Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 26

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.131 Cevap: 1.754
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
22 Ekim 2008       Mesaj #251
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
22 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Ekim 2008       Mesaj #252
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın. İş ve aşk birarada yürümez demeyin. Yeni kişilerle tanışın. Belki de aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız. Deniz ve güneş sizin için iyi olabilir. Böylece yoğun temponun stresini üzerinizden atabilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #253
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 28.10.2008
Sevgili Akrepler, hatırlarsanız 29 Eylül tarihinde Terazi burcunda meydana gelen yeniay enerjisinden sizlere söz ederken, duygusal ve ruhsal açıdan yaşamınızı yeniden düzenleyebilmek adına, kendinizi gözden geçirmeniz, karmaşa ve sorun yaratan herşeyi saptayarak geride bırakmanız kısaca arınmanız adına gayet etkili olan bir destek kuvvettir. Öncelikle burada yapılması gereken, henüz yapılandırılmamış, belli bir noktaya odaklanarak gözden geçirilmemiş ve sırf bu yüzden sürekli sorun yaratmakta olan konuların, ele alınarak çözümlenmesi gerekmektedir. İşte bugünkü enerji ise, bu yazılanlar doğrultusunda son karar anlamındadır. Yani siz geri planda kalarak gözden geçirdiğiniz noktaları yürürlüğe koymalı ve artık yeniye yer açmalısınız.

Öncelikle şu sorulara kendi yaşamınız açısından düşünerek cevap vermeniz faydalı olabilir. Geçmişle hesaplaşmanız sona erdi mi, hala eskiden yaşadığınız fakat bir türlü unutamadığınız kişiyi özlüyor musunuz. Şu andaki ilişkinizden memnun musunuz ve aksayan noktalar nedir. Hangi konularda hayır demeyi bilmiyorsunuz. Yenilikte bulunmaya hazır mısınız, mutsuz olduğunuz halde ilişkinizi sürdürüyor musunuz. korkularınız nedir ve bunlarla yüzleşmek için neler yapıyorsunuz. Bu sorulara içtenlikle cevap verebilir misiniz. Yukarıdaki her sorunun cevabı için, saat 12:05-13:48 Ay gezegeninin boşlukta olduğu zaman dilimi gayet uygundur. Bu cevaplara göre bugün yeni kararlar alarak yürürlüğe koyabilirsiniz. Saat 13:48 itibariyle Ay, Akrep burcunda ilerlemeye başladığında sizin için güzel bir dönemin başladığını bilmenizi isterim. Artık dış dünyaya pencerelerinizi açarak ben buradayım diyebilirsiniz
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #254
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Çarşamba , 29.10.2008
Sevgili Akrepler bugün evrenin size doğal bir armağanı olan Yeniay enerjisinin olumlu ışığı altında güne adım atmaktasınız. Burcunuzda oluşan yeniay, öncelikle fiziksel açıdan size güç ve canlılık katacak olan taze bir kuvvettir. Her yeniay toprağa ekilen bir tohum gibidir, sizler de şimdi yaşamınız adına kendinize bir hedef belirleyecek ve bir ay boyunca o hedefle alakalı olarak girişimlerde bulunacak ve bunun sonucunu aldığınızda, aynı o tohumun çiçek açması gibi canlanacak, güzelleşeceksiniz. Bu enerjinin desteğiyle, görünümünüzle alakalı bir değişime gidebilir ve çevrenizdeki kişileri daha çok etkileyebilirsiniz. Burçlar kuşağının en anlamlı ve çekici yüzüne sahip sizlerin, bakışlarınızdaki derinlikten kurtulabilecek çok az sayıda kişi vardır. Karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olmanızı sağlayan yeniay enerjisi, üstün özelliklerinizi farkedebilmenizde ve bunları güce dönüştürmenizde yardımcı bir güçtür.

