Arama

Yazın ne tür kıyafetler giyilir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Haziran 2018 Gösterim: 23.953 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yazın ne tür kıyafetler giyilir?
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
YAZIN AÇIK RENKLİ,TERLETMEYEN KIYAFETLER GİYİLMELİDİR.TERLETMEYEN KUMAŞTAN OLAN,VE UÇUŞ PUÇUŞ OLAN GİYSİLERİN TERCİH EDİLMESİ İDEALDİR.ÜSTÜMÜZE HAVA SERİNSE YARIM KOL,HAVA SICAKSA KISA KOL,ASKILI VEYA STRAPLEZ GİYEBİLİRİZ.ALTIMIZA ŞORT,
BERMUDA,ETEK VEYA KISA TAYT GİYEBİLİRİZ.AYNI ZAMANDA RENK SEÇİMİ DE ÖNEMLİDİR.KOYU RENKLER(K.LACİVERT,K.MOR,K.YEŞİL VE SİYAH)
Sponsorlu Baglantilar
SICAĞI EMDİĞİNDEN AÇIK RENKLERDE GİYSİLER GİYİLMELİDİR.EĞER YAZIN ŞIK OLMAK İSTİYORSANIZ,MODA OLAN RENKLERİ KULLANABİLİRSİNİZ VE YA KENDİNİZ KIYAFET TASARLAYABİLİR VE DİKEBİLİRSİNİZ.(DİKTİREBİLİRSİNİZ DE)
Son düzenleyen Safi; 1 Haziran 2018 01:11
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
YAZIN AÇIK RENKLİ,TERLETMEYEN KIYAFETLER GİYİLMELİDİR.TERLETMEYEN KUMAŞTAN OLAN,VE UÇUŞ PUÇUŞ OLAN GİYSİLERİN TERCİH EDİLMESİ İDEALDİR.ÜSTÜMÜZE HAVA SERİNSE YARIM KOL,HAVA SICAKSA KISA KOL,ASKILI VEYA STRAPLEZ GİYEBİLİRİZ.ALTIMIZA ŞORT,
BERMUDA,ETEK VEYA KISA TAYT GİYEBİLİRİZ.AYNI ZAMANDA RENK SEÇİMİ DE ÖNEMLİDİR.KOYU RENKLER(K.LACİVERT,K.MOR,K.YEŞİL VE SİYAH)
Sponsorlu Bağlantılar
SICAĞI EMDİĞİNDEN AÇIK RENKLERDE GİYSİLER GİYİLMELİDİR.EĞER YAZIN ŞIK OLMAK İSTİYORSANIZ,MODA OLAN RENKLERİ KULLANABİLİRSİNİZ VE YA KENDİNİZ KIYAFET TASARLAYABİLİR VE DİKEBİLİRSİNİZ.(DİKTİREBİLİRSİNİZ DE)
Son düzenleyen Safi; 1 Haziran 2018 01:12
serpilcandan06 - avatarı
serpilcandan06
Ziyaretçi
11 Mayıs 2015       Mesaj #3
serpilcandan06 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar. Pantolon ve etek aldım ama çorap seçiminde karar veremedim.

Gri pantolon ( kumaş )
Siyah pantolon ( kumaş )
Bordo ( keten )
Kırmızı ( keten )
Açık sarı ( keten )

Aynı renklerde etekte aldım. Külotlu yada diz altı diz üstü napmam Lazım. Düğün mevsimi açıldı lütfen yardım edin