Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 22

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.122 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 29.08.2008
Sevgili Akrepler dün itibariyle mesleki konularda etkisi devam etmekte olan Ay Aslan burcu seyri ruhsal açıdan güne yine hakim gözüküyor. Bugünkü diğer enerjileri de göz önüne alırsak dikkatli yaklaşımlar içinde olmak son derece önemli. Özellikle platonik tarzda ilişkiler ve yaşamsal hedefleriniz açısından kusursuzluğa verdiğiniz pirimin artışı fakat maddi kazanımlarınızın düşük oluşu nedeniyle gerilim yaşamanız mümkündür. Peki bugünü olumlu ve sakin bir şekilde geçirebilmek için ne yapmak gerekiyor. Öncelikle, ne olursa olsun, aşırı endişeli tepkiler vermek lazım. Bu hem çevrenizle hem de özel ilişkinizle alakalı konularda önemli. Etrafınızdaki insanları yargılar tarzda analiz etmek yerine herkesi olduğu gibi kabul etmeniz gerekiyor. Nedenini bir türlü anlayamadığınız kaygılarınız söz konusu olduğunda, hayata olan inancınızı ön planda tutarak hareket etmeniz gayet faydalı. Böyle davrandığınız zaman, maddi kazanımlarınız açısından kendinize olan güven duygunuzu yükseltmeniz kolay.
Sponsorlu Bağlantılar

Hatta bu gücün sayesinde halk dilinde, ekmeğini taştan çıkarır sözüne uygun hareket etmeniz mümkün. Çünkü bu enerji hırsınızı körüklemekte. Bir de buna, Ay gezegeninin Aslan burcundaki ifadesel gücünü eklediğimiz zaman, bilinenin aksine günü gayet olumlu geçirmek mümkün olabilir. Bugünün bir başka etkinliği ise, iletişim ve haberleşme gezegeni Merkürün Terazi burcunda başlayan seyridir. 23 Eylül-15 Ekim tarihlerinde geri harekete geçecek ve 4 Kasım tarihine kadar da bu pozisyonda kalacaktır. Bu enerjinin sizler açısından en önemli yanı, başta ilişkiler olmak üzere yaşamsal her konuda geri planda gayet güçlü bir gözden geçirişte bulunmanız anlamına geldiği gibi, gizli ve yasak bir ilişkinin de göstergesi olabilir. Bu konudaki tüm ayrıntılı bilgileri Eylül Aylık yorumunuzda okumanız için hazırlamaktayım

alıntı.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #212
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
01.09.2008

Sponsorlu Bağlantılar
Aslına bakarsak bu dönem sizin için gerçek bir mücadele devresi olacak. Bu da eğer iyi değerlendirebilirseniz hem fiziki hem de manevi yönden sizi güçlendirebilir. Bununla birlikte canınız biraz sıkılabilir. Ne yapalım, katlanmak zorundasınız. İçinde bulunduğunuz gerginlik size yoğun duygular getirse de daima herşeyin tatlıya bağlanabileceğini hep anımsayın.

alıntı

Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
2 Eylül 2008       Mesaj #213
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
02.09.2008

Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz. Çünkü sizden habersiz bazı yenilikler uygulanmaya konulmuş olacaktır. İlginizin dışarıda oluşundan bu değişiklikleri pek farketmemiş olabilirsiniz. Manevi ve ruhsal ilişkiler kurmak, bunları geliştirmek için iyi bir dönemin içindesiniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
3 Eylül 2008       Mesaj #214
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
03.09.2008

Birden gelişen bir olay ve bir zorlanma sizi sıkıştırmışa benziyor. Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz. Hatta birisinin size karşı giriştiği sözlü saldırılar artabilir. Boşverin ve muhatap olmayın. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Hafta ortasında aile içinde çıkabilicek bir tartışma ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #215
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
04.09.2008


Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir. Bugün herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Zamanı iyi kullanmaya çalışın. İçinde olduğunuz şartları dikkatli değerlendirmeniz aşk hayatınız açısından daha olumlu olacaktır. Olayları bir de karşı taraf açısından değerlendirin.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #216
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Perşembe , 04.09.2008
Sevgili Akrepler güne, burcunuzda ilerleyecek Ay enerjisi altında başlamaktasınız. Bu güç sayesinde isteklerinizi elde etmeniz kolay olduğu gibi, değişimlerde bulunmanız da mümkündür. Fiziksel açıdan kendinizi oldukça canlı hissedeceğiniz için, her aktivitede ön saflarda yer alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların size duyduğu ihtiyacın farkında olarak, elinizden gelen desteği verebilir, sahip olduğunuz herşeyi kontrol altına alarak korumaya çalışabilirsiniz. Bir kartal gibi kendi zirvenizde olmanın hazzını yaşarken, başkalarının size gıptayla baktığının farkındasınızdır. Bu ise tatmin olmak ve günü başarılı bir şekilde geçirmek adına gayet olumlu bir durumdur. Ayrıca bu enerji başkalarının görüşlerine karşılık kendi fikirlerinizi kabul ettirebilmeniz açısından da sizi destekleyicidir.

Günün, tüm burçlar üzerinde etkili olan bir başka enerjisi ise, ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda bağlı bulunduğunuz alan ve liderliğini yaptığınız her türlü konuda korkularınızdan emin olmanızı sağlayıcıdır. Şimdi kendinize yeni bir yön, düzen ve disiplinli bir şekilde çalışmanızı sağlayacak bir sistem kurmanız halinde başarı kendiliğinden gelecektir. Sadece yapmanız gereken, ayrıntıların farkında olmak, başkalarıyla ortak çalışmanın size katacağı gücü en iyi şekilde değerlendirmek ve muhakkak günü gününe çalışmayı, işlerinizi düzene koymayı, ılımlı yaklaşımlar içinde hareket etmeyi gönüllü bir şekilde kabul etmektir. Bu etki altında, otorite konumunda bulunan güçlü insanlardan destek görmeniz veya sizi yönlendirmeye çalışmaları mümkündür. Fakat bu yönlendirme sizin açınızdan oldukça faydalıdır. Böylece bir hamur gibi hayatınızı şekillendirebilir, içinizdeki potansiyel gücü farkedebilirsiniz. Zaten bu güç belirli bir amaca kitlendiği zaman gerisi artık kolaydır. Kimi zaman zorluklar yaşansa, bile sonuçta geleceğiniz noktayı düşündüğünüzde ve kazancınızı hesapladığınızda, aslında yorularak geride bıraktığınız her basamağın, sizi kendi zirvenize götüren bir atlama taşı olduğunu anlayabilirsiniz

alıntı.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008       Mesaj #217
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008 - Bugün

PARA, AŞK,
İŞ, SAĞLIK
Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Sizin gibi canlı bir kişiliği kimse üzmeyi başaramıyor. Sağlığınız yerinde.

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #218
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 05.09.2008
Sevgili Akrepler günlük enerjiler altında, her burç mensubu yaşamının bazı alanlarında, zorlanma yaşayabilir ve belirsizliklerle mücadele etmek zorunda kalabilir. Sizler açısından bu enerjinin etkili olduğu konuların başında, ruhsal sağlığınız, sırlarınız, henüz çözüme kavuşmamış sorunlarınız, bitirilmesi gereken işleriniz, inancınız, gizli ilişkileriniz önemli bir yer tutmaktadır. Fakat bugünün enerjileri altında, günü huzurlu bir şekilde geçirmek ve gelecek günlerde bir problem yaşamamak için, gayet sakin bir şekilde hareket etmek, bazı konularda ısrarlı davranmamak son derece önemlidir. Çünkü henüz olgunluğa erişmemiş şartlar veya belirsizlikler nedeniyle tam bir güvenlik sağlamak ve bunu sürdürmek mümkün olmayabilir. Burada yapılması gereken, olayları gereğinden fazla abartmadan, sadece son durum çerçevesi içinde ele alarak düşünmek olmalıdır.

Ayrıca bir başka hatırlatmada bulunmak istediğim konu, gizli ve son derece mahrem ilişkinizle ilgili sırlarınız, bu durumu çekemeyen kişilerin ileri geri konuşması veya size ait önemli bilgileri, uluorta konuşmaları, ailenizin huzurunu kaçırıcı olabilir ve bunun sonucunda yanlış kararlar almanız mümkün olabilir. Saat 18:45-Cumartesi 10:00 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından her zaman olduğu gibi, sakin ve olgun yaklaşımlar içinde bulunmak, hangi konuda olursa olsun ani kararlar vermemek gerekir. Akşam saatlerini hoşunuza giden aktivitelerle değerlendirmeniz, boşluktaki saatlerin değerlendirilmesinde faydalıdır
alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #219
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 05.09.2008


Akrep - Eğlencenin keyfini sürün.


Çok eğlenceli bir Cumartesi günü sizi bekliyor. Gündüz yapacağınız alış-verişlerde çok lüks tüketime kaçmamaya gayret ederseniz iyi olur. Akşam sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak, eğlenmek size çok iyi gelecek. Neden sevdiğiniz insana gerçek duygularınızı söylemekten korkuyorsunuz? Onun sizi hiç bir zaman suistimal etmeyeceğine inanmalısınız.

JollyJoker - avatarı
JollyJoker
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #220
JollyJoker - avatarı
Ziyaretçi
i$te beniM burcuM Msn Happy

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar