ya ben araştırdım kristallerden oluşuyrmuş bende alıcam bugün 2 yıl besleyen bile olmuş kanser yapmaz rahatlıkla besleyin yutarsanız çok zararı olun bide şeffaf alanlar dikkat etsin çünkü ailenizden birisi görmeyince su diye içebilir onun için şişenin üstüne dokunmayınız yazıp yapıştırınız benden söylemesi
Aslında bakarsanız o bilyeler su maymunu değildir. Sadece öyle ad takmışlar su maymunu canlıdır. Aslında tatlı suda yaşayan artemiadır. Fairy Shrimps olarak geçer ingilizcesi. Tuzlu suda yaşayanıda brine shrimpstir. Türkiyede tatlı suda yaşayanı satılmaz balık yemi olarak tuzlu su için olanı vardır. Fakat oyuncak seti oalrak satılanları var seamonkey yani deniz maymunu diye satılıyor onlarda.
Evet haklisin ve doğurmaz bitkiler icin kullanılır o su maymuncuklarini nerde bulabilirim ?
Aslında bakarsanız o bilyeler su maymunu değildir. Sadece öyle ad takmışlar su maymunu canlıdır. Aslında tatlı suda yaşayan artemiadır. Fairy Shrimps olarak geçer ingilizcesi. Tuzlu suda yaşayanıda brine shrimpstir. Türkiyede tatlı suda yaşayanı satılmaz balık yemi olarak tuzlu su için olanı vardır. Fakat oyuncak seti oalrak satılanları var seamonkey yani deniz maymunu diye satılıyor onlarda.
Fairy Shrimp bir balık türüdür.Su maymunu değildir.
su maymuncugu canlidir kanser yapar dogurur suya koyarsaniz buyurler ve renklileri de vardir satiliyor ama arkdaslarimin hepsi aldi ama artik almiyorlar ve renklileri de vardir
Su maymunu cansızdır.Aslı Türkiye de bulunmamaktadır.Bizimkiler sahtesidir ve süs olarak kullanılır.Birde bir sorum var.Öldüğü nasıl anlaşılır.
Bazıları sekiyorsa ölü bazıları sekmiyorsa ölü diyor.Acil cevap lütfeen.
Arkadaşlar onlar cansız nasıl anladın derseniz onlar jelden yapılır jeli istediğin şekile alabilirisin ...hee bide nasıl doğum yapar demişti biri döğum yapmaz örnek : jeli suyun altına koyunca dağılır biz suyun içine koyuyoruz .... Ve onlar büyütüldükten sonra çiçeklerim yanina felan konuluyo mesele benim 1 kavaozda 139 tane var