Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 15

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.139 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Haziran 2008 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.


*alıntı
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #142
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
18/12 temmuz
Akrep
Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Akrepler bugün itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Venüs gezegeninin 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek seyri esnasında, yurtdışı temaslarınız, dini ve manevi duygularınız, gelenek ve görenekleriniz, eğitim hayatınızı ilgilendiren önemli tercihleriniz, veya problemleriniz, gönül ilişkiniz, dış ve iç ticaretle ilgili girişimleriniz, ülkenizle ilgili her türlü irtibatınız veya seyahatleriniz konularında etkili olabilir. Siz bu dönemde öncelikle değerlerinize fazlasıyla sahip çıkabilir, sevdiğiniz herşeyi sahiplenerek korumaya özen gösterebilirsiniz. Sevdiklerinize olan hizmet duygunuz son derece ön planda olduğundan onların tüm gereksinimlerinde yanlarında olmayı tercih edebilirsiniz. Anayurdundan uzakta olanlar seyahatlerde bulunarak sevdikleriyle bu süreçte hasret giderebilirler. Kimileriniz bu dönemde kendi dininiz, diliniz ve geleneklerinize uygun kişilerle özel ilişki kurmaya önem verebilir, kültürünüzü dışarıda temsil edecek girişimlerde bulunabilirsiniz.
Görüşlerinizi açıklarken savunma duygularınız fazlasıyla ön planda olabilir. İnandığınız değerler uğruna savaşabilirsiniz. Eskiye ait problemleri çözebilmek için var gücünüzle mücadele edebilir, bağımlı olduğunuz herşeyi muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte geçmişte yaşanan tecrübelerden yararlanarak bugünkü problemleri çözmek adına mesafeler katedebilme şansınız yüksektir. Sevgi, sadakat ve bağımlılık sizin vazgeçilmeniz haline gelebilir. Alışkanlıklarınıza sahip çıkabilir ve geçmiş günlerinizi saygıyla, hüzünle ve sevgiyle anabilirsiniz. Milli değerlerinizle alakalı hiçbir konuda taviz vermez, inancınız gereği olan her türlü olgunuzu ön planda tutarak seçimlerinizi yapabilirsiniz. Özlem duyduğunuz size geçmişi hatırlatan insanları, objeleri, yerleri ve alışkanlıkları yaşamınıza uyarlayarak yeniden canlandırabilirsiniz. Kendinizi geliştirirken geçmişinize de sahip çıkmayı ihmal etmez, çevrenizi değiştirmek zorunda olduğunuzda ise sizi bugüne getiren insanları ve olayları unutmazsınız. Yayıncılık, turizm, hukuk gibi meslek dallarında da eskiyi yeniye taşıyacak şekilde başarılı çalışmalar verebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
25 Haziran 2008 - Bugün

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın. Olayları birazcık oluruna bırakın. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.


*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
25 Haziran 2008 - Bugün
isbk6
İşdurumu

Size akıl veren çok, siz ise bildiğinizi okumayı seviyorsunuz. Sizi başarılı kılan da bu özelliğiniz. Bir süre daha bu durum devam edecek gibi. Size akıl verecekler, siz bildiğinizi yapacaksınız.

dikkatas9
Dikkat durumu
Yeni tanıştığınız biri sizinle dost olmak istiyor. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hakketmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız
asksm5
Aşk durumu
Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır

parasr4
Para durumu
Yatırım yapmak isteyen bir arkadaşınız sizden destek isteyebilir. İhtiyacı olan parayı ortak bir tanıdığınızdan alabilmek için sizin aracılık etmenizi isteyebilir. Arkadaşınız güvenilir biri ama, yatırım yapacağı alan biraz riskli gibi


Alıntıdır.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
26 Haziran 2008 - Bugün

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.

*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Enerji seviyeniz oldukça düşük olabilir ve bu nedenle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Merak etmeyin, bu geçici bir durumdur ve akşam üzeri tekrar arzuladığınız forma kavuşacaksınız.. Bugün karşılaşacağınız olaylara karşı umudunuzu hiç kaybetmeyin ve karamsarlığa kapılmayın. Çünkü kaybettiğinizi sandığınız bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız mümkündür. Eğer bir erkekseniz dostlarınız arasında bulunan bir kadına özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Sizi çok beğeniyor ama tepkinizin ne olacağını bilmediği için çekingen davranıyor. Eğer siz de ona karşı, birşeyler hissediyorsanız belli ederek durumu kolaylaştırabilirsiniz. Aslında verimli bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirebilirseniz herşey çok kolaylaşır. Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır. Sertlikten özellikle kaçınmanız gerekiyor.


Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı bu kez de sizin atmanızı bekliyor olabilir.
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Bugün kendiniz için bir şeyler yapın.Erkek arkadaşınızla sinemaya gidin mesela yada arkadaşlarınızla minik bir gezi düzenleyin. Uzun zamandır çok çalışıyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27 Haziran 2008 - Bugün

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.


*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Haziran 2008 - Bugün

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.
*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
29.06.2008
Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)



Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

alıntıdır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
30 Haziran 2008 - Bugün

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.


*alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar