Ziyaretçi
Adım Eren Soyadım Pekmezci Ben 13 yaşındayım bizim okulun takımına girdim takımda en genç bendim ay ve yıl olarak.70Karamansporun genç takımıyla oynadık o takımda yarı profosyonel sanırım dostluk maçıydı ve beni hoca 25. Dakadan sonra oyuna koydu ama yinede hat-trick yaptım maçı 3-2 aldık sonra kendime güvenim geldi kendi vidyomu yapıp Çaykur Rizespor'a gönderdim 1 ay sonra antremana çağırdılar antremanda iyi sonuç gösteremedim bana senden futbolcu olmaz dediler.Bunun üzerine okul takımından ayrıldım ailem beni basketbola yazdırdı basketbolda mükemeldim sonra okulum değişti yeni okulumda sınıf takımına girdim ve 6 maçta 13 gol atım ve arkadaşlarım bana futbol oynamam konusunda destek oldular.Aileme sorunca ilk hayır dediler ama 1yıl sonra onları ikna etim bu sefer vidyomu Beşiktaş,Kartalspor ve gençlerbirliğine gönderdim Gençlerbirliği 3 aydan uzun bir süre sonra beni antremana çağırdı 2 gol 2 asist yaptım 14 yaşımda Gençlerbirliği'nin genç kadrosunu aldılar.Aileme futbolcu olmak istiyorum dedim doktor ol mühendis ol senden futbolcu olmaz dediler.Ailemden gizli bir şekilde Bursaspor genç takımına 15 yaşımda alındım eğer elemeleri geçersem Bursa'ya gitmemiz gerekçekti ama biz ankaralıydık bunu aileme danıştım ailem çok kızdı ama ben onları zorla Bursaspor genç takımının yetkili müdürüyle tanıştırdım o bende inanılmaz bir yetenek olduğunu söyledi ve o akşam aileme duygusal bir konuşma yaptım onlarda elemeyi geçersen bakarız dediler bana kimse inanmıyordu o gece uyuyamadım dua edip durdum 1 ay sonra elemeler başladı ve son anda geçtim annem ve babam beni izliyorlardı elemeleri geçince baya bi duygusal an yaşadık ve bana profosyenel kramponlar çoraplar ve dizlikler aldılar 16 yaşımda beni Bursadaki teyzeme gönderdiler eğitimimede Bursada devam etçektim teyzemler bizden daha zengindi o yüzden takım için ihtiyacım olan herseyi aldılar bende ilk resmi maçımda Eskişehirsporun genç takımını 2-0 yendik o maçta 1 gol atım hatta maç Bursaspor TVde yayınlandı ve hala bursadayım umarım gelecekte beni 1. Veya 2. Veya 3. Ligde görebilirsiniz.Eğer inanıyorsanız asla vazgeçmeyin.
Sponsorlu Bağlantılar