Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 19

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.122 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz. Sonradan bunun telafisi daha zor oluyor. Sakinleşmenize yardımcı olacak, deniz ve güneşin tadını çıkarın. Sevdiğinizle tatil planları yapın.

*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.

*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008 - Bugün
Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #184
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
09.08.2008

Romantik, duygusal ve paylaşımların çok yoğun olduğu bir haftasonuna hazır olmalısınız. Duygusal yanınız o kadar ön plandaki, kendinizi tamamen düşüncelerden soyutlanmış olarak bulmanız çok mümkün.
Onunla başbaşa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara kolaylıkla sürükleyecek.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazar , 10.08.2008



Sevgili Akrepler pazar gününe Ay Yay burcu etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji hem maddi konulardaki kaygılarınızı bir yana koymanızı sağlayıcıdır hem de durumunuzu kendi bakış açınızla değerlendirmeniz anlamına gelebilir. Tabi ki her ikisi de aslında gayet faydalıdır. Lakin kısıtlı bir bütçeniz varken aşırı harcamalara giriyorsanız sorun çıkartıcı olabilir. Bu enerjinin bir olumlu yanı da, sezgileri oldukça güçlendirmesidir. Öyle ki, bugün fırsat bulup şöyle bir durumunuzu gözden geçirdiğinizde iç sesiniz size bir çok konuda rehber olabilir. Hatta siz bile bu güç karşısında şaşırabilirsiniz. Bu yazılanlar Ay Yay burcu enerjisinin olumlu yönüdür. Şimdi bir de dikkat etmeniz gereken noktalarını gözden geçirelim. En başta belirtmek isterim ki, bu enerji diğer insanlarla görüş alış verişinde sorun yaratabilir. Size göre maddi ve manevi her konuda birileri size öneride bulunsalar ve gerçekten haklı bile olsalar, sizin onları dinlemek gibi bir niyetiniz olmayabilir. Size göre onlar gereksiz yere konuşmaktadırlar, çünkü yolunuzdan dönmek gibi bir niyetiniz yoktur. Çünkü bugün olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşmak niyetindesinizdir. Bu noktaya dikkat ederseniz günü gayet olumlu geçirmeniz mümkün olabilir.

Şimdi bir başka önemli enerjiden bahsetmek istiyorum. İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür bugün itibariyle Başak burcundaki seyrine başlamakta. Hatırlarsanız birkaç gün önceki yorumlarda Venüsün Başak burcu söz etmiştim. Demek oluyor ki, hem birebir ilişkiler hem de iletişimsel açıdan detaylı düşünmek ve analizde bulunmak sürecindesiniz. Bu hangi konularda etkili olabilir. Sosyal ilişkilerinizde, dostlarınızla olan irtibatınızda, umutlarınız ve ileriye yönelik hedeflerinizde şimdi daha mantıklı bir şekilde düşünebilir, yapılması gerekenleri planlayabilir, pratik bir şekilde hareket edebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yani gözünüzden bir şey kaçmaz desek daha doğru. 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek bu zamanı en öncelikli konulardan başlayarak değerlendirebilirsiniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #186
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
11.08.2008


Bu gün çok çabuk tepki vermeniz ve geçerli çözümler bulmak zorunda olacağınız olaylarla karşılaşmanız olasıdır. Beklenmedik şeyler karşınıza çıkabilir. Özel işlerinizi bir süre ertelemeniz ve durum kontrolü yaptıktan sonra kendi işlerinizi düşünmeniz iyi olur. Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasızdır.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #187
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazartesi , 11.08.2008


Sevgili Akrepler, bugün, kendinize olan güven duygunuzun temelinde, sahip olduğunuz değerler ve doğallığınız önemli bir yer tutacaktır. Bu güçlülük sizi ister istemez, her konuda otoriter bir tutum içinde davranmaya itebilir. Hakimiyetiniz en fazla göstermek istediğiniz alan ise eviniz ve ailenizdir. Gün içinde, bu enerjinin çok yoğun bir şekilde sizi sardığını hissedebilirsiniz. Sanki bir şeyler olmakta ve sizi mutlak başarılı olmak adına iteklemektedir.

