Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 24

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.131 Cevap: 1.754
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #231
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Salı, 16.09.2008

Sponsorlu Bağlantılar


Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #232
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Akrep -Çarşamba, 17.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak. Sizi bir ev partisine davet edecekler. Burada çok eğlenceli saatler geçireceksiniz. Neşeli insanlarla bir arada bulunmak size ilaç gibi gelecek. Hayata toz pembe bakacaksınız. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

Perisu - avatarı
Perisu
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #233
Perisu - avatarı
Ziyaretçi
akrep burcu erkegi kadar kiskanc bir erkek yok yeryuzundeMsn Happy
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #234
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
20 Eylül 2008

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #235
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Eylül 2008

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir. Bazılarınız çok hoş insanlarla karşılaşabilir, dahası tutkulu bir şekilde aşık olabilir. Biraz değişiklik yapmaya çok ihtiyacınız var. Sevdiklerinize sürprizler yapın. Çalıştığınız ortam şık giyinmeyi gerektiriyor. Giyim kuşamınıza dikkat edin. Kendinize yeni birşeyler alın. Tatile çıkmayı düşünün.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #236
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
24 Eylül 2008

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008       Mesaj #237
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008 - Bugün

PARA, AŞK,
İŞ, SAĞLIK
İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek. Duygusal ilişkilerinizle ilgili ayrıntılara kafa yormanıza hiç gerek yok. Çünkü herşey yolunda gidiyor. Bu günlerde çok düzenli çalışıyorsunuz. Bu da sizin yararınıza çünkü patronunuz da bu çabanızın farkında. Sağlığınızdan şikayet etmeden önce bir check-up yaptırın. Zira biraz hastalık hastasısınız.

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #238
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
02.10.2008

Bu aralar her gördüğünüz insana akıl vermeye bayılıyorsunuz. Bakalım siz hayatınızda her şeyi doğru mu yapıyorsunuz? Adınız yakında “ukala”ya çıkarsa, hiç şaşırmayın.
Birlikte olduğunuz insanın sizinle cinsel fantezilerini paylaşması söz konusu. Belki de daha önce sizi bu kadar heyecanlandıran başka bir şey olmamıştır.

alıntı..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3 Ekim 2008 - Bugün
Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Ekim 2008       Mesaj #240
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
6 Ekim 2008

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar