Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 13

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 312.265 Cevap: 1.764
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #121
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Sponsorlu Bağlantılar
Yay - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün saat 04:45-14:00 saatlerinde boşluğa girecek Ay etkisi altında, sevgiliniz, eşinizle olan her türlü paylaşımınızda düne nazaran çok daha dikkatli ve olgun tavırlar göstermeniz yerinde olacaktır. Kimi Yaylar için bu yeni bir tanışmanın heyecanı olabilir. karşınızdaki kişinin iletişimsel gücü, zekası, hareketliliği sizi fazlasıyla etkileyebilir. Aranızdaki iletişim o denli güçlüdür ki, onun tavırları sayesinde garip bir şekilde enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Yalnız ay boşlukta olduğundan gereğinden fazla abartı içine girmeniz, henüz yolun başındayken çabucak ileri noktalara geçmeyi istemeniz sorun oluşturabilir. Daha sakin, kontrollü hareket her zaman için ne kadar farklı biri olduğunuzu düşündürecek ve ilginin daha fazla üzerinizde olmasını sağlayacaktır. İlişkisi olanlar ise en başta dediğim gibi, sanki yeni tanışmışsınız gibi ilişkinize özen gösterirseniz, her iki taraf bir yandan kendi değerlerine sahip çıkarken diğer taraftan beraberlik adına esnek bir tutum içine girebilirse hakikaten bu kısa saatlerde büyük bir sorun çıkmayacaktır.

Saat 14:00 itibariyle Ay yengeç burcunun ilk derecelerinde ilerlemeye başladığında, paylaşımın ana konusunu güvenlik arayışı baş sırayı alabilir. Bu kimileriniz için maddi kimileriniz için manevi anlamda olabilir. Önemli olan duyguların tensel olarak hissedilmesi, arzuların sadece ve sadece sevgi, koruma ve kollanma isteğiyle doyurulması çalışılması anlamına gelebilir. Duygularınız o denli hassas ve romantik olmalıdır ki, karşınızdaki kişi ve siz bu ilişkinin sizin için ne kadar önem arzettiğini hissedebilesiniz. Öncelikle sorunların nereden kaynaklandığını her iki taraf oturup gerçekçi bir şekilde saptamak durumundadır. Bazen minicik kıskançlıklar veya agresif tutumlar hep bu sevilme ihtiyacından oluşmaktadır. İnsan bunu net olarak ortaya koyup ifadelendirmeyince sorunlar büyümektedir. Halbuki madem ihtiyacınız budur o zaman neden açık ve net ortaya konulmasın ki. Yalnız bir yay burcu kişisini sadece kendinize ait kılmak için izole edemezsiniz. O hürdür ve doğal olarak özgürlük alanını kendi çizecektir. Eğer sevdiğiniz kişiyle bütünleşmek istiyorsanız onun bu yönüne saygı duymanız ilişkinizin seyri açısından önem taşımaktadır. Bu enerjinin maddi yansıması ise önemlidir. Parasal konularda birilerine ihtiyacınız vardır fakat bunu dile getirmeden size sunulmasını bekleyebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #122
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Sponsorlu Bağlantılar
Yay - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar Cumartesi günün ilk saatleri olan 03:05-16:10 arası Ay yengeç burcunda boşluğa gireceğinden, birlikte olduğunuz kişiyle olan paylaşımınızda, öne çıkan en önemli duygu, kendinizi mutlu, huzurlu, güvenli ve özgür hissetmek isteğinizdir. Yalnız bütün bunlar size sunulurken üzerinizde baskı uygulanmasından yana değilsinizdir. Yani birlikte olduğunuz kişinin sizi kontrol altına almaması, yönetmeye kalkmaması, sırf hayranlığınızı kazanmak adına bir şeyler yapmaması gerekmektedir. Doğal ve dürüst davranmalı, destek olmalı fakat içindeki gerçek hisleri de saklamamalıdır. Sizden çekinerek veya kaybetme korkusu ile hareket etmemelidir. Siz ne kadar delidolu bir insan olsanız da her zaman şeffaf davranmayı tercih edersiniz. Bu enerji altında bir başka konu ise parasal mevzulardadır. Siz emeğiniz olanı almak ve kazanmaktan yanasınız. Başkalarının da çalışmanız karşılığında vermeleri gerekenleri zamanında, adil bir şekilde size sunması gerekmektedir. Madem siz başka insanların isteklerini yerine getiriyorsunuz o zaman onlar da sorumluluk içinde davranmalıdır. Ay boşlukta olduğundan bu etki altında iş hayatı pek önde olmayacağı için, genel bir sıkıntı olarak geçiştirilebilir.

Saat 16:10 itibariyle Ay Aslan burcuna geçtiğinde, hislerinizi ifade biçiminizden tavırlarınıza kadar ateşli, sıcak ve cömert paylaşımlar ön plana gelmeye başlar. Fikirlerinizi, aşkı yaşama biçiminizi, özgürce paylaşım ihtiyacınızı rahatlıkla öne sürerek etrafınızdaki insanların beğenisini kazanmaya çalışabilirisiniz. Bulunduğunuz ortamlarda ne kadar pozitif ve renkli bir kişi olduğunuz herkes tarafından kolaylıkla anlaşılabilir, cinsel arzularınız yükselir, karşı cins üzerinde etkiniz artar, bilginizle, deneyimlerinizle, her konuda söyleyecek sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #123
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün, çevrenizle olan iletişiminizde gerginlikler oluşabilir. İnsanları ikna etmeye çalışarak kendi yolunuza çevirmek isteyebilirsiniz. Kimi zaman da tam tersi, insanlar sizi kendi fikirlerinin kabulüne zorlayabilirler. Her iki durumda da üzerinizde keyifsizlik ve sıkıntı hali görülebilir. Duygusal konulardaki hayal kırıklığınızı, güçlü olduğunuz alanlara daha fazla önem vererek gidermeye çalışmanız doğru olabilir. Bir yanda iç sesiniz öne atılmanızı söylerken, diğer yanda bazı durumların sizi durduruyor oluşu arasında kalmak söz konusu olabilir. Bırakın insanlar kendi yolunda yürüsünler, siz de kendi bildiğiniz yolda.


Bugün, olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayınız. Sert tavırlı insanlarla bir araya gelmemeye özen gösteriniz. Böyle bir durum oluştuğunda dengenizi mutlak surette korumalısınız. Uyum arama güdünüz yüksek ve ne kadar zor bir gün olsa da, estetik ve güzelliğe önem vererek ortamınızı renklendiriniz ve elinizden geldiğince kendinizi sakinleştirmeye çalışınız. Yarından itibaren çok daha olumlu günler başlıyor. Enerjinizi olumsuz olarak kullanmadan sakınmanız yararlı olacaktır. Bugün tüm burçlar için zihinsel açıdan kırgınlık, hassasiyet hüküm süreceğinden, kendinizi şimdiden olumlu bir şekilde güne hazırlamanız yararlı olabilir.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #124
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün saat 11:09-21:49 arası, Ay gezegeni Aslan burcunun son derecelerinde boşluğa gireceğinden yolculuklar ve yabancı ülkelerle bağlantılı işleriniz, eğitim ve yasalarla alakalı konularınız, ticari faaliyetlerinizle ilgili girişimleriniz açısından zorluklar veya gecikmeler yaşamanız mümkündür. Aslında kafanızın içindeki hedefiniz gayet yüksek olduğu için, gelişmelerin şu anda yavaş olması canınızı sıkmaktadır. Bu saatten sonra ise, daha azıyla yetinmek gerçekten zordur. Bazı yasal problemler ise, doğal olarak, girişimde bulunmanızın önünde set oluşturabilir. Bulunduğunuz ülkenin şartları, gördüğünüz eğitimin kısıtlı oluşu, çevrenizdeki insanların bakışı açısı derken, mücadele verdiğiniz alan gittikçe genişlemektedir. Şimdi bütün bu olanaksızlıkları bir kenara koyarak neler yapılması gerekir onların üzerinde duralım. Öncelikle ne olursa olsun sözel açıdan kendinizi en uygun şekilde ifade etmekten çekinmeyiniz. Sık sık hedef ve yön değiştirmeyiniz. Kararlı olduğunuz konularda dağılmadan gerekli insanlarla temasa geçmeye çalışınız ve kendinizi, yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebilecek seçimlerde bulununuz. Siz, tüm varlığınızla hedefinize kitlenirseniz, sizi bu yoldan hiçbir güç alıkoyamayacaktır. Boşluktaki saat diliminde bütün bunları gözden geçirmeniz, ayarlamalar yapmanız gayet kolaydır. Normal zamanlarda fark etmenizin zor olduğu birçok noktayı daha kolay tespit edebilirsiniz. yolculuklar açısından herhangi bir sorun yoktur, rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Sadece yenilik anlamında uygulamalar yapmanız sakıncalı olabilir.

Saat 21:49 itibariyle Ay Başak burcuna girdiğinde, mesleki veya toplumsal açıdan kendinizi ifade konularında belirli bir sınır içinde hareket etmek zorunluluğu doğabilir. Gayet mantıklı bir şekilde düzenlemelerde bulunursanız Salı sabahı çok daha moralli bir şekilde işlerinizin üstesinden gelebilir, güçlü bir şekilde fikirlerinizi ifade edebilir, olabilecek tersliklerle kolayca mücadele edebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız. Bu parayı parti parti alacaksınız. Harcarken de tutumlu davranın. Sevdiklerinizden bir müddet uzak kalacaksınız. Bunu dert etmeyin. Onların sağlıkları için çaba göstermeniz gerekebilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #126
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Cuma , 16.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar bugün ilişkinizi ilgilendiren konularda geleceğe dönük düşünmeniz gereken etkiler altındasınız. Öncelikle mantığınızın sesini dinlemenin sizin için yararlı olacağını biliniz. Bazı durumların olumlu manada gelişmesi ve taşların yerine oturması için herşeyden önce kararlı bir kişi olduğunuzu belirtmeye özen gösterin. Bazen hayat öyle durumlarla bizleri karşılaştırır ki, iyi niyetimiz, abartılı düşüncelerimizle birleştiğinde bizi ileride yaşanabilecek rahatsızlıklara doğru sürükleyebilir. O nedenle, bugün hem siz hem de birlikte olduğunuz kişi, gerçek bir denge kurmak adına karşılıklı konuşabilirsiniz. Huzur, güvenlik ve mutluluk adına bu konuşma son derece önemli olabilir. Hatta diyebilirim ki, Haziran sonuna kadar bu etki altında birkaç kez daha bu dengelemeyi sağlama çalışmaları devam edebilir. Çünkü gerçekten net bir fikir elde edebilmek için çok iyi düşünmek gerekecektir.

Onunla konuşurken, sevgi sözcüklerini ihmal etmeyiniz fakat bunu yaparken ilişkinizin daha sağlıklı yürümesi adına hareket ettiğinizi belirtiniz. Kimi yaylar için bu durum, partnerinizin beraberliğiniz hakkında düşündüğünü de gösterebilir. Her ne şekilde olursa olsun, ciddi ilişkilerle alakalı mevzularda kararlı olunması gereken bir gün ve bir süreçte olduğunuzu biliniz. İş ortaklığı konularda da yine aynı şekilde, girişimlerde bulunurken ne kadar güvenli olduğunu, ilerisini düşündüğünüzde sizi doğru anlamda ifade edip etmeyeceğini göz önüne alarak karar vermeye çalışınız. Acele etmeyiniz, sakin ve tutarlı bir şekilde davranınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #127
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Cumartesi , 17.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar, duygular ve ruhsal hayatla ilgili konularda astrolojik açıdan en etkili gezegen olan Ay, terazi burcunun son derecelerinde ilerlerken, 06:20-18:00 saatleri arasında boşluğa gireceğinden, ekip halinde yapmayı düşündüğünüz işlerle alakalı bazı gecikme ve terslikler oluşabilir. Gerçekçi bir şekilde işlerinizi planladığınız halde tam olarak hedefi tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Aslında başka bir yöntem izlemeyi düşünürken, farklı bir seçenekle karşılaşmanız mümkün olabilir. Bu gibi durumlarda kesin karar vermeden önce çok iyi bir şekilde planlama yapmanız gerekebilir. Acil hareket etmenin sakıncalı olacağı bu saat diliminde eğer olanağın varsa beklemede kalmak doğru olabilir. Saat 18:00 itibariyle Ay, bir sonraki, Akrep burcunda ilerlemeye başladığında eğer gündüz saatlerinde sakin kalarak olgun bir şekilde hareket ettiyseniz bu saatten itibaren gözlerden uzak kalmayı tercih edebilir ve gün içindeki herşeyi yeniden ele alabilirsiniz. Ay Akrep burcunda tutkuları çoğaltıcı ve ihtirasları yoğunlaştırıcı bir etki yaratabilir. Cinsellik arayışınız, zevkli ve değişik arzuları yaşamak isteğiniz artabilir. Macera hevesiniz yükselebilir.

Bütün bunların altında yatan en önemli sebep, hayatın sıkıcı taraflarını bir kenara koyarak kendinizi sakinleştirmek isteğinizdir. Zaten böylesi bir enerji altında yapılması gereken de budur. Eğer tam tersine gergin, şüpheli ve kuruntulu bir şekilde düşünmeye çalışır ve insanlardan uzak kalmaya çalışırsanız bu etki altında kendinizi tedirgin etmeniz kolay olacağından gereksiz yere gerilim yüklenmiş olursunuz. Akşam saatleri ise, diğer burçlara da yazdığım gibi hakikaten zorludur. Özellikle, iletişim konusunda, yakın çevrenizle ve duygu dünyanızla ilgili mevzularda eskiden olanlar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. İlginizi ve pozitif enerjinizi sevdiklerinize göstermekte zorlanabilirsiniz. Benim önerim bu saatlerde hoşunuza gidecek aktivitelerde bulunmak, kendinizi yormamak, tedirgin etmemek ve arzuladığınız durumlar oluşmuyorsa üstüne gitmemektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #128
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - Pazar , 18.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yaylar, Akrep burcunda ilerleyen Ay, sizin gibi hareketli ve oldukça hevesli bir burç için bazı noktalara dikkat edilmesi halinde olumlu geçebilir. Dikkatten kastım, böyle günlerde kendinize dönük olabilir, yasak ve sıradışı olan herşeyin büyülü dünyasına dalabilir, sorunlarla uğraşmak konusunda kaçamak tavırlar gösterebilirsiniz. Düşündüğünüz herşeyi paylaşmaktan hoşlanan siz, bu etki altında gizlenmeyi tercih edebilirsiniz. Bir yay için bu durum kimilerince ilginç hatta şaşırtıcı karşılanabilir, oysaki bilinenin aksine, birşeyi yapmak istemiyorsa, kendi fikirlerinin doğruluğu konusunda yay burcu gayet sabit fikirli olabilir. Çünkü o bunları çoktan düşünmüş her türlü konuyu en ince ayrıntısına kadar çözümlemiş ve kendince bir tespitte bulunmuştur. O yüzden bugünkü etkiler altında dediğim dedik tarzda hareket etmesini anlayışla karşılamak gerekecektir. Ayrıca ayrıntılara girmekten hoşlanmayacağı bugün onun arzuladığı en önemli istek, bedeninin arzularını sıradışı zevkler yaşayarak dindirmek olabilir.

Ay Akrep burcunda ilerlerken, tutkular doyurulmak istenir, işte bu dürtü yay için oldukça hoştur. Fantezi dünyasında kaybolmak, ilginç deneyimler yaşamak hatta bir kaçamak yaşamak ona zevk verebilir. Genelde Akrep burcunda ilerleyen Ay zamanları Yaylar için geriye çekilerek kendilerini gözden geçirdikleri süreçtir. Bugünkü diğer enerjileri de göz önüne alırsak, bu geri çekilişte enteresan sürprizler yaşanabileceğini söylemek mümkündür. Tabii dikkatli, temkinli ve dozajında yaşanırsa. Bazen gizli saklı olan bir şey hiç umulmadık bazı insanlar tarafından tespit edilebilir. Kimilerinde ise bu saklı hareketler sevdikleri kişi tarafından yanlış yorumlanabilir. Ona kendinizle başbaşa kalmak istediğinizden söz etmeniz pek inandırıcı bulunmayabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008       Mesaj #129
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008 - Bugün

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008 - Bugün

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız. O bu davranışa şaşıracak ama yeniden görüşmeyi teklif etmekten de geri kalmayacak. Etrafınızdakiler değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Bir diş bakımı yaptırmanın zamanı geldi.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar