Alıntı
Bessonnitsa adlı kullanıcıdan alıntı Müsadeniz ile fikrimi belirteyim;
Ataürk vatanı kurtardı, o olmasa biz böyle rahat olmazdık, onun sayesinde kendi dilimizi konuşuyoz vesairesi.... Yanında bir sürü şahıslar vardı. Sizce o dönemde bütün her şeyi tek başına Atatürk düşünebilmiş olabilir mi? Unutmayalım bir kişi her şeyi bilemez! Bu açıdan bakarsak Atatürk'e verilen değer ve sevgi, saygının aynısını yanındakilere ve daha fazlasını "vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor" olanlara göstermeliyiz. Bugün, bir sürü milli bayramlarımız oluyor. Hepsinde Atatürk portresi ön planda, nedense? Atatürk'ün yaptığı iyi şeyler karşısında kötü şeyler ve hatta haksızlıklarda vardır. Kabullenmeliyiz! Onun yaptığı inkilaplardan bazıları Türk örf ve adetlerine aykırıydı. Buda başka bir doğru! Onun ortaya koymuş olduğu çağdaşlık seviyesinin üzerine çıkmak ilkesi şimdilerde kendini yanlış yönleri ile ortaya koymaya başlamıştır. Oysa biz Osmanlı Torunlarıyız. Çağa ayak uydurmak yerine çağ kapatıp çağ açarız. En önemlisi çağdaşlığın sınırlarını bilmeliyiz. Yada nasıl çağdaş olunduğunun! Kısaca bu.
Not: Herhangi bir Atatürk düşmanlığı beslediğimi düşünmeyiniz. Neden sevilmiyor dediniz düşüncelerimi belirttim. Saygılarımla...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
atatürk'ü neden sevmiyoruz ?
- 3 mart 1924 yılında, ümmet'i bir olarak tutan hilafet'i kaldırdığı için sevmiyoruz..
(nato veya avrupa birliği avrupalılar için her ney ise, hilafet de müslümanlar için onun gibidir)
- ekmeğini yediği, kendisini adam eden osmanlıyı sırtından hançerleyip kaldırdığı ve osmanlı sultanlarına iftira edip sürgün ettiği için sevmiyoruz..
-1932 yılında, zorla ve halk'a rağmen ezan'ı yasakladığı için sevmiyoruz...
-1930 yılın da, genel ev kanunu çıkartıp kadınları erkeklerin seks kölesi haline getirmesini sağladığı için sevmiyoruz
-fatih sultan mehmet'in manevi hatırası olan ayasofya'yi cami olmaktan çıkartıp, müze haline getirdiği için sevmiyoruz..
yüzlerce yıl boyunca savaştığımız avrupalıların, hayat tarzını ve kanunlarını bu topraklara getirdiği için sevmiyoruz..
-kendi el yazısı ile yazdığı medeni bilgiler isimli kitabın da, (haşa) peygamberimize çok ağır hakaretler ettiği için sevmiyoruz..
-harf inkılap'ı yaparak, 3 nesil'i, yazılmış olan islam'i ve tarih'i eserleri okumasını engellediği için sevmiyoruz..
(dünya'da türkiye'den başka bir ülke varmıdır ki, gençler kütüphane'ye girecek ve kütüphane de bulunan kitapları okuyamadan dışarı çıkacak !?)
-kendi halkı olan rize ve dersim'i bombalattığı için sevmiyoruz...
-yaptığı inkılaplar ile 3 nesil'in ahiret hayatını risk'e soktuğu ve bir çoğunun cehennem'e gitmesine vesile olduğu için sevmiyoruz...
daha onlarca sebebi var !
ama en önemlisi,
maide suresi 44. ayetinden dolayı atatürk'ü sevmiyoruz..
(kim allah'ın indirdiği ile hükmetmezse, o kafirin ta kendisidir)
maide 44”
Bu maddelerin hepsini araştırabilirsiniz BEN DİNDÜŞMANI OLAN atatürkü SEVMİYORUM .
Buda atatürkün Son meclis konuşması Ben müslümanım diiyorsanız Bu adamı kesinlikle sevemezsiniz ama yok müslüman değilim diiyorsanız hayat sizin buyrun