Ziyaretçi
Arkadaşlar facebook profilime girerken Msn adresimi ve şifremi yazıyorum ve orda hiç problem yok. direk giriyor ama girdikten sonra ; Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresi çıkıyo ve beyaz bi ekran çıkıyor. hiç bi şekilde ana sayfama profilime yada hesap ayarlarına giremiyorum. bunun nedenini ve çözümünü yazabilirmisiniz arkadaslar..
Hesabıma Giriş Yapamıyorum
MsXLabs.org
Cep telefonu numaramı veya e-posta adresimi hatırlamadığımdan ya da cep telefonu numaram veya e-posta adresim değiştiğinden dolayı hesabıma giriş yapamıyorum.
Giriş e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı hatırlamıyorsanız veya bunlardan biri ya da her ikisi değiştiyse:
DEVAMI Facebook hesabıma giriş yapamıyorum, ne yapmalıyım?
MsXLabs.org
Sponsorlu Baglantilar
Cep telefonu numaramı veya e-posta adresimi hatırlamadığımdan ya da cep telefonu numaram veya e-posta adresim değiştiğinden dolayı hesabıma giriş yapamıyorum.
Giriş e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı hatırlamıyorsanız veya bunlardan biri ya da her ikisi değiştiyse:
- Kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapmayı deneyin. Hesabınıza bir kullanıcı adı eklediyseniz giriş yapmak için bunu kullanabilirsiniz. Kullanıcı adı kişiselleştirilmiş Facebook URL'nizdir (internet adresidir) ve profilinizi (zaman tünelinizi) görüntülediğinizde tarayıcınızın adres çubuğunda "http://www.facebook.com/"dan sonra görünür.
- Hesabınıza eklediğiniz herhangi bir e-posta adresini veya cep telefonu numarasını kullanarak giriş yapmayı deneyin. Hesabınızda onaylanmış bir cep telefonu numaranız varsa, cep telefonu numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Ülke koduyla başlayın ve baştaki sıfırları ve sembolleri kaldırın.
- Facebook arkadaşlarınızın birinden profilinize (zaman tünelinize) bakıp hesabınızda kayıtlı e-posta adresini size göndermesini isteyin. Arkadaşınız e-posta adresinizi almak için şunları yapmalıdır:
- Profilinize (zaman tünelinize) gidip Bilgiler'e tıklamalıdır
- İletişim Bilgileri kısmına inmeli ve e-posta adresinizi not etmelidir
- Yukarıdaki önerileri denedikten sonra yine de hesabınıza giremiyorsanız, şifre yenileme sayfasında hesabınızı bulmayı deneyin.
DEVAMI Facebook hesabıma giriş yapamıyorum, ne yapmalıyım?