Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 27

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.122 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #261
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 04.11.2008
Sevgili Akrepler güne başlarken özellikle sabah saatlerinde, aileniz, eviniz, duygu dünyanız, geleceğinizle alakalı konularda dikkatli olmanızı, ani tepkilerden uzak olmanızı ve yaşanabilecek yanılgılar karşısında sakin olmanızı öneriyorum. Saat 15:35 itibariyle Satürn-Uranüs gezegenleri arasında meydana gelecek karşıtlık enerjisi, somut ve belirli bir yön duygusu altında geleceğinizi şekillendirmeniz adına kendinizi gözden geçirmeniz, grup içinde liderliğinizi ilan edebilmek için eksiklerinizi tamamlamanız, başka insanlarla işbirliği içinde olmanız, düzgün arkadaşlıklar kurarak moral duygunuzu güçlendirmeniz, sosyal ilişkilerinize önem vererek dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz gibi konularda etkilidir. Bunların göze alınarak gerekli düzenlemelerin yapılması halinde, düzgün ve uzun ömürlü bir aşk hayatına sahip olacağınız gibi, sanatsal yeteneklerinizi keşfetmeniz de mümkündür.
Sponsorlu Bağlantılar

Çocuklarınızla ilişkiniz düzene girer veya yaşadığınız ilişki ciddiyete dönüşerek güzel bir yuva ve çocuk sahibi olmanız kolaylaşır. Saat 18:00 itibariyle iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür Akrep burcundaki seyrine başlayacaktır. 23 Kasım tarihine kadar devam edecek bu etki altında, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, liderlik gücünüzü göstermekten hoşlanabilirsiniz. Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda fikirlerinizin kabul edilmesi adına baskıda bulunabilir, zihinsel açıdan sert tepkiler verebilirsiniz. Fakat sizler açısından olumlu bir enerjidir. Düşüncelerinizi gayet açık ve net bir şekilde sunmanız anlamına gelir. Saat 18:00-Çarşamba 02:00 saatleri arasında Ay gezegeni Oğlak burcunda boşlukta olacağından, ne kadar haklı olsanız da, bu zaman dilimi içinde agresif konuşmalardan kaçınmalı, etrafınızla uyum içinde anlaşmaya çalışmalısınız.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #262
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
4 Kasım 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #263
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım 2008

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #264
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
6 Kasım 2008

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak. İhtiyacınız olan desteği hem sevdiğiniz kişiden hem de yakınlarınızdan göreceksiniz. Şu günlerde ailenizle birlikte bir akşam yemeğine çıkın. Bu onları çok mutlu edecek. Yaratıcılığınızı kullanarak daha çok para kazanabilirsiniz. Zira paraya olan ihtiyacınız daha çok artacak.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #265
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
7 Kasım 2008

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İleride yaratıcı yeteneğinizi arttıracak resim veya heykel kursuna kaydolmalısınız. Başarılı olacaksınız. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedeceksiniz. Ve bu moraliniz çevrenizdekileri de şevklendirecek.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #266
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
8 Kasım 2008

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #267
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 08.11.2008
Sevgili Akrepler bugün, sadece kendinizle alakalı değil, dostlarınız ve size ihtiyaç duyabilecek herkese yardımsever bir şekilde yanaşabilirsiniz. Bu durum içinde yer aldığınız kendi çevrenizin dışına çıkma isteğinizi çoğaltabilir. Dostlarla vakit geçirmek, sizinle aynı doğrultuda düşünün kişilerle sohbet etmek ve genel anlamda kafanızın içinde yapmayı düşündüğünüz işleri tamamlamak. Cumartesi oluşu dolayısıyla hem ihtiyaçlar hem de gerekli ziyaretler adına da uygun bir gün. Sabit görüş yapınızı biraz daha esnek tutabileceğiniz bugün, size söylenenlere tepki göstermek yerine anlamaya çalışabilirsiniz. Başkalarına yardım hisleriniz güçlüdür. Kafanıza takılan bir mevzuda bazı kişilerle konuşabilir ve rahatlayabilirsiniz.

Günün bir diğer etkin enerjisi ise, ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda partnerinizin suskun kalışının size olan yansımasıdır. Paylaşımda bulunmaya gönlü olduğunuz halde bu mesafe duygusu nedeniyle rahatsız olabilirsiniz. Toplumsal konumunuz açısından sorunlu bir ilişki yaşıyor imajı bırakmak istemediğiniz için eski kırgınlıklarınızı, aşk acılarınızı örtbas etmeye çalışmaktasınız. Özellikle Akrep burcunun ilk on iki gününde doğanlar için bu enerji, ciddi ilişkiler açısından yüreğinizin içinde çözülmemiş durumların yarattığı kaygıya dönüşebilir. Gün içinde sizin durumunuzu yakından bilen bir büyüğünüz veya güvendiğiniz bir dostunuzla bu durum hakkında konuşurken gerilim altına girseniz de size bu sohbetin iyi geleceğini söyleyebilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #268
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazar , 09.11.2008
Sevgili Akrepler bugün, kendinizi ruhsal olarak canlanmaya başlamış ve yaşamla mücadele etmeye hazırlanan bir kişi olarak hissedebilirsiniz. Yapmanız gerekenleri tasarladığınız şekilde yürürlüğe koymalısınız. Kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesi veya sözlerle etkilemesi mümkün değildir. Atak kimliğinizle etrafınızdaki kişileri etkiniz altına alabilir ve istekleriniz konusunda yönlendirebilirsiniz. Tavırlarınızda hem duygusallık hem de genel olarak bir hareketlilik hakim olabilir. Normal zamanlarda her istediğinizi elde etmek istediğinizde hiç düşünmeden öne atıldığınız halde bugün duygularınızı da hesaba katmayı ihmal etmeyebilirsiniz.

Gündüz saatlerindeki enerjilerin daha hassas oluşu nedeniyle, duygularıniz kimi anlarda kararlarınıza yansıyabileceğinden doğal olarak bu durum sizi ikilemde bırakabilir. Çünkü siz öncü bir enerjiyle hareket etmekten yana bir kişisiniz. Fakat bugünkü enerji hem manevi konuları ön plana getiren hem de aktif olarak hayatın içinde yer almanızı sağlayan bir etki yarattığı için zorlayıcı olabilir. Bununla baş etmenin yolu dengeyi sağlamaktan geçmektedir. Sevdiğiniz kişilerle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyiniz. Böylece hem dış dünyada güçlenir hem de onları mutlu etmiş olursunuz. Bugünkü enerjilerle baş etmenin yolu ancak bu şekilde gerçekleşebilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #269
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazartesi , 10.11.2008
Sevgili Akrepler haftaya Ay gezegeninin Koç burcu enerjisi altında başlamaktasınız. Bu etki altında, iş yaşamınızla alakalı konularda daha dinamik ve aktif bir şekilde hareket etmeniz mümkündür. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu, kavgacı ruhla hareket etmemek, etrafınızda bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde bulunmaktır. Ayrımcılığa karşı durmalı, haksızlıklar karşısında birlikte mücadele etmeli, bencil davranmak yerine birleşimci olunmalıdır. Böyle düşündüğünüzde, diğerleriyle bütünlük oluşturmanız kolay olduğu gibi, içgüdüsel bir şekilde, haklarınızı elde etmeniz de mümkündür. Tabi ki bütün bunlar bu enerjinin doğru bir biçimde kullanılmasıyla elde edilecek durumlardır. Yalnız şu var ki, Ay Koç burcu enerji günleri genelde kişinin kendi ihtiyaçları konusunda hassaslığının simgesidir. Bu nedenle agresif tavırlar içinde olmanız mümkündür.

Saat 23:20 itibariyle oluşan enerjiler altında, aşk hayatınızla ilgili konularda, değişim ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Üzerinizde denetim uygulanmasına izin vermediğiniz gibi, farklı ve sıradışı olan herşey dikkatinizi çekebilir. Çünkü bu aralar, içinizden bir ses, eskiyi bir kenara koyarak, yeniye yer açmanız gerektiğini söylüyor olmalı. Öyle bir heyecan kapınızı çalmalı ki, yaşanacak aşk, sizi doruklara çıkarmalı ve her nefes alışınızda, evet zor günler geçirdim ama şimdi gerçek aşkı buldum ve mutluyum diyebilmelisiniz. Bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Ayrıca sizinle aşk yaşayan bir kişinin sizden sonra bir başka insanla mutlu olması zordur. Çünkü bir Akrep, tutkunun ve gücün işaretidir. O gerçekten sevdiği zaman, sevdiği kişiyi, aşkının ateşiyle sarmasını ve kendini özel bir kişi olarak hissetmesini sağlayabilir. O zaman bugün uyandığınızda etrafınızda oluşacak pırıltıları, ilk siz görmeye çalışın.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #270
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
11 Kasım 2008

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız. O bu davranışa şaşıracak ama yeniden görüşmeyi teklif etmekten de geri kalmayacak. Etrafınızdakiler değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Bir diş bakımı yaptırmanın zamanı geldi.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar