Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.131 Cevap: 1.754
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #111
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Sponsorlu Bağlantılar
Akrep - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler, bugün, parasal konularda kendinizi gösterme enerjiniz yüksek olacaktır. Fakat bu durum risk almanızı gerektirmez. Her ne olursa olsun dikkatli olmakta fayda var. Finans durumunuzda değişimler olacağı gibi, siz fazla güveninizle önünüzü göremediğiniz girişimlerde de bulunabilirsiniz. Bu durumda da sonuçlar daha sonra sizi rahatsız edebilir. Başarılı olduğunuzu herşeyin yolunda olduğunu düşünebilirsiniz. Bu sizi ileriye atılım yapmanız için teşvik edebilir. Yine de araştırmakta fayda var.

Bugün, paraya sahip olmanın yaşamsal güvenliğiniz için önemli olduğunu düşünerek atılımda bulunmak isteyebilirsiniz. Yatırımlar veya banka kredileri gibi konularda girişim hevesiniz artabilir. Çok yakın bulduğunuz bir kişi size bir teklif getirebilir ve siz bir kredi için imza atabilirsiniz. Yine dikkatli olup ileriyi görmenizde fayda var. Değer taşıyan her şeyle bugün yakından ilgilenmek ihtiyacı görülecektir. Sahip olma güdünüz çok yükseleceğinden parasal yönde tatmin olmayı her şeyin üstünde görebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #112
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Sponsorlu Bağlantılar
Akrep - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün davranışlarınızda ister istemez oluşan sertliklerin en önemli sebebi, çevrenizdeki insanların sizi yönetmeye kalkışmalarının önüne geçmek içindir. Siz kendinizce herşeyi belirli bir plan içinde uygulamaya kararlısınız. Belki başkalarından farklı olan yöntemleriniz nedeniyle üzerinize gelinmekte. Fakat gayet iyi biliyorsunuz ki, sizi yönetmeleri kesinlikle mümkün değil. Bu ruh haliniz nedeniyle dışarıdaki insanlarla aranızda oluşabilecek sorunlarda geri adım atmadığınız gibi aşırılıklara kaçmanız mümkün olabilir. Çünkü siz yaptıklarınızın, gücünüzün ve kalitenizin başkaları tarafından takdir edilmesini bekliyorsunuz. Rahat davranmak ve hayatın tüm zorluklarına rağmen özgür kararlar almak niyetindesiniz. İçinde bulunduğunuz şartlar nedeniyle ne yazık ki bunları yapabilmeniz oldukça zor. Girişimde bulunmak istediğiniz alanlarda birilerine hesap vermek mecburiyetinde olduğunuz için tam anlamıyla kendiniz gibi davranamıyorsunuz. İşte bugün her ne olursa olsun kurallara uymadan, içinizden geldiği gibi hatta kimi zaman oldukça abartılı bir şekilde tepkiler bile vermeniz mümkündür. çevrenizde bulunan kişiler kimi zaman sizi uyarabilirler, gerek ilişkilerinizde gerekse otoriteyle aranızda uyguladığınız yöntemler ve izlediğiniz yolla ilgili denetimler meydana gelebilir veya bizzat siz böyle bir disiplin altında alındığınızı hissederek gerilim duyabilirsiniz. Böyle bir durum hissettiğinizde kafanızın içindekileri olgun bir ifadeyle tarzıyla dile getirmeniz yararlıdır.

Saat 23:28-Cuma 11:47 saatleri arasında Ay gezegeni Yay burcunda boşlukta olacağından parasal meseleler ve kazanımlarınızla ilgili konularda dikkatli olmanız ve yatırımlarınızla ilgili alanlarda zor duruma düşmemek için gereksiz harcamalarda bulunmamanız faydalıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #113
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün daha ciddi bir iletişim ve daha fazla sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmenizi sağlayacak Ay oğlak burcu etkisi saat 11:47 itibariyle, haberleşme ve iletişim konularında her ne kadar yavaşlamalar getirse de, sizin bazı durumları daha net olarak algılamanızda faydalı olacaktır. İçinizdeki duyguları sözel olarak ifade ederken ciddiyet içeren kelimeler kullanmanız çevreniz tarafından farkedilecektir. Kuşku ve kuruntularınızı bir kenara bırakarak, kötümser düşünmeden bazı olayları ele alabilirseniz, bir sorun çıkmayacaktır. Olan biten ne varsa, girişimde bulunmayı düşündüğünüz konular da dahil olmak üzere, çevrenizdeki olgun ve hoşgörülü insanlarla paylaşmaya özen gösterirseniz size destek olmaları mümkündür. Kendinizi bazı mevzularda sorguladığınızda yanlış hareket ettiğinizi düşünebilirsiniz. Günün enerjilerini olumlu kullanmak ancak böyle olursa hakikaten size faydası dokunacaktır.

