beyler asiruh öncelikle sana bu msajımı okuyorsan cevap yaz çünkü önemli açıklama yapcam bende olmpos da oynuyorum [gdghdfg]ism biraz bota benziyor ama olsun 73 de çalındı 66 da ilk grandı maçıldı g.b benimde çarım açlındı ilk oyun çok kötü günler geçridm peşine düşmedim sonra gidip alıyım dedim ticket attım saolsun gm ler ticket sistemin degiştimiş bende nasıl kullanacağımı bilmiyorum ticket atıyorum ama cevaplarına bakamıyorum üzerinde 1 ay 2 ay geçti nasıl olduysa yeni sistemi ögrendim mesajlara baktım ticket sistemine çarın en son giriş tarihin yazdım üzerinde 1 2ay geçmişti gm lerden aldıgım cevap şu 30gün geçtigi için bişey yapamıyoruz şimdi küfür etmek istemiyorum gm bozuntusu şahıslara ayasaofyada bir çar budlum 66 lvl gece saat 03:00dı katta kasıyordum o gece 70 yapcaktım hileyide açmıştım elbet gm lere inat [GM]Hecil denilen gm bozuntusu karşıam çıktı hesabı bnaldı orda konuştuk bana diyorki biz bu işi gönüllü yapıyoruz

ne kdar komik degilmi gönüllü beyler inkar etmeyin herekz biliyor zamanın gm lerin rüşvet aldıgını rüşvet konusunda açını o konuda araştıram yapcagız diyor *** yaprsınız işinize gelen şeye araştıma yaparsı nyani işin sonudna para varsa ama baktılar tın yok bir si k yapmzlar bizm serverde sarı bayrakta zamnaın esaret lonca lideri isinmi vermek istmeiyorum çarı banldnı 1000tl açtırdı şuan olymposun 98 vldeki ilk sıralamdan buluan şahıs ismine benzer 2 kiş ivar hangsi oldugundan emin degilim ama büyük ihitmall budur çarı 5kez ban yedi açtırdı yani gm ler böyle zengin *** lerini bulmuşlar senin benim gibi garibanlara önem verirlrmi? ben pc analyan uzman biri bulmaya çalşıamcam kendi çarımı şifresi kırabilmek için

birde yuakrdıda çarımı açlıdnktan sonra sıralmdan gözükmüyor diyen arkdaşıam ilk beinkide öyle oldu ama 4 5 ay içide geri sıralamya oturdu [not

4yıl emek verdim 4dk çalın buysa dünyanı nadaleti ***** ben böyle adletin küfürler için kusra bakmyın kayış koptu ne yaptıgım ıbilmiyorum