Ziyaretçi
Sevgilimle 100. günümüzde ona neler yazabilirim?
Sevgilimle 100. günümüzde ona neler yazabilirim?
canım sevgilim arkadaş ve gerçek dostum benim geçirmiş olduğumuz bu 100 gün içinde iki sıfırı atınca 1 gün kalıyor ve bu 100 yün sanki 1 gün gibi geliyor bana ilk gün gibi bu sürede seni kırıp incittimse affola şunu bilki hayatımın anlamı ve benim biricik aşkımsın sen ve ben ayrılma bir bütün olduk artık sen benim incim tatlı meleksin içimdeki yerin o kadar derinki bunu kelimelerle anlatmam imkansız ancak bir insan bunu kalbinde yaşayabiliriyki varsın ve benimsin çok mutluyum senle olduğuma ve seni tanıdığıma
Sensiz yaşanılacak olan bir hayata atılmaktan korkuyorum.Böyle bir hayatta ayakta durabileceğimi hiç sanmıyorum.Sonu hiç gelmeyecek gibi görünen yaz gecelerinde sensizlik beni bitirmeyecek de ne yapacak? Seni sevmek mutluluksa,ben çok mutluyum.Senin de mutlu olduğunu düşünüyorum.Bu mutluluğum hiçbir zaman bitmeyecek çünkü ben seni hep seveceğim,sevgi bende var oldukça.
"Gözlerimi kapayınca, düşüncelerime giren görüntün, önümde gülümseyerek belirince, seni tutup kucaklamak, yüreğimde alev alev yanan aşkıma sarmak isterim. Senin sıcaklığın onu beslesin, onu büyütsün..."
canım sevgilim arkadaş ve gerçek dostum benim geçirmiş olduğumuz bu 100 gün içinde iki sıfırı atınca 1 gün kalıyor ve bu 100 yün sanki 1 gün gibi geliyor bana ilk gün gibi bu sürede seni kırıp incittimse affola şunu bilki hayatımın anlamı ve benim biricik aşkımsın sen ve ben ayrılma bir bütün olduk artık sen benim incim tatlı meleksin içimdeki yerin o kadar derinki bunu kelimelerle anlatmam imkansız ancak bir insan bunu kalbinde yaşayabiliriyki varsın ve benimsin çok mutluyum senle olduğuma ve seni tanıdığıma
Sponsorlu Baglantilar
"Gözlerimi kapayınca, düşüncelerime giren görüntün, önümde gülümseyerek belirince, seni tutup kucaklamak, yüreğimde alev alev yanan aşkıma sarmak isterim. Senin sıcaklığın onu beslesin, onu büyütsün..."
SEVGİLİM
Sen,gönlümün bahçesinde vakitsiz açansın.
Okulda,evde,vapurda,otobüste
Hayali gönlümün tepelerinde uçansın
Sevmemeye yemin edip te,
Kalbimi sözünden döndüren
Ve 100 gündür gönlüme dur diyen
Aklımı başımdan alansın.
Sen,gönlümün bahçesinde vakitsiz açansın.
Okulda,evde,vapurda,otobüste
Hayali gönlümün tepelerinde uçansın
Sevmemeye yemin edip te,
Kalbimi sözünden döndüren
Ve 100 gündür gönlüme dur diyen
Aklımı başımdan alansın.
Son düzenleyen Safi; 24 Mayıs 2018 00:37