Bilgi birikiminizle bugün dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve sezgileriniz o denli güçlü ki, kim size bir şey anlatsa sonunda neler olabileceğini tahmin edebilirsiniz. Esprili olmaktan ziyade ciddi konulardan söz etmek istiyebilir, ileriye dönük hedefleriniz, ailenizle ilgili geçmişte yaşadıklarınız ve bugüne kadar yaşadıklarınızdan öğrendiklerinizi yakın bulduğunuz kişilerle paylaşabilirsiniz. Onlar da bugün gayet olgun ve kendinize güvenli hareket ettiğinizi düşüneceklerdir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #114
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler, İkizler burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay, 04:45-14:00 saatleri arasında boşlukta olacağından eğitim hayatınızla alakalı ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Hukuksal sorunlarınızı halletmek için acil bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eşinizle alakalı bir boşanma davası veya nafaka sorunu gündeme gelebilir. Onunla ilgili konuşmanız, kendinizi ifade etmeniz gerekebilir. Ticari faaliyetler için ortaklarınızla bir araya gelerek konuşmanız icap edebilir. Seyahatlerinizle ilgili konularda herhangi bir yere para yatırmanız ve bürokratik işlemlerle uğraşmanız gerekebilir. Yurtdışı vize işlemlerinizde gecikmeler oluşabilir. Son anda kısa bir yolculuk planı oluşabilir. Bu ve buna benzer durumlarda temkinlilik ve sabır şarttır. Çünkü hızlı bir şekilde işlerinizi halletmeye çalışırken umulmadık terslikler oluşabilir. İyi bir planlamayı sabah itibariyle yaparsanız ve ani kararlardan, gerginliklerden uzak durabilirseniz bütün bunlar halledilmeyecek kadar büyük sorunlar oluşturmayacaktır.

Saat 14:00 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, eğitim hayatında olanlar için dersleriyle alakalı pürüzleri halledebilecek çıkış noktası bulabilirler. Herhangi bir durum için gerekli olan para aileniz, sizi seven bir kişi tarafından karşılanabilir. Yakınınızda bulunan insanlar gereksinimlerinizde size destek sunabilirler. Sevdiklerinizle aranızdaki bağ duygusu güçlenebilir. Eski konular çözüme kavuşabilir. Ayrılık, küskünlük gibi konularda yazışmalar, telefonla konuşmalar faydalı olabilir. Kendinize ve değerlerinize verdiğiniz önem fazlalaşır ve sezgileriniz, iç sesiniz size doğru yolu bulmanızda yardımcı olabilir. Yurt dışında olanlar aileleriyle aralarındaki sevgi olgusunu sağlamlaştırmak üzere daha istekli olurlar. Anayurt özlemi derinden sizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde çocukluğunuzdan tutun da yaşadığınız herşey gözlerinizin önünden geçmeye başlayabilir. Oldukça romantik, yumuşak duyguların ön planda olduğu bir gece sizi bekliyor diyebilirim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler günün ilk bölümü saat 03:05-16:10 saatleri arası Ay gezegeni boşlukta olacağından duygusal konularda hassasiyet göstermeniz gayet doğaldır. Sevdiklerinizi korumak, kollamak, duygularınızın gayet iyi farkında olduğunuzdan son derece doğaldır. Çevrenizde bulunan yakın veya uzak tanıdığınız insanlarla aranızda gayet kolay empati kurabilir, hem sorumluluklarınıza sahip çıkar hem de net bir şekilde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Alçakgönüllü tavırlarınız kimi insanlar tarafından tam olarak anlaşılmasa da, siz bu boşluktaki etki altında bozulsanız dahi ses çıkarmadan bu tepkileri olgun bir şekilde karşılarsınız hiçbir sorun çıkmayacaktır. Başkalarının tuhaf halleri veyahut birilerinin zorla hayranlık kazanmaya çalışmalarını dahi komik bir şekilde yorumlarsanız, bu durum sizi hem neşelendirir hem de gereksiz yere gerilim altına girmemenizi sağlayabilir.


Saat 16:10 itibariyle Ay Aslan burcunun ilk derecelerinde ilerlemeye başladığında, büyükleriniz, zorunluluklarınız veya kendinizi dış dünyada ifade ediş şekliniz kimi zaman abartılı bir hal alabilir. Herşeye herkese, belki de dünyaya karşı, olan tavırlarınız biraz abartılı, reaksiyonlara açık, kendinizi olduğunuzdan fazla göstermeye meyilli ve son derece özel bir insan olduğunuzu kabul etmeleri için insanlara baskı uygulayan bir çerçeve içinde gelişebilir. Bütün bunlar gayet normaldir. Kişi bazen kendini üstün görmek isteyebilir. Bu kimi zaman herkesin, dışa karşı kendini korumak adına yaptığı bir reflekstir ve kendini beğenmişlikle alakası yoktur, çünkü geçicidir. Bu durumda hafifçe bir kontrolle bunu dengeli bir şekilde gerçekleştirirseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. Size karşı gelen veya duran insanlar olursa sakin, olgun bir şekilde davranmaya çalışırsanız problemsiz bir gün geçirmek mümkün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #116
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün, ilişkinizle ilgili konularda daha kontrollü ve güçlü olma isteği içinde olabilirsiniz. Evli olanlar bugün yuvalarıyla ilgili konularda söz hakkının kendilerinde olmasını arzulayabilirler. İstediğiniz huzurlu ve dengesi kurulmuş bir ortamda yaşamaktır. Adil olmaya çalışarak daha düzenli bir hayat yaşamak isteğiniz yüksek olduğundan, bunu sağlamanın da yolunun kontrol ve disiplinden geçtiğini düşünebilirsiniz. İçgüdüsel olarak huzursuzluk hali yada acelecilik görülebilir. Eşiniz veya sevgiliniz, bazı konularda sizin gereksiz yere rahat olduğunuz halde, gereksiz bazı mevzuları ise abarttığınızı düşünebilir.


Bugün, bekar olanlar birlikte oldukları kişiyle bir yuva özlemi içinde olabilirler. Fakat bir yandan yeni bir hayat kurmanın zorlukları ve maddi çerçevesi nedeniyle bu düşünceyi kendinizden uzak tutabilirsiniz. Bu durumda karşınızdaki kişi sizin değişkenlik gösterdiğinizi düşünebilir. İçgüdüsel olarak kendinizi koruma altına aldığınızı, saplantılı davrandığınızı dile getirebilir. Öncelikle bu meselelerle ilgili onunla konuşmalı ve neden böyle davrandığınız konusunda açıklık getirmelisiniz. Karşılıklı sevgi ve saygı içinde yapılacak bir konuşma, problemlerin halledilmesini sağlayıcı olacaktır.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #117
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler haftanın ilk iş gününe, saat 11:09-21:49 saatleri arasındaki boşlukta Ay etkisi altında başlamaktasınız. Bu zaman dilimi içinde, otorite konumunda bulunan gerek mesleki gerekse ailenizdeki kişilerle olan ilişkinizde aradığınız güven duygusu hissetmeniz zor olabilir. İş yerinizde patronunuz, okulunuzda öğretmeniniz, hayatın kendi içindeki zorlukları sizden hep başarılı olmanızı bekliyor gibidir. Sanki hata yapmaya hakkınız yok gibidir. İşte bütün bunlar doğal olarak kendi kaderinizi şekillendirmenizin mümkün olmadığını, aslından hep birilerinin istediklerini yapmaya mecbur olduğunuzu size düşündürten olgulardır. Yani özgürce yaşamak zordur ve birileri onaylamadığında başarısız görülmeniz mümkündür. Ne kadar çalışıp çaba sarfetseniz de karışınızdaki insanların iki dudağının arasında gibidir hayatınız. Bütün bunlar Ay boşlukta olduğu zamanlar içinde, daha fazla hissedilen duygulardır. Yapılması gerekense, kendinizi ve sahip olduğunuz her olumlu özelliğinizi devreye koyarak düşünmek, gücünüzü ve kontrolünüzü kaybetmeden dirençli bir şekilde her zaman olduğu gibi düşünmektir. Çünkü bir Akrep yaşamı boyunca hangi noktaya gelirse yeterli bulmayacak daha yükseğe çıkabilmek için çaba sarfedecektir. O zaman yapmanız gereken doğanıza uygun hareket etmek ve günün zorlu enerjileri altında yılgınlığa düşmemektir.

Saat 21:49 itibariyle Ay Başak burcuna geçtiğinde, gerek sosyal ilişkileriniz gerekse hedeflerinizle alakalı konularda girişimde bulunmanızı sağlayacak enerjiler sizinle olacaktır. böylece Salı gününe gayet dinç ve keyifli bir şekilde uyanarak işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Organizasyon, tanıtım faaliyetleri ve ekip halinde gerçekleştirdiğiniz işlerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #119
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cuma , 16.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler kimi zaman tutkularımız öylesine yoğunlaşır ki, kafamızın karışmasına neden olabilir. Aynı anda birçok seçenekle karşı karşıya kalabiliriz. İşte bugünkü etkiler altında duygularınız ve düşünceleriniz birbirinin içine öylesine geçer ki, hangisi doğru veya hangisi yanlış konusunda yanılgılar yaşayabilirsiniz. Karşı cinsle olan temasınızda cinselliğiniz, arzularınız zihinsel açıdan sizi meşgul edebilir. sözleriniz kimi zaman kaçamaktır, kimi zaman gerçektir fakat kaybetme korkunuz yüksektir. Hangi tercihin sizin için daha olumlu olduğu yönünde şüpheler içinde kalabilirsiniz. Aslında mantığınız size doğruları fısıldıyordur fakat yüreğiniz buna katılmamaktadır. Aşk oyunu denilen gelir geçer tarzda şeyler de ilginizi çekebilir fakat yanılmaktan, üzülmekten korkabilirsiniz. Aslında tam olarak gerçeği yansıtmak niyetinde değil gibisinizdir. Farklı algılamalar yaratarak dikkat çekmeyi isteyebilirsiniz. İlginç bir gündür fakat kendi içinde garip bir büyüsü vardır.

Benim tavsiyem ise doyumsuz girişimlerden uzak durmanızdır, gerçek ne ise, aklınız ne diyorsa onu yapmak her zaman faydalıdır. yanıltıcı tavırlar göstermeden, şeffaf bir şekilde kendinizi ortaya koymanızda fayda var. Kendinize bugün sorular sorun. Sizi ne mutlu etmekte, ne olursa arzularınız doyabilir, sizi rahatsız eden nedir veya huzurlu kılacak gerçek duygu ne olabilir gibi. Sanırım bu sorulara vereceğiniz gerçekçi cevap sizin doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #120
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cumartesi , 17.05.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler, 06:20-18:00 saatleri arasında Ay Terazi burcunun son derecelerinde boşluğa gireceğinden her zaman olduğu gibi sakin ve temkinli olmak, acil kararlardan uzak durmak, her ne olursa olsun doğal akışa ayak uydurmak son derece önemlidir. Boşluktaki Ay etkisi siz Akrepler için, özellikle elinizde olmayan bazı durumlar nedeniyle, kendinizi fazlasıyla gözden geçireceğiniz bir zaman dilimi anlamındadır. Bu saatler arasında, kendinizi güne hazırlamakta zorlandığınız gibi sıkıntı ve engelleri aşmak konusunda da kararsızlık çekebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz bazı sıkıntılar, aşırı duyarlı davranmanıza neden olabilir, zihinsel açıdan özellikle beraberliğinizle ilgili konularda birbirinden apayrı düşünceler içinde kalabilirsiniz. Yapılması gereken ne olursa olsun acil kararlar vermemek, inancınızı ve kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutmaktır. Meditasyon, zikir, dua gibi ritüeller oldukça rahatlatıcı gelebilir.

Saat 18:00 itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında, sizin için kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde göstermek hevesiniz yükselebilir ve ruhunuz bilincinizle aynı doğrultuda hareket edecek hale gelebilir. Bu sizin için yeni bir başlangıç yapmak adına daha hevesli olduğunuz saatlerdir. Yalnız bu etki altında özellikle akşam saatlerinde ise, ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda yaşanan bazı durumlar nedeniyle kendinizi oldukça rahatsız hissedebilirsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklığı veya sevgi konusunda beklentilerinize ters düşen durumlar canınızı sıkabilir. Bütün bunlar nedeniyle çevrenizdeki insanlara sevginizi göstermek isteyebilirsiniz. Ayrıca akşam saatlerinde oluşan zorlayıcı enerjiler nedeniyle, kimi akrepler, ayrılık noktasına gelebilir ve ciddi bir karar almaya kalkışabilirler. Size tavsiyem moral duygunuzu ayakta tutacak şekilde gerçekçi davranmanızdır. Bazen bitişler sizin açınızdan yeni gelecek güzelliklere yer açmak için gerekli olabilir. Sakin olunuz ve bu etkiler altında temkinli davranmak gerektiğini biliniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar