iyi günler 2005 model hyundai accent im var sürekli akü boşaltıyor 4 tane elektririkçiye gittim kacak yok diyorlar teyibi tegiştirdim aküyü degişdirdim anfinin kablosunu ayırdım ama yinede aküyü boşaltıyor 3 gün calışmasın hiç elektirik kalmıyor gösrerge ışıkları bile yanmıyor ne yapacagımı şaşırdım bana yardımcı olabilirmisiniz
2004 admire crdi kullanıcısyım. 2500 den sonra gaz yememe sorunu bende de var. özellikle yokuş aşağı inerken devir kısa bir süre 2500 üstünde olduğunda hemen yapıyor arızayı. rölantide bile gaz yemiyor. durdurup biraz bekleyip çalıştırınca düzeliyor. egr valfi nin iptal ettik ama arıza devam ediyor. sadece arıza lambası yanmıyor. bir usta turbo dandır dedi. turbo olma ihtimali varmı sizce.
Selamun Aleyküm arkadaşlar bende de 2004 1.5 crdi dizel araç var. Yukarda bazı arkadaşların da bahsettiği gibi benzer bir sorun benim araçta da var. Yukuş aşağı inerken araç kendiliğinde gittiğinden ayağı gazdan çekiyorum düze çıkınca gaz yememe sorunu başlıyor. Aracı istop edip tekrar çalıştırınca normale dönüyor. Bu sorunu çözen var mı?