Arama

Windows sürücü modeli hatası nasıl çözümlenir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2016 Gösterim: 56.069 Cevap: 12
rashoo - avatarı
rashoo
Ziyaretçi
21 Aralık 2009       Mesaj #1
rashoo - avatarı
Ziyaretçi
Sürücü modeli hatası, windows sürücü modeli hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar bazı programları yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:
ekranalntsjr

mesela bu hatayı iTunes programını yüklemeye çalışırken aldım. işletim sistemim windows 7 32 bit idi , ancak işlemcim 64 bit olduğundan kaynaklandığını düşünerek bu gün 64 bit windows 7 yi yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. daha öncesinde de vista varkende bu hatayı alıyodum başka programlarda. yardımcı olandan Allah binkere Razı Olsun.. şimdiden teşekkürler..

Apple Safari , Java ve Flash Player yüklerkende aynı hatayı alıyorum Msn Confused
EN İYİ CEVABI nötrino verdi
Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.
Sponsorlu Baglantilar
Son düzenleyen nötrino; 19 Temmuz 2013 09:07
nötrino
Yasaklı
28 Eylül 2011       Mesaj #2
Yasaklı
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen nötrino; 19 Temmuz 2013 09:08
nötrino
Yasaklı
17 Ekim 2011       Mesaj #3
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende elle ama yinede aynı şey oluyor

Sisteme program kurarken ya da sistemden bir programı kaldırırken tavsiye edilen seçenek elle dir.Yukarıdaki uyarı şekli genelde windows installer dosyalarının bozuk ya da eksik olmasından kaynaklanıyordur.Windows installeri yeniden kaydetmek için aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın;

*Önce çalışır haldeki windows programlarını kapayın
*Başlat/çalıştır/msiexec /unregister
*Başlat/çalıştır/msiexec /regserver

dedikten sonra,bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2014       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
olmuyo denedim win7 filan yazmıyodu bide legue of legedns çalıştır diyorum x64 gerekli diyo onu indiriyorum orda C++ filan diyo bu dosya bulunmamaktardır lütfen çözün bu işi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.Böylece olacaktır.
dr 52 - avatarı
dr 52
Ziyaretçi
14 Mayıs 2014       Mesaj #6
dr 52 - avatarı
Ziyaretçi
pc me bikaç dosya indirmiştim ama sonra ofiice word dosyalarını açmaya çalıştığımda ''windows sürücü modeli diye bi sayfa geldi ve ne yapmam gerekir bilmiyorum
Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2014       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.Böylece olacaktır.

nasıl elle yapılıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2014       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
PES 2013'ü denetim masasından kaldırınca windows sürücü modeli diye hata veriyor, yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen nötrino; 11 Mart 2015 17:53 Sebep: Soru düzeni!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2015       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim benim zaten elle ama hayla aynı sorun ile karşı karşıyayım acaba devre dışı ım bırakıcam
pes 2013 - avatarı
pes 2013
Ziyaretçi
30 Nisan 2015       Mesaj #10
pes 2013 - avatarı
Ziyaretçi
KARDEŞİM DEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM AMA OLMADI ELLE YAPTIM OLMADI DEVRE DIŞIYDI BAŞLAT DEDİM GENE OLMADI DAHA DÜNE KADAR AÇIYORDU SETUPLARI BU GÜN PES 2013 Ü AÇMIYOR YARDIM PLS