Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 116

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.048 Cevap: 1.754
sade - avatarı
sade
VIP hazan
5 Kasım 2012       Mesaj #1151
sade - avatarı
VIP hazan
5 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Gönül ilişkileri bugün ilk planda gözüküyor. Eğer aranızdaki çok küçük pürüzleri de hallederseniz, tamamen mutlu olmamanız için hiçbir neden yok. Böylece düşüncelerinizi rahatlatıp işinize daha iyi konsantre olabilirsiniz. Bugün yolculuk durumları da sizin için önemli bir yer tutabilir. Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
6 Kasım 2012       Mesaj #1152
sade - avatarı
VIP hazan
6 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bu dönemde yakın akrabalarınızdan, genç bir insanla münakaşa etmeniz mümkündür. Eğer gerekli dinlenme şartlarını sağlayabilir ve kafanızı değişik konularla meşgul edebilirseniz olumsuzluklarla da karşılaşmazsınız. Olayların siz de farkındasınız. Böyle gelmiş, böyle gidemez. En sonunda bir yerlerde patlayacaktır. Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun ve daha sonra sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.


kerberosss - avatarı
kerberosss
VIP cambaz
7 Kasım 2012       Mesaj #1153
kerberosss - avatarı
VIP cambaz
Akrep Günlük Burç Yorumu 7 Kasım 2012

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz...
"Kendi yaralarını kendin dikebilirsin." dedi tanrı ve bana bir iğne verdi...
sade - avatarı
sade
VIP hazan
7 Kasım 2012       Mesaj #1154
sade - avatarı
VIP hazan
7 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Maddi yönden bu dönem zorlanıyorsunuz. yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokmuş. Fakat hırsınız bu zorlu devreyi atlatmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte genel yaşamınızda bireysel özgürlüğünüz ve bağımsızlığınız öne çıkabilir. yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz. Çünkü duyarlılığınız oldukça güçlü olacak. Ançak onu kontrol etme imkanını yakalayabilirsiniz. Sonucu olumluya dönüştürmek elinizde olacaktır.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
8 Kasım 2012       Mesaj #1155
sade - avatarı
VIP hazan
8 Kasım 2012 Akrep Burcu Yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz Bu kadar cesaretsiz olmayın ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir Size yönelik yanlış yargıların çoğu sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor Kendinizi daha iyi ifade edin Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

Oldukça karışık bir psikolojik yapıya giriyorsunuz fakat diğer etkenler sizin lehinize olduğu için bugün şanslı bir gününüzdesiniz. Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır. Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız. Bazı şeyleri yeniden değerlendirdiğiniz takdirde bir çok şeyin daha rahat hale gireceğini göreceksiniz. Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:39 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Kasım 2012       Mesaj #1156
sade - avatarı
VIP hazan
9 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.Yabancı ortamlara ilgi duyabilir, bu amaçla uzun geziler planlayabilirsiniz.Bazı masraflarınızın olmasını bekliyor olabilirsiniz fakat beklenmedik hatalar ya da son dakikada farkettiğiniz ayrıntılar bu masrafların beklediğinizden fazla olmasına yol açabilir. Ancak bütçenizi dengeleyecek yeni imkanlar bulabileceğiniz ya da yeni fikirler üretebileceğiniz için bunlar sizi fazla endişelendirmesin.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Kasım 2012       Mesaj #1157
sade - avatarı
VIP hazan
10 Kasım 2012 Akrep Burcu Yorumu
Değerli Akrep. Bugün daha gerçekçi ve dengeli hareket edeceğiniz bir gününüzdesiniz. Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır. Yardımsever yapıdasınız. Karşı cinsle olan her türlü ilişki ve iletişimiz verimlidir. Bugün karşı cinsin istek ve düşüncelerini sezgisel olarak anlayıp, gereken karşılığı verebilecek yapıdasınız. Gelecek için hazırlık ve plan yapabilmek için iyi zamandasınız. Her tür alım satımda şansınız açıktır. Konuşma ve ikna gücünüz yüksektir.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
10 Kasım 2012       Mesaj #1158
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
AKREP burcu 10 Kasım 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük çalışabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar her zamankinden daha fazla ilginizi çekecek.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
11 Kasım 2012       Mesaj #1159
sade - avatarı
VIP hazan
akrep AKREP Akrep - Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #1160
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
AKREP burcu 11 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Akrepler yeni gün her burç mensubu için farklı alanlarda zorlayıcı olabilir. Saat 10:35 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan mücadeleci görünüm, kendini tanımlamakta, ortaya koymakta endişe ve karmaşa duymanıza, kısır bir döngü içinde yuvarlanıp gittiğinizi düşünmenize yol açabilir. İş hayatınız, sağlığınız veya gelecek konusunda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sanki her şey gelip sizi bulmakta ve elinizi kolunuzu bağlamaktadır. Bu durumda olan Akreplere tavsiyem, hayata dört elle sarılmaktan, korkularınızın, geçmişin etkisi altında kalmaktan sakınmanızdır. Siz kendinize güven duyarsanız hiçbir şeyin sizi kelepçelemesine izin vermemiş olursunuz. Bazen aşırı duyarlılık insanın içini kemiren bir virüs gibidir. Bir kere izin verdiniz mi sizi zapteder ve esir alır. Oysaki insan kendi kendine telkinde bulunmalı, çaresiz olmadığını bilmeli inadına hayata gülümsemelidir. Lütfen kendinizi bırakmayınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar