Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 121

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.035 Cevap: 1.754
sade - avatarı
sade
VIP hazan
28 Aralık 2012       Mesaj #1201
sade - avatarı
VIP hazan
28 Aralık 2012 Akrep Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Aşk yaşantınızla ilgili atağa kalkabilirsiniz. Partnerinizin sizden beklediği aksiyonu ona verebilirsiniz. Bugün, kişisel zevklerinizin ön plana çıkmasıyla, onunla birlikte ortak enerjilerinizi birleştirebilirsiniz. Yapacağınız atılımların ikinizi de mutlu etmesinden dolayı aranızdaki duygularınızın daha da pekişmesini sağlayacaksınız.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012       Mesaj #1202
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı29 Aralık 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Onunla konuşmanız gereken herşeyi konuştuğunuzu düşünüyorsunuz. Aslında yarım kalan çok şey var. O da bunun farkında, size anlatmaya da çalıştı ama duymamazlıktan gelmeyi tecih ettiniz. Onun sizin için ne kadar değerli olduğunu bildiğiniz halde, neredeyse onu kaybedeceksiniz.


Akrep Burcu Günlük İş Falı29 Aralık 2012
Şanssız bir gün yaşayacaksınız. Özel hayatınızdaki tartışma ya da kırgınlıklar iş hayatınızı da etkileyebilir. Size söylenen bir söze alınabilir hatta bir konuda amirinize karşı gelebilirsiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı29 Aralık 2012
Uzun zamandır elinize toplu para geçmesini bekliyorsunuz. Yakın zamanda gereksiz yere harcama yapmak zorunda kaldınız ve elinizde avucunuzda bir şey kalmadı. İstediğiniz parayı bugün de alamayacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı29 Aralık 2012
Mali konulara dikkat edin, lüzumsuz harcamalar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012       Mesaj #1203
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı30 Aralık 2012
Siz çevrenizde oldukça cazibeli biri olarak nitelendiriliyorsunuz. Çocuksu tarafınız sizi insanlara bir mıknatıs gibi çekiyor ve sizide bu ilgiden şımarıyorsunuz. Bu ilgi arasında birlikte olduğunuz insanı ihmal etmemeye dikkat edin.


Akrep Burcu Günlük İş Falı30 Aralık 2012
Hayatınızın genel gidişatındaki olumluluğu ve başarıyı ne yazık ki şu aralar iş hayatınız da gösteremiyorsunuz. Siz yapmak istediğiniz işin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama o iş için girişimde bulunmak için desteğe ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz ve bu yüzden de boşveriyorsunuz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı30 Aralık 2012
Maddi açıdan çok çok iyi olduğunuz günleri özlüyorsunuz. Para harcamaya alışıksınız ve harcama yapmayı seviyorsunuz. Şu aralar biraz kendinizi kısıtlamanız gerekecek çünkü eskisi kadar iyi paa kazanmıyorsunuz. Kısa zaman evel yaptığınız bir harcamaya da oldukça canınız sıkılmış.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı30 Aralık 2012
Birlikte olduğunuz insanı kaybedebilirsiniz ve onu kaybetmek hayatınızın gidişatını oldukça olumsuz etkileyebilir. Onu elinizden kaçırmamaya çalışın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012       Mesaj #1204
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı31 Aralık 2012
Birlikte olduğunuz insan sürekli sizden güzel sözler duymak istiyor ama siz bu sözleri söylemekten kaçınıyorsunuz. Eğer ona gerçekten değer veriyorsanız onu kaybetemek için biraz daha çaba göstermelisiniz.


Akrep Burcu Günlük İş Falı31 Aralık 2012
Yeni bir işe atılmak için çeşitli planlar yapıyor ve en uygun zamanı bekliyorsunuz. Tembel durmayı sevmediğiniz ve hareketli bir insan olduğunuz için sürekli bir koşuşturmaca içinde olacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Para Falı31 Aralık 2012
Uzun süredir çektiğiniz para sıkıntısı nihayet sona erecek. Kontrolsüz yaptığınız harcamalarınız borçlara dönüştü ama artık borçlarınızdan da kurtuluyorsunuz.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı31 Aralık 2012
Birlikte olduğunuz insan size gerçekten önem veriyor olabilir onu kaybetmemeye çalışmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013       Mesaj #1205
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı1 Ocak 2013
Aşk yaşantınız açısından güzel bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizden alacağınız bir haber ya da hediye sizi çok mutlu edecek. Onunla beraber güzel vakit geçireceksiniz.


Akrep Burcu Günlük İş Falı1 Ocak 2013
İş hayatınızda yoğun ama sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün geçen haftadan kalan işlerle meşgul olabilir bazı kimselerle görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı1 Ocak 2013
Paranızı akıllıca kullanacağınız bir gün geçireceksiniz. Bugün yatırım konularına ağırlık verebilir, sahip olduğunuz para ile para kazanmanın yollarını arayabilirisiniz.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı1 Ocak 2013
Bugün içinizdeki sevinç hayata toz pembe bakmanıza ya da bazı konularda rahat ve cüretkar davranmanıza neden olabilir. Kendinizi kontrol edin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013       Mesaj #1206
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı2 Ocak 2013
Son günlerdeki tuhaf tutumunuzdan dolayı sevdiğiniz sizden uzaklaşmaya başlayabilir. Çuvaldızı biraz da kendinize batırın. Duygularınızı sakin ve anlaşılır bir dille anlatmalısınız.


Akrep Burcu Günlük İş Falı2 Ocak 2013
Elinize çok büyük bir fırsat geçecek. Bu fırsatı küçümseyip göz ardı etmeyin. Pişman olabilirsiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı2 Ocak 2013
Bir süredir içine girdiğiniz parasal sıkıntı, iş hayatınızdaki yeni gelişmeler sonucu sona erecek. Kafanızdaki yatırım planlarını şimdilik biraz ertelemek zorunda kalacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı2 Ocak 2013
Özel hayatınızla ilgili sırları olmadık kişilere açıyorsunuz. Bu sırlar istemediğiniz kulaklara varabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013       Mesaj #1207
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı3 Ocak 2013
Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.


Akrep Burcu Günlük İş Falı3 Ocak 2013
Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı3 Ocak 2013
Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı3 Ocak 2013
Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.


---------- Mesaj tarihi 02:34 ---------- Önceki mesaj tarihi 02:33 ----------


Yay Burcu Günlük Aşk Falı3 Ocak 2013
Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sizin için gerilimli geçecek bugün davranışlarınızla partnerinizi bunaltabilirsiniz.


Yay Burcu Günlük İş Falı3 Ocak 2013
İş yaşantınızda yoğun ve hareketli bir döneme girdiniz. Özel hayatınızdaki sorunları işinize yansıtmamak için çok çabalıyorsunuz.


Yay Burcu Günlük Para Falı3 Ocak 2013
Para konularında tutumlusunuz fakat beklemediğiniz harcamalar son günlerde bütçenizi oldukça zor duruma düşürdü. Borç almak zorunda kalabilirsiniz.


Yay Burcu Günlük Dikkat Falı3 Ocak 2013
Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarda tutarlı ve sakin olmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013       Mesaj #1208
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı4 Ocak 2013
Güzel bir birlikteliğiniz var. O kişiyi çok sevmenize rağmen kişisel kaprislerinize de engel olamıyorsunuz. Bazı ani çıkışlarınız zaman zaman o kişiyi sizden uzaklaştırıyor.


Akrep Burcu Günlük İş Falı4 Ocak 2013
Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazla iş olmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinize iş yaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı4 Ocak 2013
Yeni bir işe başlamak suretiyle maaşınızın yükselmesini bekliyorsunuz ve bu size rahatlık sağlamış. Çıkacağınız tatilde korktuğunuz kadar çok para harcamayacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı4 Ocak 2013
Özellikle iş bağlantılarınıza güveniyorsunuz ama hiçbir şeye gözünüzle görmeden inanmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013       Mesaj #1209
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı5 Ocak 2013
Bazı konularda egoistçe davranmanız karşınızdaki insana hareket alanı bırakmıyor. Bu tutumunuz aşkınızı köreltebilir. Sizin de bir takım fedakarlıklar yapmanızın zamanıdır.


Akrep Burcu Günlük İş Falı5 Ocak 2013
İş hayatınızda haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyi iş özelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.


Akrep Burcu Günlük Para Falı5 Ocak 2013
Para durumunuzda bugün beklediğiniz gelişme gerçekleşmeyecek. Ufak tefek yapacağınız harcamalar toplamda büyük miktarlar tutabilir. Haftalık bütçenizi planlasanız iyi olur.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı5 Ocak 2013
Birlikte olduğunuz kişinin kendi hayatıyla ilgili yeni fikirler öne sürmesi canınızı sıkabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013       Mesaj #1210
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu Günlük Aşk Falı6 Ocak 2013
Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.


Akrep Burcu Günlük İş Falı6 Ocak 2013
İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Para Falı6 Ocak 2013
Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.


Akrep Burcu Günlük Dikkat Falı6 Ocak 2013
Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar