Arama

PC'den telefona nasıl müzik aktarılır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 19 Nisan 2018 Gösterim: 38.999 Cevap: 5
Hande - avatarı
Hande
Ziyaretçi
16 Mayıs 2011       Mesaj #1
Hande - avatarı
Ziyaretçi
PC'den telefona nasıl müzik aktarılır?
EN İYİ CEVABI The Eniqmatic verdi
Eğer telefon ile pc arasında kullanabileceğiniz aygıt varsa kablo yolu ile atabilirsiniz.Eğer yoksa bilgisayar'a uyumlu bluetooth programları var.Yüklediğiniz zaman My Bluetooth Places adlı yere tıklayarak telefonunuzun bluetooth adını bulup eşleyerek resim,müzik,video vb. gibi dosyaları yollayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 19 Nisan 2018 05:46
The Eniqmatic - avatarı
The Eniqmatic
Ziyaretçi
16 Mayıs 2011       Mesaj #2
The Eniqmatic - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Eğer telefon ile pc arasında kullanabileceğiniz aygıt varsa kablo yolu ile atabilirsiniz.Eğer yoksa bilgisayar'a uyumlu bluetooth programları var.Yüklediğiniz zaman My Bluetooth Places adlı yere tıklayarak telefonunuzun bluetooth adını bulup eşleyerek resim,müzik,video vb. gibi dosyaları yollayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 19 Nisan 2018 05:47
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
14 Temmuz 2011       Mesaj #3
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
2424aytrk adlı kullanıcıdan alıntı

ya benim telefonum samsung GT-C3530 usb kablosuda var usb yi bilgisyarıma taktım telefonumada ama bilgisayarım sadece bir ses çıkardı başkada bir değişiklik olmadı benim düşüncem ben pc bağlantısını telefonumdan samsung kies benim bilgisayarımdada böyle bir program olmadığından ondan yüklenmediğini düşünüyorum birde sanki bilgisayarım telefonumu şarj ediyor gibi ne yapabilirim acilen bulmam gerek yardım edin???Msn CryMsn CryMsn Thinking

Bilgisayarım'a girin ve sürücüleri kontrol edin.F,H,G ve I sürücülerini kontrol edin usb bağlantınızı hangisi görüyorsa orda telefonunuzun içindeki dosyalar görünecektir.
Telefonunuzun şarj oluyor gibi görünmesi veri aktarımı yapmaya çalıştığınız içindir. Endişe edecek bir şey yok .Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
25 Eylül 2011       Mesaj #4
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
sude yetim adlı kullanıcıdan alıntı

yaa bennn taktım kabloyu ama youtubeden nereye tıklayıp atacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin acil

Öyle olmaz youtube da tıklada insin diye bir buton yok. Önce youtube dan müzik video ne indirecekseniz artık
indirme yöneticisi kullanarak
Örnek (internet downlad menager) proğramıyla PC ye kayıt edeceksiniz.

Sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz içeriği sürekle bırak yönetemiyle hafıza kartınıza kopyalayacaksınız.

Simdilik basarılı olamasanda en azından nasıl aktarılacağını öğrenmis oldun. Msn Happy
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
ZeRRe - avatarı
ZeRRe
Ziyaretçi
7 Kasım 2011       Mesaj #5
ZeRRe - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar'a uyumlu bluetooth programları var.Yükleyip deneyin...
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012       Mesaj #6
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

nasıl yükliye biliriz

Bilgisayar'dan telefonumuza herhangi bir dosya,içerik,uygulama yüklemek istiyorsak birkaç yönteme başvurabiliriz.

1) USB KABLO:
Telefonumuzla beraberinde verilen hızlı veri aktarımı ve bilgisayar bağlatısını gerçektiren kablomuzu bir ucunu telefona diğer ucunu bilgisayarımızın aktif bir usb girişine bağlayarak gerçekleştirebiliriz. bağlatı sağlanınca telefonlar modellere göre ekranlara göre uyarılar verir. Örneğin nokia telefonlar usb modunu seçmenizi ister "PC Suite,Depolama vb" Depolama seçeneği bilgisayarımızla telefon arasındaki en hızlı aktarım yoludur.

2) BLUETOOTH: Eğer bilgisayarımızda bluetooth mevcutsa bu yöntem kullanılarakta içerik yüklemesi yapılabilir. Bluetooth ile gönderme yöntemleri bluetooth sürücünüze göre farklılık gösterecektir. Örneğin bluetooth'lar karşılıklı olarak açıldıktan sonra bilgisayardan göndereceğimiz dosya üzerine sağ tıklanır açılan menüden send to bluetooth seçeneğini tıklayarak gelen arama ekranından telefonumuzun bluetooth ismini seçerek dosya transferi yapılabilmektedir.

3) HAFIZA KARTI: Telefonumuzda hafıza kartı mevcut ise boyutlarına göre aparat kullanılarak bilgisayara card okuyucu yuvalara bağlanarakta dosya transferi sağlanabilmektedir.
Son düzenleyen Safi; 19 Nisan 2018 05:48