Elinizde olmayan bazı durumların yarattığı sorunlar hala var olmasına rağmen, şöyle bir düşündüğünüzde kimseden bir beklentiniz olmadığını, kendi yağınızla kavrulmak niyetinde olduğunuz anlaşılmaktadır. Bu durum bazen, inatçı ve sabit fikirli biri olduğunuz şeklinde yorumlanabilir.Gün içindeki diğer etkin enerji ise, evinizin gereksinimi olan maddi gelirler konusunda daha rahat düşünebilir ve mesleki konularda hayallerinizi güce dönüştürmenizi sağlayacak moral gücünü hissedebilirsiniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #188
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
12.08.2008


Yaşamınızdaki olayları irdelerken, çevrenizin etkisinde kalmak istemiyorsunuz. Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için,zaman kaybetmemelisiniz.


Aşk Yaşamı
Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız.
İş Yaşamı
İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerde iş arkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız.
Para Durumu
Bugün parasal konularda başarılı adımlar atacaksınız. Yeni iş görüşmeleri yapacak ve bunlardan önemli sonuçlar elde edeceksiniz.

alıntı..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 12.08.2008


Sevgili Akrepler güne Ay gezegeninin Yay burcundaki son dereceleri altında uyanmaktasınız. Bu etki altında parasal konulardaki her türlü işinizi saat 12:05 kadar halletmeniz yerinde olur. Bu saat itibariyle boşluğa girecek Ay, saat 14:43 olana dek bu pozisyonunu koruyacağından bu zaman dilimi içinde yarar ve zarar hesabınızı iyi yapmaya çalışmalı, kim olursa olsun maddi alış verişlerinizde karşınızdaki kişiyi iyi gözlemlemeli, kimseye bağımlı kalmayacak şekilde paranızı dikkatli ve kontrollü bir şekilde harcamaya çalışmalısınız. Bu saatler arasında maddi konularda geçmişte yaşanan tecrübeler ışığında hareket etmek önemlidir. Kısaca şansınızı zorlamamalı, ani kararlar vermemeli, ne kadar olumlu olursa olsun beklemede kalmalısınız. Bunun dışında rutin işlerinizi yerine getirebilirsiniz. Parasal konulardaki sorunlarınızı çözebilmek adına düşündüğünüz önemli görüşmeleri öğleden sonraya bırakmanız faydalıdır.

Saat 14:43 itibariyle Ay Oğlak burcunda seyretmeye başladığında, etrafınızdaki insanlarla olan temasınızda ciddiyet ve sorumluluk duygusu içinde hareket etmeye özen göstermeniz faydalıdır. Özellikle sizden yaşça büyük veya konusunda tecrübeli olan kişilerle görüş alışverişinde bulunmak faydalıdır. Kendinizi ifade ederken geçmişte yaşanılanların etkisi altında kalarak konuşmak yerine, şu anki durumunuz çerçevesi içinde iletişimde bulunmanız yararlıdır. Öz saygınızı ne olursa olsun korumaya özen gösterdiğiniz müddetçe, karşınızdaki kişi kim olursa olsun sınırlarınızı aşamayacaktır. Burada önemli olan sizin kendi içinizdeki kararlılığınızdır. Günlük bu etki altında, aktif bir şekilde hareket etmek pek mümkün olmasa da, çalışma hayatınızla ilgili konularda gayet faydalıdır. Sorumluluklarınızın farkında olacağınız için üstünüze düşen vazifelerinizi de yerine getirmeniz kolaylaşabilir.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #190
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
13.08.2008


Bu gün hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz kendinizi tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz. Herşeyi tekrar tekrar değerlendirebilir ve istemediğiniz durumlarla karşılaşmamak için bir çok şeye kendinizi kapatabilirsiniz. Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın. Bugün gerilimli ruh durumunuz yüzünden bir çok fırsat kaçabilir. Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

alıntı...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar