Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.122 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Çarşamba , 13.08.2008
Sevgili Akrepler bugün, görüşlerinizi mantık çerçevesi içinde ele alabilmeniz gayet kolaydır. Ciddiyet içeren tüm işlerde başarı kesindir ve el atılan her konuda güvenilir oluşunuzun faydasını görebilirsiniz. Özellikle yaratıcılık gerektiren faaliyetler açısından akıl gücünüz en ön plandadır. Sizi kandırmak veya suistimal etmek mümkün değildir. Bir bakışınızla kimin ne demek istediğini anlayan bir kavrama gücüne sahip olacaksınız. Bilinçli olarak düşündüklerinizi hayata geçirebilir, duygularınızın sizi yoldan çıkarmasına izin vermezsiniz. İnsanları sözlerinizle etkileme gücünüzün altında yatan en önemli değer, sağlam oluşunuzdur. Sizin attığınız adımların ne kadar doğru olduğunu bildiklerinden güven duymaları da kolay olacaktır. Görüşmeler açısından gayet uygun bir gündür. Yazı yeteneğiniz genel olarak iş konularında hakimiyeti ele geçirmeniz sağlayabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Çevrenizdeki insanlarla bugünkü enerjiler altında, iletişiminiz belirli bir mesafe ve saygınlık ölçüleri dahilindedir ve siz buna oldukça önem verebilirsiniz. Olgun ve deneyimli insanlarla bir arada olmaktan ve kafanızın içindekileri paylaşmaktan zevk alabilirsiniz. İnancınız mantık ölçüleri dahilinde olup fanatizm olgusundan uzaktır. Herşeyi gerçekçi gözle izleyebilir ve duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermezsiniz. Size karşı açık ve net davranılması bekler, karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışabilirsiniz.



alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Perşembe , 14.08.2008


Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Akrepler bugün, iletişimle alakalı konularda öz disiplinli bir şekilde hareket etmek faydalıdır. Ay Oğlak burcu seyrinin son gününde, yapıcı yönde değişimler için öncelikle bağımlılıklarınızdan kurtulmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yani bugün ilerleyebilmek için öncelikle yapılması gereken geleceğinizi düşünmektir. Ayrıca sizi daraltan veya tedirgin eden konularda mülkiyetçi davranmamaya çalışmanız yararlıdır. Yani sınırlar içine almak veya olayların kendi istekleriniz doğrultusunda yürümesini beklemek zor gibi. Aslında sizin düşündükleriniz gayet mantıklı olabilir. Fakat dışarıdaki dünya veya birlikte olduğunuz kişi farklı düşünüyorsa baskı kurarak ona doğruları empoze etmek yarardan ziyade çatışmalara neden olabilir. Bugün sorumluluklarınız bir şekilde sizin üzerinizde baskı kurabilir fakat siz güçlü bir insan olarak bunları gayet düzgün bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Kimi anlarda bunaldığınızı düşünebilirsiniz.

Yani herşey ne kadar üstüme geliyor veya tüm dünyanın gariplikleri beni buluyor tarzı cümleler kurabilirsiniz. Fakat bir düşünürsek, aslında bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar da güçlü bir kişi olduğunuzu siz de biliyorsunuz. O zaman sakin bir şekilde güne başlayarak, herşeyi kendi akışı içinde değerlendirerek çözüme kavuşturmanız gayet mantıklı. Saat 20:09-Cuma 01:57 saatleri arasında Ay gezegeni Oğlak burcunun son derecelerinde boşluğa gireceğinden iletişim, haberleşme veya diğer konularda siz elinizden geldiğince sakin ve uyumlu bir tarzda hareket etmeye çalışınız, olayları izleyiniz ve son noktaya kadar sabırlı davranmaya çalışınız. Baktınız durum canınızı sıkacak düzeye geldi, hangi ortamda olursanız olun bir müddet uzaklaşmayı deneyiniz. Burada önemli olan sizin ruh sağlığınız olduğuna göre müdahalede bulunup kendinizi üzmeyiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 15.08.2008


Sevgili Akrepler gün boyu oldukça etkili enerjiler altındasınız. Bunların burcunuz üzerinde olabilecek yansımasını birlikte inceleyelim. Öncelikle bahsedeceğim enerji gece yarısı itibariyle etkisi hissedilmeye başlayan Ay Kova burcu seyridir. Ev ve aile yaşamınız, büyüklerinizle olan ilişkiniz veya birlikte yaşadığınız insanla olan iletişiminiz açısından etkili olabilecek bu enerjiyi olumlu manada kullanabilmek için öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, gerçekçi bir şekilde hareket etmek olmalıdır. Şu an için bazı belirsiz durumlar canınız sıkıyor olabilir. Tam olarak yaşamınıza yeni bir yön çizemiyor oluşunuz kafanızı bulandırabilir. Fakat sakin ve kontrollü hareket etmek gerektiğini biliniz. Çünkü Ay Kova burcu seyir zamanlarında görüşlerinizde inatçı davranmak daha sonra pişmanlık duymanıza neden olabilir. Günün bir başka enerjisi ise oldukça önemli. Mesleki yaşamınızla ilgili mevzulardan bahsetmek istiyorum. Güneş gezegeni haftalardır kariyer yaşamınızla alakalı konularda etkinliğini sürdürmekte. Bu durum egonuzun ön planda olmasını sağlıyor. Böylece siz de, kendinizi göstermek, ifade etmek ve içinde bulunduğunuz durumu net olarak saptamak istiyor olabilirsiniz.

Kimileriniz iş hayatıyla alakalı yeni kararlar almaya çalışıyor kimileriniz ise bulunduğu alanda güçlü bir şekilde kendini ifade etmeye çalışıyor. Fakat dikkat edin, sürekli düşündüğünüz şey, kendiniz adına hareket etmek. Çünkü yeni bir dünya kurmak istiyorsunuz. Bu masum bir istek olabilir. Fakat unutmayınız ki, bireysel olarak hareket etmeye çalışırken bağlı olduğunuz insanları, sorumluluklarınızı unutmamanız gerekiyor. Öyle bir düzen kurmalısınız ki, hem siz hem de sevdiğiniz insanlar bundan yarar görebilsinler. Yani herkes için en yararlı olabilecek kararı vermeye çalışmanız lazım. Tabi bugünkü enerjiler altında bu pek mümkün olmayabilir. Siz yuvanızla alakalı veya birlikte yaşadığınız insanlar, düzeninizle ilgili konularda sorunlarınız olsa dahi bencil düşünmeyiniz. Acil kararlar vermeden önce mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bu umutlarınızı gerçekleştirmeniz konusunda da size yardımcı olabilir.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #194
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
16.08.2008


Sizi uğraştıran hatta üzen bazı konularla ilgili olabilecek olan yeni gelişmeler sakinleşmenize ve herşeyi daha huzurlu bir şekilde düşünmenize sebep olabilirler. Bu gün birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır. İlk başta bu durum sizi zorlasa da kısa zaman içinde duruma uyum sağlayacak ve herşeyi beceriyle halledebileceksiniz. Bu gün ölçülü ve mantıklı kararlar almaya uygunsunuz.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 16.08.2008


Sevgili Akrepler Aslan-Kova burç düzlemi üstünde saat 21:16 itibariyle meydana gelecek Ay tutulması(Dolunay) sizler açısından aile yaşamınız, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yuvanızdaki değişimler konusunda önemli olacağının göstergesi gibi. 1 Ağustos tarihinde meydana gelen Güneş tutulmasında, toplumsal hayatınız, mesleki seçimleriniz konusunda olabilecek yeni gelişmelerden söz etmiştik. Kariyer hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek için, güven duygunuzu ön planda tutmalı, cesaretli davranmalı ve üst konumda bulunan kişilerle iyi ilişkiler kurmaya çalışmalıydınız. İşte bugünkü dolunay etkisi ise, ailenizle olan ilişkiniz ve yuvanızla alakalı konularda aşırılığa kaçmadan, tepkisel davranmadan gerekli uzlaşı içinde anlaşmaya çalışmanın göstergesi olarak değerli.

Kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmek yeni bir sayfadan hayata bakmak istiyorsanız, iç dünyanızdaki güven duygusunu muhakkak ayakta tutmalı fakat herkesin yararına olacak şekilde ayarlamalarda bulunmalısınız. Ruhunuzun derinliklerinde bulunan özgürlük dürtüsünü herkesin yararına olacak şekilde düzenleyebilirseniz hem dış dünyada başarılı girişimlerde bulunabilir hem de yarınlarınızı garanti altına alabilirsiniz. Sabit fikirli davranmak yerine, birlikte yaşadığınız kişilerin de onayını almaya çalışmanız, yeni değişimlerde onların da fikirlerine başvurmanız gayet mantıklı. Sadece bireysel arzularınızı tatmin etmeye çalışmak ve kendiniz dışındaki insanların ne düşündüğünü önemsememek son derece yanlıştır. Bu durum doğal olarak eviniz sınırları içinde bir kopuşun göstergesi ve bir ayrılığın işareti olabilir. Böyle bir durum yaşamamak için lütfen bilinçli isteklerinizle duygularınız arasındaki dengeyi iyi kurmaya çalışınız.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazar , 17.08.2008


Sevgili Akrepler bugün, ilişkinizi birebir ilgilendiren konularda hem mükemmellik isteğiniz yoğundur, hem de kendinizle çelişkiye düşme sorunu yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişi, size haksızlık yapsa da, sanki önemli birşey değilmiş gibi ona şefkatle yaklaşır, sorun olmadığını söyleyebilirsiniz. Daha sonra ise olayı tekrar düşünüp pişman olur, kendi içinizde irdelemeye başlayabilirsiniz. Fakat işin ilginci normalde bunu karşınızdaki kişiye belli eder, konuşurdunuz. Neden yaptığını sorar, yapmaması gerekenleri söylerdiniz. Hatta daha ileriye giderek en ince detayın bile üzerinde dururdunuz.

Oysaki bugünkü enerjiler altında, tam tersine bütün bunları kendi içinizde yaşamaktan yanasınızdır. Yeter ki o üzülmesin veya sorun çıkmasın diyerek herşeyin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kendi içinizde yaşanan bu çelişki hakikaten rahatsızlık verici olabilir. O nedenle net ve kesin tavır alarak konuşunuz ve ilişkinizi yıpratacak bir şeye izin vermeyiniz. Minik sorunların üstünde durarak, asıl halledilmesi gereken konudan uzaklaşmayınız.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazartesi , 18.08.2008


Sevgili Akrepler, bugün Ay Balık burcu seyri altında aşk hayatınızla alakalı her konuda üstünüzdeki ağırlıklardan kurtulma isteğiniz yoğun olabilir. İletişim ve haberleşme konularında enerjilerin sizden yana akacağı bugünü iyi bir şekilde değerlendirmenin yolu, baskı yaratabilecek kim ve hangi olay olursa olsun uzak durmanızdır. Yani dışarıdaki insanlar bırakın bildikleri gibi konuşmaya devam etsinler. Siz öncelikle kendi hedeflerinizi ve amaçlarınızı düşünün. Bilinçaltınızda yer etmiş eskiye ait başarısızlıkları düşünmek yerine, şimdi zamanı merkez alarak yeniden ayarlamalarda bulunmak faydalı olabilir. Belki de o zaman gözünüzden kaçan bazı noktalar nedeniyle başarılı olamamıştınız. O zaman gelin bugün sistemli ve metotlu bir şekilde işlerinizi yoluna sokarak mantıklı kararlar almaya çalışın.

İletişim ve haberleşme açısından son derece etkili olan bugünkü enerjiler, ileriye dönük hedefleriniz adına gerekli kişilerle bağlantıya geçebilmeniz açısından da yararlıdır. Üst konumda bulunan yetkili kişilerle diyalogunuzu güçlü tutarak amaçlarınıza ulaşmaya çalışınız. Sorumluluklarınızın farkında olarak eğitim, iş hayatınız, bilgi ve deneyim kazanmak adına girişimlerde bulunmaya çalışmanız size kazançlar olarak geri dönebilir. Yakın çevrenizde bulunan büyüklenirinizle diyalogunuzu karşılıklı olarak güçlendirmeye çalışmanız bundan sonraki hedeflerinizde desteklenmeniz anlamına gelebilir. Kısaca günlük enerjinizin dikkatli kullanılması halinde sizden yana olduğu görülmektedir. Böylece haftaya iyi bir adım atmış bulunmaktasınız

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 19.08.2008



Sevgili Akrepler ikinci yönetici gezegeniniz Mars saat 13:00 itibariyle Terazi burcundaki seyrine başlamış olacaktır. 4 Ekim tarihine kadar devam edecek bu seyir altında öncelikle hayatınızı yakından ilgilendiren her konuda, bu ister ilişki, ister iş, isterse başka bir alanda olsun dengeli bir şekilde hareket etmeniz gerektiğinin göstergesi olarak önem taşımaktadır. Şimdi sizler geri plana çekilerek, zihinsel açıdan düşünmelisiniz. Yaşamınızda hangi konularda sorun var, nerelerde tam olarak hareket edemiyorsunuz, ne gibi eksikleriniz var, bunları şöyle bir kafanızın içinde düzenlemeniz lazım. Belki bu dönemde çok mücadeleci olmayabilirsiniz, yani hani şu güç ve kontrol kurmaya yatkın olan tavırlarınızda yumuşama görülebilir. Sanki bazı şeylere susmanız gerekiyormuş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Neredeyse iki ay sürecek bu etki altında öncelikle ilişkinizden başlamak üzere son zamanlarda neler yaşadığınızı, ne gibi deneyimlerden geçtiğinizi, şu anda bulunduğunuz noktayı bir gözden geçirmelisiniz. Bu dönemde olaylar sizi öyle noktaya getirir ki, artık vadesi sona ermiş, size hiçbir şey vermeyen, sıkıntı doğuran herşeyi net olarak saptayabilir ve 4 Ekim günü itibariyle yaşamınıza yeni bir yön çizerek yola devam edebilirsiniz.

Tabi ki bütün bunların oluşması için gerçekçi hareket etmek esastır. İlişkinizi düzenleyin fakat ortaya çıkabilecek sorunları da üstünü sıvazlamadan net olarak tespit edin. Bu son derece önemli. Evet sadece beraberliğiniz değil, iş anlamında da aynı şekilde araştırmalarınıza devam etmekte fayda var. Kimlerle işbirliği yapmanız gerekiyor, ortaklığınız konusunda gelinen son durum nedir, hangi konularda anlaşmazlıklar ve doyumsuzluklar yaşamaktasınız, bunları da tespit ederek çözümlemeye çalışın. Bu enerji altına iki yönlü düşünmek kolay olacağından olayları iki boyutuyla da ele alabilirsiniz. Bu sizin açınızdan olumlu olabilir. en azında durduğunuz noktayı iki yanıyla da görmüş olursunuz, belki atak olmayabilirsiniz ama sonucunda benim için en hayırlısı bu demeniz mümkün olabilir. 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık
burcunda boşluğa gireceğinden, aşk hayatınız ve kendinizi ifade konularında sakin düşünmek ve hareket etmek esastır. 17:10 da ise Ay koç burcunda seyretmeye başladığında günlük koşuşturmanızda hareketlilikler göze çarpmaya başlayabilir.
alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #199
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008

Bu gün yeni işlere başlamaktan kaçınmalısınız. Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz fakat gene de sizden yardım istemek için gelen kimselere istedikleri yardımı sunmalısınız. Bugün sizi sadece isteyip de, gerekli gayreti sarfetmemek durdurabilir. İş konularında ciddi ve kararlı olmalı ve de cesaretinizi kırmamalısınız.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Çarşamba , 20.08.2008


Sevgili Akrepler bugün, Ay Koç burcu enerjisi altında, gündelik iş temposu ve sağlığınızı yakından ilgilendiren konularda, girişimci olmanız halinde olumlu enerjiniz mevcut. Fakat siz bunu dramatik bir şekilde kullanarak, yani güçsüzüm, hayat üzerime geliyor, ne kadar yalnızım tarzı bir düşünce şekliyle ele alırsanız işte o zaman kendinizi başkalarına teslim etmişsiniz demektir. Oysaki bugün, atılımda bulunarak, kafanızın içindeki herşeyi, işiniz ve toplumsal statünüzle ilgili alanlara yönlendirirseniz dağılmaktan kurtulur ve kendinizi mesleki konularda da gösterme cesareti bulabilirsiniz. Kafanızın içinde bazı karışık düşünceler oluşabilir. Birbirini zincirleme takip eden fakat birbiri içinde tutarsız olan bu düşünceler nedeniyle kendinizi kimi anlarda tuhaf hissedebilirsiniz. Hepsini tek tek ele alsanız bile işin içinden çıkmanız oldukça güç gelebilir. O kadar çok şeyi planlamak gerekiyor ki ve bunu yaparken de sakin ve sabırlı olmak gerekliliği var.

Mesleki konularda patron veya üstünüz pozisyondaki insanların sabit fikirli görüşleri veya ailenizin sizin üzerinizdeki denetimiyle baş edebilmek için herşeyden önce sakin olmaya çalışmalısınız. Sizin hoşgörünüzün sınırları olmadığı gibi, sizi alt etmek için üzerinize ne kadar gelirlerse gelsinler siz yine de sabırlı bir şekilde davranmaya çalışınız. İşinizle ilgili konularda gereksiz riskler almaktan uzak durunuz. Kimi zaman sağlığınızı bile düşünmeden çalışarak kendinizi zor durumlar içine sokmayın. Bazı şeyleri unutmak için kendinizden geçercesine koşuşturmak veya tam tersi hiçbir şey yapmadan aynı noktada durmak gibi çelişkili ifade tarzınızı dengede tutmaya gayret gösterin. Ayrıntılar üzerinde fazlaca durarak asıl hedefinizden uzaklaşmadan kendinizi yönlendirmeye çalışmanız da gayet faydalı olacaktır.


alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar