Ziyaretçi
Arkadaşımla küstüm ne yapmam gerekiyor , gönlünü nasıl alabilirim , nasıl onunla tekrar arkadaş olabilirim?
Ben bir kizim vekiz arkadaşim biyildir yanlış bir anlaşılma yüzünden bana kustu ve ben ondan binlerce kes uzurdiledimde ohine benm konuşmuyor ben onu cok seviyorum biz bir birinizi cok seviyorduk cok iyi dostuk ama o bana kirildi ve asla barışmiyicak galiba bana yardim edin lütfen onsuz yapamiyorum
Özür bir kez dilenir. Fazlası sadece laf kalabalığı olur, kıymeti kalmaz. Özür dilemek erdem iken dilenen özrü kabul etmek de olgunluk ister. Demek ki arkadaşın bu olgunluğa sahip değil.
İyi dostluklar ufak tefek yanlış anlaşılmalar yüzünden sona ermez. Demek ki karşı taraf dostluğunuza egoları kadar değer vermiyormuş. Birşeyin ne kadar üzerine gidersen o kadar olacağı varsa da olmaz. Sen üzerine düşeni yapmışsın bundan sonrasında artık kendi küsen kendi barışır.
''Onsuz yapamıyorum'' cümlesi de oldukça aciz ve talihsiz bir cümle. Onunla mı doğdun ki onsuz yapamayacaksın? Bu cümleyi ailen dışındaki insanlar için kurma, insanlara böyle zayıf karakterli görünme. İnsan ilişkilerinde olgun olmanı, ısrarcı olmamanı, kendini fazla üzmemeni ve ''olmaz'' dediğin her şeyi zamana bırakmanı öneririm. (Mira abladan ömürlük tavsiye)
Sponsorlu Baglantilar
İyi dostluklar ufak tefek yanlış anlaşılmalar yüzünden sona ermez. Demek ki karşı taraf dostluğunuza egoları kadar değer vermiyormuş. Birşeyin ne kadar üzerine gidersen o kadar olacağı varsa da olmaz. Sen üzerine düşeni yapmışsın bundan sonrasında artık kendi küsen kendi barışır.
''Onsuz yapamıyorum'' cümlesi de oldukça aciz ve talihsiz bir cümle. Onunla mı doğdun ki onsuz yapamayacaksın? Bu cümleyi ailen dışındaki insanlar için kurma, insanlara böyle zayıf karakterli görünme. İnsan ilişkilerinde olgun olmanı, ısrarcı olmamanı, kendini fazla üzmemeni ve ''olmaz'' dediğin her şeyi zamana bırakmanı öneririm. (Mira abladan ömürlük tavsiye)
Son düzenleyen Safi; 2 Mayıs 2018 19:57