Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 45

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.114 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2009       Mesaj #441
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Çarşamba , 22.07.2009
Sevgili Akrepler, saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, varoluşunuzun anlamı ve amacı hakkında daha kapsamlı düşünmenizi sağlayıcıdır. Şimdi durup bugüne dek yaşadığınız deneyimleri, tecrübeleri,,,, dış dünyada yayın, haberleşme, yolculuklar, işinizde uzmanlaşma, ticari faaliyetler, araştırmalar, yüksek eğitim, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı faaliyetler, yeni bir çevrede yeni bir hayata başlama, kendinizi geliştirme yoluyla uygulamaya başlamalısınız. Yani alanınızı genişletmeli, kendinizi geliştirmeli mutlaka ifade etmeye çalışmalısınız. Size rehber olacak, bilgilerinizi çoğaltacak doğruların peşinde koşmalı, görünenlerin ardındaki gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız. Bir çoğunuz bu sürede yaşınız gereği okulunuzu bitirmiş yüksek eğitim almaya başlayacak, bazılarınız yeni bir yuva kurarak yeni bir çevrede hayatını sürdürmeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız akademik anlamda eğitimini tamamlayarak, kimileriniz ise işinde gelişerek kariyer sahibi olabilirsiniz. Bu tutulma, yaşamsal amaçlarınızın altını belirleyici ve size kendi geleceğinizi yönlendirme konusunda uyarıcı bir enerjidir.
Sponsorlu Bağlantılar

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Yüksek eğitiminizi mutlaka tamamlayınız veya eğitim hayatına önem veriniz.

2- İlgili olduğunuz konularda uzmanlaşınız, kendinizi geliştiriniz.

3- Hayatı sadece kendi bakış açınızla ele almayınız. Diğerlerinin de fikirlerini öğrenmeye çalışınız.

4-Bütün inanç sistemlerine saygılı olunuz.

5- Körü körüne bir şeye inanmayınız, araştırınız, bilgileniniz, önyargılı davranmayınız.

6- Yasaları, kuralları öğreniniz. Kendinizi savunmanızı sağlayan doğru bilgiler edininiz.

7- Varoluşunuzun anlam ve önemini kavramanızı sağlayacak felsefe ve öğretiler hakkında bilgi sahibi olunuz.

8- Hangi durum ve hangi şartlarda olursanız olun, inancınızı ve kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyiniz.

9-Doğru bilginin peşinde olunuz.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla saracak doğanın şifalı bir el gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2009       Mesaj #442
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
23.07.2009
Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)
Sponsorlu Bağlantılar


Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemek derdinde değilsiniz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Yanınızda çalışan kişilerin son anda fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2009       Mesaj #443
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cumartesi , 25.07.2009
Sevgili Akrepler bugün aşk hayatınızla ilgili her konuda karmaşadan uzak, kendinizle barışık bir şekilde olayları analiz edebilirsiniz. Sağlam, güvenilir bir insan olduğunuz için çevrenizdeki insanların da aynı şekilde davranmasını istersiniz. Yalan dolan veya lafı evirip kişilere kesinlikle tahammüllünüz olmadığından seçiciliğiniz ön plana gelebilir. Bu konuda bugün şans sizden yana. Görüştüğünüz insanlarla, iyi bir kontak kurabilir ve uzlaşabilirsiniz. Doğal bir şansın sizi bulduğunu düşünebilir ve günü olumlu yönde değerlendirebilirsiniz. Eğer birlikte olduğunuz kişi Aslan, Boğa, Kova burcuna mensup bir kişi ise sizin düşüncelerinizin tam tersi düşünüyor olabilir.

Fakat bugün zıtlaşmaların önüne geçebilecek gücü elinde tutan kişi sizsiniz. Bu durum karşınızdaki kişinin de size uyması anlamı taşıyabilir. Kısaca özetlersek günü aşk anlamında iyi geçirebilecek burç mensuplarından birisi olarak bunun keyfini çıkarabilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilişkiniz veya çevrenizdeki bazı insanlarla gerginlikler oluşsa da, bunun genelde tüm burçlar için geçerli olan enerji yansıması olduğunu düşünürseniz bir sorun çıkmayacaktır. Büyüklük sizde kalsın sloganını benimseyeceğiniz bir gün diyebiliriz.

Gönlünüzce bir cumartesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #444
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009 - Bugün
Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2009       Mesaj #445
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Pazartesi , 27.07.2009
Sevgili Akrepler öncelikle yeni haftaya adım atarken, sakin ve mantıklı hareket etmenin önemli olduğunu söyleyebilirim. Ay gezegeninin Terazi burcu enerjisi altında başladığımız pazartesi günü, hem kendi içindeki yoğunluğu hem de zorlayıcı yanlarıyla sizleri bazı konularda baskı altına alabilir. İşte bu baskıdan kurtulmak ve günü daha olumlu geçirmek için öncelikle ilişkinizle alakalı mevzularda mantıklı olmalı, gereğinden fazla özveride bulunmamalı, eski hataların yaşanmasına izin vermemelisiniz.

Düzelir umuduyla veya düzeltirim diyerek iyi niyet göstermeniz, aynı olayların tekrar yaşanması anlamına gelebileceğinden dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Günün bir başka yansıması, mesleki konularda olabilir. Otoritelerle konuşmak ve isteklerinizi dile getirmek niyetinde olabilirsiniz. Böyle bir istek içinde olanlarınıza tavsiyem, karşınızdaki kişiyle ılımlı tarzda konuşmanız ve geçerli mazeretler sunarak akıllıca davranmanızdır. Böylece risk almadan ilerlemeniz mümkün olabilir.

Birlik ve beraberlik, huzur ve sevgi dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2009       Mesaj #446
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Salı , 28.07.2009
Sevgili Akrepler, 05:54-13:57 saatleri arasında Ay gezegeni Terazi burcunda boşluğa girdiği andan itibaren gündelik iş hayatınızla alakalı konularda her ne kadar dirençli ve çok hırslı bir şekilde çalışmak mümkün olmasa da, en azından sakin bir şekilde iletişimde bulunmanız yararlıdır. Adil ve tarafsız bir şekilde düşünmek, diplomatik tavırlar göstererek kimseye bulaşmadan işinizi görmek en faydalı yoldur. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, daha önce söz verdiğiniz görevleri belli bir plan dahilinde sürdürmek ve elinizden geldiğince rutin akışa ayak uydurmak yararlı olacaktır.

Saat 13:57 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz gereken alanlarda sizi destekleyici ve çevrenizdeki insanların dikkatini çekmenizi sağlayıcıdır. Günlük enerjilerin bir başka etkisi, ilişkinizdeki paylaşım ve bütünleşme problemlerinin üzerinizde yarattığı sıkıntı ve baskının göstergesidir. Bu durum hayatın güzel yanlarını hissetmenizin önünde engel gibidir. Doğal olarak gerilmeniz mümkündür. Yapılması gereken gün boyunca ılımlı düşünmek ve sorunları başka bir zamana ertelemektir. Elinizden geldiğince birbirinize destek olmaktır.

Hoşgörülü ve ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2009       Mesaj #447
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Perşembe , 30.07.2009
Sevgili Akrepler saat 15:56 olana dek burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeninin etkisi altında, kendinizi mükemmel bulmanız nedeniyle, etrafınızdaki herşeyin de mükemmel olmasını bekler ve talep edebilirsiniz. Bu bakış açısı doğal olarak hataları kabul etmemenize, herkesi eleştirmenize ve içten içe hırs bilemenize neden olabilir. Üzerinize gidildiğinde, baskıyla durdurulmaya çalışıldığınızda tepki göstermeniz, karşı saldırıya geçmeniz doğaldır. Çünkü bugün güç sizden yanadır ve ister istemez bunu etrafınızdaki kişilere göstermeye çalışabilirsiniz. Ay gezegeninin aneritik derecede(boşluğa girmeden önceki son dereceleri) oluşu, enerjinizi sert bir şekilde kullanmanıza neden olur ki, bu durumda tepkilerinizi bilinçli bir şekilde düzenlemeniz daha ılımlı davranmaya çalışmanız gayet önemlidir.

Günün bir başka etkisi altında, eviniz sınırları içindeki sıradışı tepkileriniz, kendinizi farklı bir şekilde yansıtmaya çalışmanız öncelikle ailenizle ve daha sonra dış dünyada sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Gerçekleri kendi istediğiniz şekilde göstermek için ustaca manevralarda bulunabilirsiniz. Belirsizlikler can sıkıntısı yaratmaktadır. Siz de bu yüzden ne yapacağınızı bilemiyor gibisinizdir. Oysaki saat 15:56-23:00 arasında burcunuzdaki yolculuğu sona erecek Ay gezegeni, mantıklı bir şekilde hareket etmeniz ve gerçek dışı, varsayımlarla boş yere zaman kaybetmemeniz gerektiğinin işaretidir.

Sevgi dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2009       Mesaj #448
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - Cuma , 31.07.2009


Sevgili Akrepler, yeni bir güne tüm burçlar için dünden bu yana devam etmekte olan gerilimli etkil
er altında başlamaktasınız. Gerek iş ve gerekse ev yaşamında olanlar için sorumlulukların altının kalın çizgilerle çizildiği bugün, fikirlerinizi yetkili kişilerle veya kimle olursa olsun, düzgün, ılımlı ve ciddi bir şekilde paylaşmak, yapacağınız tüm girişimlerde başarılı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Öğle saatlerindeki enerjiler ise, özellikle eş veya ortaklık gelirleri, bankalarla alakalı işleriniz veya başkalarıyla olan tüm parasal alışverişinizde, ileriye yönelik olarak düşündüğünüz her türlü hedefiniz adına ilişkilerin önemini gösteriyor.

Yani siz ne kadar planlı ve programlı bir şekilde ilerlemek isteseniz de, beklenmedik durumlar nedeniyle sisteme ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin düşünceleriniz, bağlı bulunduğunuz ve ortak şekilde hareket ettiğiniz insanlar tarafından uygun karşılanmayabilir. Kimileriniz ise bu enerjinin etkisi altında, düşündükleri bazı hedefler adına, kaynak bulmakta zorluk çekebilirler.. Bütün bu enerjiler gösteriyor ki, sizler bugün insan ilişkilerinde o meşhur sabrınızı ön planda tutmanız gerekiyor.

Sakin bir gün dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009       Mesaj #449
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009 - Bugün
Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Sizin gibi canlı bir kişiliği kimse üzmeyi başaramıyor. Sağlığınız yerinde.
Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009       Mesaj #450
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
Günlük Astroloji Falınız
01.08.2009

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. İlişkilerinizde gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı biliyorsunuz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar