Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 23

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.122 Cevap: 1.754
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #221
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 06.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar
Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #222
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 06.09.2008
Sevgili Akrepler bugün, maddi ve manevi anlamda, sizin için değerli olan her konuda, coşku dolu tepkiler vermeye hazır gibisiniz. Hayatın sorumluluk dolu kısmıyla olan bağlantınızda ve sizin üzerinizde etkili olan problemlerle baş edebilmenin yolu tabi ki yüksek moralden geçiyor. Ay Yay burcu seyirlerinde ise, genel olarak tüm burçlar çocuksu ve inanç dolu hareket ettiklerinden, sorunlar biraz daha kulak arkası edilebilir. Bundan siz de payınıza düşeni alacağınız için, bugün hoş bir gün geçireceğinizi düşünmekteyim. Ayrıca bu enerji, güçlü görünme, hakimiyetinizi elinizde tutabilme fakat bir o kadar da duygusal olan kişiler için coşku verici, moral depolayıcı bir yansıma yapabilir. Kazanımlarınızı belli bir bütçe sınırı dahilinde kontrol etmenizin güç olduğu bugün, siz yine de gerekli ve gereksiz ayrımını iyi yapabilirseniz eve döndüğünüzde pişmanlık duymamış olursunuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Günün bir başka enerjisi altında ise, eğitim hayatıyla alakalı konularda henüz gereksinimlerini tamamlamış olan kardeşlerimiz ve aileleri için de belli bir masraf günüdür. Ben onlara şimdiden başarılı bir öğrenim dönemi diliyorum. Bildiğiniz gibi bugün Açık Öğretim sınavı var. Akrepler üst yönetimin her zaman vazgeçilmez kişileridir. Sınava girecek kardeşlerimizi de başarılı bir gün diliyorum. Yay burcu yüksek eğitimle alakalı olduğundan sınavınızın umduğunuz gibi geçeceğini düşünüyorum. Anne ve Baba Akrepler için bugün maddi açıdan bazı zorluklar olsa da, onlar buna seve seve gerçekleştireceklerdir. Gördüğünüz gibi, enerjiler sayesinde bir çoğunuz olumlu bir Cumartesi geçirebileceksiniz

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #223
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Pazar , 07.09.2008



Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek. Para konusundaki endişeleriniz çok yersiz. Yakınlarınızdan borç alabilirsiniz. Birinden alacağınız bir armağan teklif yerine geçebilir. Bu teklifi değerlendirin. Sigarayı azaltın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #224
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazar , 07.09.2008
Sevgili Akrepler bugün, 30 Ağustos tarihindeki yeniay süreciyle başlattığınız planların, yaşamsal mücadelenizin, hedeflerinizin, dostlarınız ve grup ilişkileri kanalıyla kendinizi dış dünyaya tanıtımınızı içeren tüm konuların tekrar gözden geçirilmesi ve yapılacak olanların ayarlanması zamanıdır. Ne olursa olsun, kararlılık ve cesaretle bunları ele alabilirseniz, büyükleriniz, arkadaşlarınız ve popüleriteniz sayesinde altından kalkamayacağınız bir şey olamaz. Yeter ki kararsızlık göstermeyin ve girişimde bulunmaktan çekinmeyin. Sorunları hasıraltı ederek yaşamaya devam ederseniz, biliniz ki bu durumlar kendini tekrarlamaya devam edecek ve yine sizi bir şekilde rahatsız edecektir. Önünüzde aşmanız gereken birçok engelle baş edebilmek için öncelikle hayatınızı yeniden şekillendirmeli ve yapılandırmalısınız. Bütün bunların farkında olarak yapacağınız tüm gözden geçirmelerin oldukça işinize yarayacağını söylemek mümkün.

Böyle bir enerjinin Pazar gününe denk gelmesi bana göre gayet olumlu bir durum. Çünkü oturup düşünebilmek, planlar yapabilmek açısından vakit bulmanız mümkün. Düzenlemelere devam ediniz ve sizi ileriye götürecek hamleler için detayları tekrar gözden geçiriniz. Bütün bunları gerçekleştirmeniz halinde 15 Eylül tarihindeki dolunaydaki gerilimlerle baş edebildiğiniz gibi, olumlu girişimlerde de bulunabilirsiniz.
Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, yakın çevrenizle olan ilişkinizi pozitif yönde etkileyecek olan durumlar sayesinde, iletişim, bilgilenme, seyahat, iş görüşmeleri, eğitim ve kardeş ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu enerjinin abartıya yol açan bir yanı vardır. Bunun bilincinde olarak her ne olursa olsun, dikkatli olmayı, düşünmeyi ve sorumluluklarınızın farkında olmayı ihmal etmeyiniz. Sizden büyük kişilerle iletişiminizi güçlü tutunuz, üzerinizdeki hakimiyet kurması muhtemel insanlarla iyi geçininiz. Özellikle eğitiminizi ilgilendiren konularda doğru tercihlerde bulununuz

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #225
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Pazartesi , 08.09.2008


Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #226
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Salı, 08.09.2008

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın. Yoksa zararını siz görürsünüz. Sevdiklerinizi siz arayın. Hep onların aramasını beklemeyin. Onlara küçük hediyeler verip gönüllerini alın, onları şımartın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #227
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 09.09.2008
Sevgili Akrepler yakın çevrenizle olan ilişkiniz açısından sizi ciddiyet içinde düşünmeye sevkeden Ay Oğlak burcu enerjisi altında güne başlamaktasınız. Bu etki altında, gerek konuşmalarınız ve gerekse tavırlarınızla yaşınızdan daha olgun hatta ciddi durmanız mümkündür. Bir yandan iş hayatının kendi içindeki kavgası, diğer yandan yeni bir şeyler yapma isteğiniz doğal olarak kolay değildir. Kimileriniz için bunun anlamı, kafanızın içindeki hedeflere varabilmek adına organize olmanız gerektiğini gösterirken kimileriniz için belli bir konuda liderliğinize duyulacak ihtiyaçtır. Fakat her açıdan dışarıdaki dünyanın kendi kuralları size dayatımlarda bulunacağı için, sizin de oyunu kuralına göre oynamak mecburiyetiniz vardır. Esasında böyle bir enerji altında bir önemli husus ise, herşeyden önce kendinize duyduğunuz güven ve inancınız konusunda ne olursa olsun şüpheye düşmemenizdir. Çünkü bu gidilen yol kadar geri dönmek olur ki, o zaman bunca çabanın bir anlamı kalmaz.

Ayrıca sırf yalnızlık duygusuna yenilmemek için etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmak yerine, size destek olabilecek kişilerle irtibatta bulunmanız çok daha faydalıdır. Eğer bazı insanların sizi engellediğini hatta yaşamınızda kalmaları halinde daha büyük sorunlar oluşturabileceklerini düşünüyorsanız, lütfen bundan sonrası adına somut kararlar almaya çalışınız. Yani gerekirse olgun yaklaşımlar içinde konuşarak bazı kişi ve durumları geride bırakmaya çalışınız. Çünkü bu sizin yaşamınız ve huzurlu, güvenli bir hayat sürmek istiyorsanız artık bazı şeyleri dur demeyi bilmelisiniz

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #228
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Çarşamba, 10.09.2008
akrep
Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin. Yaşadığınız değişikliklerin yarattığı stres midenizin hassasiyetini arttırabilir.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #229
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #230
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar