Ziyaretçi
Sürücü modeli hatası, windows sürücü modeli hatası nasıl çözülür?
Arkadaşlar bazı programları yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

mesela bu hatayı iTunes programını yüklemeye çalışırken aldım. işletim sistemim windows 7 32 bit idi , ancak işlemcim 64 bit olduğundan kaynaklandığını düşünerek bu gün 64 bit windows 7 yi yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. daha öncesinde de vista varkende bu hatayı alıyodum başka programlarda. yardımcı olandan Allah binkere Razı Olsun.. şimdiden teşekkürler..
Apple Safari , Java ve Flash Player yüklerkende aynı hatayı alıyorum
Arkadaşlar bazı programları yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

mesela bu hatayı iTunes programını yüklemeye çalışırken aldım. işletim sistemim windows 7 32 bit idi , ancak işlemcim 64 bit olduğundan kaynaklandığını düşünerek bu gün 64 bit windows 7 yi yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. daha öncesinde de vista varkende bu hatayı alıyodum başka programlarda. yardımcı olandan Allah binkere Razı Olsun.. şimdiden teşekkürler..
Apple Safari , Java ve Flash Player yüklerkende aynı hatayı alıyorum

Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.
Sponsorlu Baglantilar
Son düzenleyen nötrino; 19 Temmuz 2013 09:07