Bu etki altında, girişimlerinizde cesareti, ifadenizde farklılığı, dış görüntünüzde çekiciliği, moral duygunuzda yükselişi hissedebilirsiniz. Başkaları üzerinde etkiniz fazlasıyla artar. Yeniay enerjisi size güçlü bir imaj kazandırabilir. Doğanızdaki gizli özelliklerinizi yüzeye çıkarak, dönüşümde bulunmanızı sağladığı gibi, sizi başkalarının gözünde saygın ve başarılı gösterebilir. Yaşamınız adına yeni bir karar vermek ve bunu uygulamak istiyorsanız yeniay enerjisi en uygun zamandır. Hayata daha bir enerjik, iyimser ve uzlaşı içinde bakmanızı sağlayan bu enerji, sorunlarınızı çözebilmenizde, kırgınlıklarınızı tamir etmenizde ve kendinizi yenilemenizde gayet etkili bir enerjidir. Zihniniz çalışma gücünü arttıran bu taze kuvveti istediğiniz her alanda kendinize rehber edinebilirsiniz. Sizlere önerim, burcunuzda oluşan bu yeniay enerjisinde olmasını en çok arzuladığınız bir şey için dilek tutun ve önünüzdeki bir ay boyunca, gerçekleşeceğine dair inancınızı kaybetmeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2008       Mesaj #255
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Perşembe , 30.10.2008
Sevgili Akrepler bugün, Akrep burcunda seyrini devam ettirecek Ay gezegeni, hedeflerinizle ilgili yetkili kişilerle irtibata geçmenizi, yeni dostluklar kurmanızı, eski dostluklar aracılığıyla güçlenmenizi, her türlü organizasyon, grup faaliyetiyle yakından ilgilenmenizi, ekip çalışmalarına önem vermenizi ve liderliğiniz olan konularda topluluklar içinde kendinizi göstermenizi sağlayıcı olabilir. Sizin için bu konular oldukça önem taşıyabilir, değerlerinize sahip çıkarak, korumaya ve kollamaya çalışabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere veya olaylara karşı daha şefkatli ve merhametli davranacağınız bugün, candan bildiğiniz tüm dostlarınızı sevgi ve ilgiyle kucaklayabilirsiniz.

Detaylar üzerinde çalışmayı ve başarıya ulaşmayı sırf kendiniz için değil, içinde yer aldığınız topluluk ve insanlık adına isteyebilirsiniz. Bugünün diğer bir etkisi ise, güvenliğinizi ilgilendiren konularda mesleğinizi daha fazla ön planda tutarak, sıkı çalışarak yaşamınızın kontrolünü ele geçirmek isteğinizin yükselişidir. Gün içinde detay gerektiren her konuda başarılı olabilir ve çevreniz tarafından çalışkanlığınız ve dürüst çalışmanızla takdir toplayabilirsiniz. Bilinçaltınızda tüm duygularınızı dış dünyaya sunmanız ve olumlu tepkiler almanız kolay olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #256
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 31.10.2008
Sevgili Akrepler güne, gerek kısa gezintiler gerekse çevrenizle irtibatınız açsından etkili olacak ve saat 00:45 itibariyle başlayacak Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Refah yaşamak arzunuzun daha ön planda olduğu bugün, doğal olarak parasal konularda aktif ve girişimci bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Şansınıza güvenme dürtünüz yüksektir ve açık fikirlilikle düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir konusunda tam olarak netlik oluşmadığından yaşamınızla ilgili yeni bir adım atmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Şu an için beklemede kalıyor oluşunuzun de sebebi bu olabilir. Eğer kafanıza uyan bir teklifle karşılaşsanız veya sizin direk ihtisas alanınızla alakalı bir durum olsa, tabi ki gereken hızlılıkta davranacağınız kuşkusuzdur.

İşte bugünkü Yay burcu seyri, içinizdeki umutlarınızı çoğaltmanız veya daha geniş açıdan dünyaya bakabilmenizde etkilidir. Bazen insan, hep aynı noktada kalacağını ve hayatının böyle düz bir rotada geçeceğini düşünebilir. Bu hassasiyet gayet doğaldır. Fakat bugünkü etkiler altında hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi daha kolay gibidir. Yaşama bile pozitif bir şekilde bakılabilir, yüreğinizde garip anlaşılmaz ama oldukça ateşli duygular vardır. Sanki bir yerden haber gelecektir veya sanki bir şey duyacaksınızdır. Öylesine bir ruh halidir ki bu, sizi rahatlatır ve sakinleştirir. Gün boyu devam edecek bu seyir altında sezgileriniz yoğunlaşır, öngörüleriniz keskinleşir. Bu durum sizi parasal konularda koruyucudur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #257
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 01.11.2008
Sevgili Akrepler, yay burcunda dünden bu yana seyrini sürdüren Ay gezegeni, sizler açısından maddi kaynak arayışınız konusunu gündeme taşıyabilir. Güvenliğinize her zaman önem verdiğiniz için gerek bugün gerekse önümüzdeki günlerdeki ödemeleriniz açısından şimdiden arayışlara geçebilir veya elinizdeki para miktarına göre düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Öncelikle durumunuzu sakin ve abartıdan uzak bir şekilde ele almalısınız. Etrafınızdaki insanları problemleriniz doğrultusunda etkilemeye çalışmamalı, mantıklı hareket etmelisiniz. Duygusal konularda da etkili olacak bu enerji altında ilişkinizdeki paylaşımlar konusunda dengeli hareket etmeli, gerektiğinde birbirinizin gönlünü almayı bilmelisiniz. Bilirsiniz aşkta gurur yoktur derler.

Ayrıca bu etkiler altında, görüşlerinizi açıklarken, kimsenin sizin gibi düşünemeyeceğinin bilincinde olmalı ve sırf kendinizi haklı göstermek adına baskı kurmaktan uzak durmalısınız. Borçlarınız konusunda, kendinizi haklı çıkaracak mazeretler bulmak yerine, bundan sonrası adına dikkatli hareket etmeyi, denk bir bütçe içinde harcamalarda bulunmayı mutlaka başarmalısınız. Durumu iyi Akrepler ise, borç vermemeye ve destek oldukları kişiler varsa bunlarla ılımlı bir şekilde anlaşmaya gayret göstermelidirler.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #258
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
1 Kasım 2008

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #259
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazar , 02.11.2008
Sevgili Akrepler, finansal konularda dikkatli olunmasını gerektiren, Ay gezegeninin Yay burcundaki seyri, saat 11:40-13:10 arasında boşluğa girişiyle iki misli önem kazanıyor. Bu zaman dilimi içinde bütçenizi aşabilecek alışverişlerden sakınmanız ve ihtiyaçlarınızı maddeler halinde not olarak karşılamaya çalışmanız faydalıdır. Bu gereksiz yere para harcamanızın da önüne geçebilir. Malum Pazar günü olduğu için, kimileriniz eğlenmek, kimileriniz ise kişisel gereksinimleriniz için dışarıya çıkmaktasınız. Kalabalık alışveriş merkezlerinde özel eşyalarınıza dikkat etmeniz faydalıdır.

Bu saat dilimi içinde, rahatlamak, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, dostlarınızla bir araya gelmek keyifli olabilir. Fakat maddi konularda söz vermek, ani kararlar almak sakıncalı olabilir. Saat 13:10 itibariyle oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, uzun zamandır gündeminizde olan konuların gözden geçirilmesi ve planların ele alarak pratik hayatta uygulanılabilir hale getirilmesi gayet kolaydır. Ayrıca eğitim, iş ve özel yaşamınızla alakalı mevzularda endişelenmenize yol açabilecek her noktanın aydınlığa kavuşturulması adına olumludur. Belki geri planda korkularınız yine vardır fakat bunun nedeni sağlam adımlar atmak ve bir daha yanılgı yaşamamak için gösterdiğiniz titizlik dolayısıyladır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #260
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazartesi , 03.11.2008
Sevgili Akrepler haftaya, Ay Oğlak burcu enerjisi altında başlamaktasınız. Çevrenizle olan her türlü temasınızda ciddi ve soğukkanlı tavırlar içinde olmanıza yol açan bu etki altında, sorumluluk duygunuz ön plandadır. Hayatın keyifli ve lezzetli yanlarının tadını çıkarmak yerine, görev duygusu içinde hareket etmek, kimi zaman sıkıcı olabilir. Fakat bu haliniz genel olarak gün boyu hakimdir ve çevrenizle olan her türlü temasınızda, genel manada sözü edilen tek ortak nokta, üzerinizdeki baskılar ve zorunluluklarınızdır.

Öğle saatlerinde oluşacak enerjiler altında ise, parasal konularda kısıtlı bir bütçe içinde hareket etmek yerine, daha özgür olmak, istediklerinizi almak, kazanımlarınızı çoğaltmak veya gönlünüzden geçene geçtiği anda sahip olmak arzunuz yükselebilir. Fakat içinde bulunduğunuz şartlar nedeniyle ileriye yönelik düşündüğünüzde, kafanızın içindekileri gerçekleştirmeniz, koyduğunuz hedeflere varmanız veya bir hedef belirlemeniz gayet güçtür. Akşamüstü saatlerine doğru kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz daha da yoğundur. Bir yandan bağ kurmaya gönüllü, güçlü bir ilişki yaşamak isterken, diğer taraftan, geçmişte yaşadığınız veya şu an sürmekte olan beraberliğinizdeki sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

İşte tam bu noktada kendinizi yalnız ve hatta sevilmeyen bir kişi olarak görebilirsiniz. Değerleriniz konusunda kafanız karışabilir. Çünkü hayatınızı yapılandırmak ve güvende yaşamak isterken, başkalarına uyma zorunluluğu can sıkıcıdır. Evet sevgili Akrepler, günlük enerjiler sıkıntı oluşturan cinsten. Ama her yeni gün başka bir umut başka bir heyecanı bünyesinde sakladığına göre, bugünü elinizden geldiğince sakin geçirmeniz, hoşlandığınız şeylere yönelmeniz faydalı olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar