlerinize dikkat edin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1562
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Aslan, Venüs ve ayın konumlanmalarından olsa gerek aklın bir karış havada bir hayli havayileşmişsin. Sosyal yaşamın aşk hayatın veya maddi olanakların mutluluk verici. Ancak güneşin sert konumu seni dikkatli olmaya çağırıyor. Akıl yolundan ayrılmayınız. Sezgiler sizi yanıltabilir. Yatırımlarında zarara girebilirsin. Derhal aklını sadeleştir ve programlı hareket et ki üzülmeyesin..
Düşüncelerinizden taviz vermek istememeniz, olumlu sonuçlara neden olacaktır. Bugün, bir çok sosyal olayı başlatmak için, gerekli enerjiye sahipsiniz. Farklı düşünceye sahip olanlardan bile takdir göreceksiniz.. Hırslarınız konusunda engel tanımayan özellikleriniz, sizi ön plana çıkarırken, risklere de dikkat etmenizi öneriyoruz.
İş arkadaşlarınızdan birinin olumsuz davranışlarıyla karşılaşabilir ve haksız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun ve hakkınızı ulu orta değil, bire bir konuşarak arayın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın hesap sorar şekilde davranışlarda bulunması öfkelenmenize sebep olabilir. Gökyüzü sizleri desteklerken bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinize değil, sizi gerçekten seven yakınlarınızı üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır. "Daha sonra neden yapmadım" düşüncesi içinde boğulup kalmak istemiyorsanız bu süreci akıllıca değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması:Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyorum. Başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1563
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 21 MAYIS 2014

Dikkatli ve kararlı tavırlarınız ve aynı zamanda birleştirici tutumunuz ile çevrenizde bulunan kişileri etkileyebilir ve dikkat çekici olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizden başka kıyafetiniz, tarzınız ve seçimleriniz ile de yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Hem çevrenizin, hem de karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz. İlginç kişiler ve farklı çevreler ile kuracağınız ilişkiler isteğinizin güçlenmesini sağlayacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sizin için hareketli bir dönem... Gelişmeler beklenenden daha yavaş olsa bile istediğiniz yönde oluşuyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, şans yıldızı Jüpiter"in üstünüzde olumlu etkisi var. Kafanız iyi çalışıyor ve sorumluluk sahibisiniz bu nedenle iyi işler yapacak ve para kazanacaksınız. Bunu en iyi biçimde yatırıma dönüştürmelisiniz. Şimdiye kadar har vurup harman savurdunuz. Markaya çok para döktünüz. Durmalısınız şimdi. Ufak tefek aksamaları sorun etmezseniz sağlığınızda iyi gidiyor..
Seksüalite eviniz bugün Ay"ın getirdiği aşkla doluyor sevgili Aslanlar. Yıldız haritanızın samimiyeti yöneten bölgesi bu etki altındayken, sevgilinizin ya da en azından sizi iyi tanıyan birinin yakın ilgisini arzulayabilirsiniz. Bugünü yalnız geçirmemeye çalışın.
Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Ailevi sorunlarınızın gündeme gelmesiyle kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve sevdikleriniz ve anılarınızla ilgili eski olaylar zihinsel olarak sizi meşgul edecektir. Kuruntulu ve alıngan davranmakla kendinizi boşuna üzüyorsunuz..
Gökyüzü günlerdir zihninizi meşgul eden soruların cevabını bularak, kararsız kaldığınız konularda net fikirlerinizle hareket edeceğinize işaret etmekte. Geçmişte yaşanan, görmezden gelmeye çalıştığınız gerçeklerle adeta sert bir tokat yemişçesine karşılaşacaksınız. Ardından da doğruları görmeye başlıyorsunuz. Bu sayede yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz, size zararı dokunan kişi ve olaylara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hiç kimsenin size zarar vermesine, iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyeceksiniz. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanıp size sunulan şansları değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması:Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabaha sevgi dolu bir merhaba diyorum. Farkındayım, yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gelgitlerin farkındayım. Sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeniden bir sayfa açarak, hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece hem çevrenizle olan bağlantılarda ve hem de sosyal yaşamda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gayet canlandırıcı olan bu geçişler, size aktif bir iletişim, paylaşım, uyum ve denge sağlayacaktır. Yeni bir çevre, yeni dostluklar, hareketlilik, haberleşmeler, aktiviteler açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve yöneticiniz Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Hem yeni kararlarınızı hem de girişimde bulunmak istediğiniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

PARA
19-25 Mayıs haftası 25 Mayıs tarihinde iş ortaklıkları veya başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişte karşımıza fırsatlar çıkabilir ve elimize paralar geçebilir. Ayrıca geleceğe dönük umutlandırıcı gelişmeler de yaşanır. Güzel haberler alabiliriz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sabır, disiplin ve çalışkanlığınızın sonucunu bugün alabilirsiniz. Hatta bu başarınızı dostlarınıza vereceğiniz bir davetle kutlamak isteyeceksiniz. Fakat yapacağınız bir yanlış, canınızın sıkılmasına neden olabilir. Dikkatli olmalısınız. Aşk ve sevgi konuları iyiden iyiye hızlanacak. Karşı cins ile ilişkileriniz iyi yönde gelişecektir. Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir. Bu sebeple de çevrenize dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Manevi ve ruhsal ilişkiler kurmak, bunları geliştirmek için iyi bir dönem. Sanata olan yatkınlığınızı da bu dönemde ölçebilir ve deneme imkânı bulabilirsiniz. Sanatsal konularda ortaklık ve birlik içinde çalışma eğiliminde olacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1566
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu


Ay ortak burcunuz Yay'da ilerliyor. Kişisel egolarınızı güçlendirirken yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1567
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, Ay Koç burcunda ve siz heyecanlı günler içindesiniz. Ani başlangıçlar veya bitişler kafanızı ve duygularınızı karıştırabilir. Özgürce kararlar vermek ve duygularınızı tartmak için kendinizi dinlemeli. İçinizdeki sesin arkasından gitmelisiniz. Çok ayakta durmamalısınız, ayak ağrılarınız artabilir..
Uzak yolların hayaliniz kurmakla bir şey elde edemezsiniz. Planlı programlı hareket etmekle çok şey kazanacaksınız. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, olayları daha net görmek için gerekli zamanı kendinize tanımalı ve yaşamınızı yeniden sınamalısınız..
Bugün iş birlikleri ile sürekli ertelediğiniz, yapmaya cesaret edemediğiniz girişimlerinizi gündeminize almalı ve harekete geçmelisiniz. Bugünler özel hayatınızda da geçmişte kalan yarım kalmış bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir. Duygusal anlamda kendi kendinize itiraf etmekte zorlanacağınız, karmaşık bir ruh hali içine girebilirsiniz. Alışkanlıklarınızla duygularınız arasında net bir karar almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Suskunluğumun son bulduğu, yüreğimin aşkla coştuğu gündeyim bugün. Yaşamımın her anı sevgi dolu; sevgiyle affediyor sevgiyle ifade ediyorum kendimi. Böylelikle yaşamım aşkın, sevginin getirdiği adaletle güzelleşip zenginleşiyor.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Haftanın etkili görünümleri, kendi arzularımız ve ilişkiden beklentilerimiz kafamızı karıştırabilir. Bir yandan evlenip bir hayat kurmayı diğer taraftan bunu yapmanın bir zorunluluk olmaması gerektiğini düşünebiliriz. Aslında bir yanımız özgürlükten yanadır ancak hayatın şartları bizi belli bir karar aşamasına getirebilir. Yeniay İkizler burcunda oluşacak. Sosyal hayatın içindeki tüm paylaşımlar, iletişim ve arkadaşlıklarımız üzerinde düşüneceğiz. Hareketli bir yaşam ve fikirsel paylaşımlar bizim için önemli hale gelecek.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Önemli bir projeye başlamanın ve bunun üzerinde aylarca sürecek bir çalışmaya başlamanın işaretçisidir. Bu çalışmalar yorucu ve bazen ailenizden bile uzakta kalmanızı gerektirebilir.

PARA

26-31 Mayıs haftası: 28 Mayıs tarihinde kazanç anlamında yine aktif enerjilerimiz var. Fakat bir yandan da hoşumuza giden bir şey varsa, hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014 Salı Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, Ay Koç burcunda ve siz heyecanlı günler içindesiniz. Ani başlangıçlar veya bitişler kafanızı ve duygularınızı karıştırabilir. Özgürce kararlar vermek ve duygularınızı tartmak için kendinizi dinlemeli. İçinizdeki sesin arkasından gitmelisiniz. Çok ayakta durmamalısınız, ayak ağrılarınız artabilir..
Parasal ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönem... Harcamalarınıza özen gösterin ve yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almayın. Ekip çalışmalarında ortaya çıkabilecek bazı anlaşmazlıkların üzerine gitmeseniz iyi olacak. Bugün eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca eski konular gündeme gelebilir. Karar vermek için acele etmeyin. Gün içinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak ve duygularınız yoğun olacak. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz ancak gerçekler karşısında enerjiniz yükselecek ve kendinizi göstermek için kuvvetli duygular hissedeceksiniz.

Aslan Burcu Genel Durum
Alışverişe çıkmak ve para harcamak isteyebilir, yeni şeyler alıp kendinize bir ödül vermeyi düşünebilirsiniz. Kendinizi elbette ödüllendirin ama fazla aşırıya kaçmamaya da dikkat edin.

Aslan Burcu Kariyer Durumu
Alışverişe çıkmak ve para harcamak isteyebilir, yeni şeyler alıp kendinize bir ödül vermeyi düşünebilirsiniz. Kendinizi elbette ödüllendirin ama fazla aşırıya kaçmamaya da dikkat edin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #1570
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014 Çarşamba Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Güne heyecanlı ve enerjik başlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. İsteklerinizi gösterişli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve kendinize daha fazla özen göstermek için gayret edeceksiniz. Bugün kendinize bakım uygulayabilir ve sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Ayrıca önem verdiğiniz kişiler ile iletişiminizi güçlendirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Kendinize daha fazla özen gösterdiğiniz bir dönemdesiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar