Arama

Profesyonel futbolcu olmak için ne yapmalıyım? - Sayfa 14

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Ocak 2018 Gösterim: 345.870 Cevap: 170
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben burak 8 yaşında top oynamaya başladım biliyorum futbol çok zevkli bir oyun ama futbolcu olmak okadar kolay değil çünkü futbol zeka oyunudur ve disiplin gereklidir 11 yaşında körfez alt yapısında oynadım,13 yaşında gençlerbirliği sk de oynadım şu anda ise kocaeli maliyede oynuyorum ailem benim topçu olmamı istiyor neden biliyormusunuz?
şuanda 14 yaşındayım ve futbola 6 senemi verdim onun için siz siz olun futbola emek verenler sakın durmasın devam etsin inanın
Sponsorlu Bağlantılar
eher i bir futbolcu olduğunu düşünüyosan yılma devam et
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2012       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a ıyı aksamlar arkadaslar oncelıkle sunu demek ıstıyorum bu dunya gecıcı dunya ben futbolcuyum zonguldaktın ılcesınde oynuyorm 17 yasındayım azım hırs yetenıgınızı kaybetmeyıN... mucadelıyı bırakmıyın dua edın evet yukarda arkdasımız demış torbıl işi bı cok cocuk hakkımızı yıyıyor bıze gore cunku bızım paramız yok ımkanlarımız kısıtlı cevremız genıs degıl bu yuzden yollar kısalıyor ama ben bır fytbolcu olarak amator lıgde mucadelemı bırakmadım umudımı kesmedım dedım ya dua edın... o zman anlarsınız
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
17 Mart 2012       Mesaj #133
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
İlk gerekenler zaten çok çalışıp iyi bir oyuncu olmak. yani prof. futbolculuk mahallede arkadaslarınla maç yapmak gibi olmaz . Ve tabikii iyi direktörlerin seni görebilicegi yerlerde oynaki ; yetenigini görsün herkes Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 10 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
muhammali - avatarı
muhammali
Ziyaretçi
17 Mart 2012       Mesaj #134
muhammali - avatarı
Ziyaretçi
haftada 1 kez 1 km koş
adımlarını iyice aç
günde 4 öğün yemek ye
evde biraz spor(ısınma hareketi)yap
dışarıda 1 saat futbol oyna
eve gelince 1 2 saat uyu
yemekten önce 2 bardak su iç
sabahları erken kalk
her hafta tekrarla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2012       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Öncelikle Kondisyonunuzu Geliştirmelisiniz Maç Kondisyonunuz İyi İse Sorun Yaşamazsınız.Her Gün Düzenli Olarak Koşu Yapmalısınız.Bu Maçta Daha Az Yorulmanızı Sağlar.Her Zaman Fiziği İyi Olan Bir Adım Öndedir.Her Gün Şınav, Mekik gibi Sportif Hareketleri Yapmalısınız.Güçlü Olmak İçin İyi Beslenilmelidir.Her Gün Süt,Muzlu Süt, Ballı Süt, Yoğurt, Muz Gibi Besinleri Almalısınız.Yumurta Yemelisiniz.Antrenmanlarda Hocanızın Gözüne Girebilmelisiniz.Bu da Antrenmanda Çok Çalışma, İstekli Olma ile Olur.Antrenmana En Erken Siz Gitmeli, En Geç Siz Çıkmalısınız, Müsabakalarda Elinizden Gelenin En İyisini Yapıp Hocanızın Değişilmezi Olmalısınız.Top Kontrolünüzün, Topa Sahipliğinizin İyi Olması İçin 2 Ayakla Da Top Sektirmeli, Merdivenlerden Sektirerek Çıkmalısınız.Eğer Bir Defans İseniz Çok Güçlü Bir Üst Karın Ve Çok Güçlü Omuzlara Sahip Olmalısınız.Forvetseniz Şutlarınızın İyi Olması Gerekir.Bunun İçin Çok Sayıda Şut Çalışmaları Yapmalısınız.(Selçuk İnan Gibi) Direği Ya Da Bir yere Çizdiğiniz Noktayı Vurmaya Çalışmalısınız.Bu Şekilde İsabetli Şutlar Çıkarabilirsiniz.Futbolda Hız Çok Önemlidir.Atakları Hızlı Ve Aynı Zamanda Konrtollü Geliştirmeli Ve Sonlandırmalısınız. Çok Azimli OLmalısınız. RONALDO DA BİR ZAMANLAR QUARESMA'NIN YEDEĞİYDİ AMA ÇOK FAZLA ÇALIŞARAK DÜNYANIN EN İYİSİ OLDU.SİZ DE ÇOK ÇALIŞMALI VE İNANMALISINIZ.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2012       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benım adım ramazan kaplan 1998 doğumluyum ve 14 yaşındayım çok güzel ve kendine hakım olabilen bir oyuncuyom heryerde bana DONLADO Lakabını takıyolar daha once gençlerbirligi ve çınar belediye spor kulubunde oynadım bana daha yardımcı olacak kimse yokmu prafesyonel olmak guzeldır.
ve inanin ki herkes menjerım olmak istiyor bana diyolar yaw yemın sen futbolcu olrsun oldugunda senın menajerin ben olurum diyolar bende allah kısmet ederse diyorum.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2012       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar burada ben şöyle oynuyorum ben bunu yapıyorum demeniz hiçbirşeyi ifade etmez bunu bilin bi kere çocuk çocuk mesaj da atmanız cevap almanızı önler bunuda söylemiş olayım.Halı saha topcusu vardır mahalle topcusu vardır birde çim sahada aslan olan vardır önemli olan zaten çim sahada top oynayabilmektir.Hızlı kilo alan arkadaşım Msn Happy bi an anlattıklarınla beraber sanki en yakın arkadaşımı gördüm.Arkadaşta yaptığının aynısını yaptı 1.86 ve 90 kilo şuanda 6 ayda 10 cm uzayıp 20 kilo aldı kısacası Msn Happy .Bu sana kaygı yaratmasın futbolcu olurum diyorsan kesinlikle uğraş vermelisin yani kas yapıp kendini geliştirebilrsn diye düşünüyorum siteyi bi süre takip etmeyi bıraktım ama yine buralardayım sorularınızı buradan sorarsanız sizlere cevap vermeye çalışırım . Antalya'da yaşıyorum futbolcu olmak isteyen arkadaşlara kulüp önerebilirim.Yazın Kayserispor a transfer oluyorum 2 ay içinde ulaşabilirseniz hoş olur.

H.Hüseyin ÇELİK
onur sezgin - avatarı
onur sezgin
Ziyaretçi
4 Mayıs 2012       Mesaj #138
onur sezgin - avatarı
Ziyaretçi
meraba gençler benim yaş 16 lisansım yok hiç bir kulübe gitmedim ailem izin vermedi hep ders dediler hep ders şuan lise 2 deyim okula devam ediyorum çok sağlam oyuncuyum her bölgede oynuyorum kale dışında
5 senedir kulübe gitmek istiyodum ve ailem izin vermedi bu 5 sene içinde anladım ki çok güzel bir üniversite
kazansamda futbolcu olarak kazandıgım para etmez ve de futbolu severek oynuyorum bir kulübe girmek istiyorum bu yaştan sonra alırlar mı? sizce kilom 65 yaş 16 boy1.75 lisansımda yok ama hayalini her zaman kurarım bu yaz kulübe girmek istiyorum biraz bilgi verirmisiniz nasıl profesyonel bir kulübün alt yapısına girebilirim? izlediqim maçlarda ki oyuncular benden çok kötü durumdalar ama onlar futbolcu bn ise liseli Msn Happy
bu durumu nasıl tersine çevirmeliyim ? gerçekten çok iyi oynuyorum lafta deqilm malatyalıyım...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onur sezgin arkadaşım tek kelime fiziğin harika Msn Happy evet orada gördüğün futbolcular ufak gelebilir ama ambiyansı var atmosferi var birde yüreğinle oynama meselesi var yaşın 1 sene daha geçerse bir şey olmaz bilmeni isterim ailen konusunda ısrarı arttır ve orada kendini geliştireceğin bir kulube git derim malatyaspor un akademi liginde maçlara çıkan grubuna katılmaya çalış oradan kendini gösterebilirsin futbolcu olmak öyle yazmak değildir diğer arkadaşlara söylüyorum ben günlük 21km koştuğumu bilirim uğraşıcaksınız yoksa hiçbirşey olmaz .

H.Hüseyin Çelik
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben on iki yaşındayım futbolcu olmak istiyorum ve hangi okulları okumak gerek bilmek istiyorum
özelliklerim:Hızlı koşuyorum,sağ ve sol ayağımı çok iyi kullanıyorum,tekniğim çok iyi,çalım atmakda üstüme yok ve klübe gidiyorum yenibosna futbol külübüne.
Fiziksel özelliklerim:Boyum 1.45,kahverengi göz ve siyah saç özelliklerine sahibim

Yardım ederseniz çok sevinirim abilerim,ablalarım ve kardeşlerim