Arama

PC'den ses boğuk ve yankılı çıkıyor nedeni nedir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 26 Temmuz 2014 Gösterim: 34.529 Cevap: 5
korkmaz_mustafa - avatarı
korkmaz_mustafa
Ziyaretçi
7 Ağustos 2009       Mesaj #1
korkmaz_mustafa - avatarı
Ziyaretçi
slm 1 hafta önce çocuklar pc ile oynuyordu heralde bazı ayarlarıyla oynamışlar pc yi açtığımda hoparlör çıkısından ses boğuk ve yankılı geliyor bayadır uğraştırıyor beni bu problem hoparlörden mi acaba diye yeni hoparlör aldım yine aynı yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
EN İYİ CEVABI mhmmdcngz verdi
Bilgisayarınızın ses yöneticisinden ayarları kontrol edin sorun geçmiyorsa hoparlörünüzde arıza var demektir.
Sponsorlu Baglantilar
recepkaymak - avatarı
recepkaymak
Ziyaretçi
7 Ağustos 2009       Mesaj #2
recepkaymak - avatarı
Ziyaretçi
ses yöneticisnden ekolayzırdandır...kontrol et..
Sponsorlu Bağlantılar
KAZIM d. - avatarı
KAZIM d.
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #3
KAZIM d. - avatarı
Ziyaretçi
şimdi arkadaşlar hoparlör den ses boğuk ve yankılı çıkıyorsa hemen denetim masasından /Realtek HD Audio Yöneticisine girin/oradanda ekolayzırı ayarını sıfırlayın tamama basın sorun böylelikle hallomuş olur allah yardımcınız olsun.
mhmmdcngz - avatarı
mhmmdcngz
Ziyaretçi
27 Haziran 2012       Mesaj #4
mhmmdcngz - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Bilgisayarınızın ses yöneticisinden ayarları kontrol edin sorun geçmiyorsa hoparlörünüzde arıza var demektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2013       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hemen çözümü söyliyim bendede oldu daha 10 dakika önce cözdüm denetim masasına giriyoruz ordan ses hoparlör yazar ve simgeside vardır üstüne çift tıklıyoruz üstte katagoriler var geliştirmelere girip tüm ses efektlerini engelle diyip uygula diyoruz Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2014       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar .Şimdi İlk Olarak Denetim Masasına girin ve sonra Donanım Ve Sese Girin Sonra Ses e Tıklatın. Tıkaldıkdan Sonra hoparlöre çift Tıklayın. yukarda Gelişmiş den tiklenmesi gereken ses efekt ler vardır onların hemen üstündede Bu Sesleri İşte Devre Dışı Bırak var ona tıklatın Ve Sorun Çözüldü

NOT: Alıntırdır. Alıntı : Forum Exe Den Aldım Msn Happy